2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çanta ben de almadım henüz. Ama o muslin örtüler için hayat kurtarıcı diyorlar. Puset üstüne, alt açma, banyo sonrası havlu içi, bir yere gidince çarşaf gibi çok amaçlı kullanılıyormuş.
Tamam kızlar belki bi tane daha alırım banyo için o zaman

İnşallah bu hafta benim açlık tokluk bakılacak inşallah iyi çıkar

Tokluk biraz yüksek sanki cnm. Dr ne diyecek bakalım yaz bize de. Benim de bazen diyete uygun yediğim halde yüksek çıkıyor çok sinir oluyorum

Tokluk biraz yüksek sanki cnm. Dr ne diyecek bakalım yaz bize de. Benim de bazen diyete uygun yediğim halde yüksek çıkıyor çok sinir oluyorum
Evet canm ya artik hic bozmuyorum diyeti hatta ekmegide kendim yapip yiyorum bu aralar gece dudaklarim kuruyo catliyo cok ama cok acikiyorum sadece geceleri bnce gece cok yukseliyo simdi hastaneye gidiyorum bakalim ne diycek dua et canm (( gelince yazarim

niye bastılarki karnına
Ikınmama rağmen bebek çıkmayınca iki ebe beraber geldi bastılar karnıma çok fenaydı canım bebek çıkıyor normalde öyle basınca ama benim ki kordonuna dolanmış o yüzden çıkmıyormuş meğersem nabzı falan da düşünce koştuk ameliyathane

ayyyy canım yaaa rabbim bilinçli dr ve ebelerle karşılaştırsın inşallah o zaman.Çok geçmiş olsun.Benimde ilk olduğundan henüz belli değil yöntemi bakalım

Ay evet haklisin yaa bisey olur falan panik yaparim
Bizimki halı sahaya gıdınce 2 saat dolapta duruyor tel ısındılar ettıler 90 dk mac yaptılar derken bana bsy olsa babamın arabasını ehlıyetı yok arayacagım bı kısı bıle yok benı al gotur diyecegım o sebeple gondermıyorum bu haftadan sonra
bsy olmaz olmaz o hafta olacağı tutar yanına biri gelsin kesinlikle

Kızlar uykuya doymuyorum gögüslerim sızlıyor niye böyle oldum bilmiyorum hasta da degilim
Sizin nasıl geçiyor haftalarınız az kaldı inş sag salim dolduralım günlerimizi

ayyyy canım yaaa rabbim bilinçli dr ve ebelerle karşılaştırsın inşallah o zaman.Çok geçmiş olsun.Benimde ilk olduğundan henüz belli değil yöntemi bakalım
Amin canım doğum anı herşey olabilir kapalı kutu gibi ne olacak ne çıkacak bilmiyorsun , hayırlı sağlıklı doğuralım

sıkıntısız insan yok bu dünyada

Kızlar uykuya doymuyorum gögüslerim sızlıyor niye böyle oldum bilmiyorum hasta da degilim
Sizin nasıl geçiyor haftalarınız az kaldı inş sag salim dolduralım günlerimizi
bende uykudan gözlerimi açamıyorum bu aralar ilk 3 aydaki tatlı uykular var bendede işten gidince uyuyorum bazen dayanamayıp ama sonra gece uyku tutmuyor

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım

bende uykudan gözlerimi açamıyorum bu aralar ilk 3 aydaki tatlı uykular var bendede işten gidince uyuyorum bazen dayanamayıp ama sonra gece uyku tutmuyor
Ay maşallah size:) ben de öyle tatlı uyku istiyorummm 7 aydır sabah uykum yok. Gündüz uyku tutmaz. Bi gece biraz iyi uyuyorum o kadar

katreinur ben işe gittiğimden sabah uykum zaten hiç olmadı 7 de ayaktayım,belkide ondan vücut uyku istiyorakşam 6 gibi uyku bastırıyor uyursam eğer 10 a kadar uyuyorum o zamanda sabahı sabah ediyorumartık gözlerime kibrit çöpü dayıycam uyumayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…