2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten baştan beri yapmamız gerekeni şimdi yapıyoruz.En azından benim için öyle başta dikkat etmediğim için boğuşuyorum şuan şekerle.Neyse bebişler iyi olsunda doğum sonrasına müthiş motive gireceğiz hiç yoktan hamur yok tatlı yok:)
Benim doktora göre açlık 100 inisülinlik canım benim 90 100 arası seyrediyordu düşük doz başlıcam demişti ki cihazın yanlış ölçtüğüne karar verip vazgeçti hamilelikte açlığın 90nın altında olması istenirmiş bende 90nın altında tutmaya çalışıyorum.

Bnde oyle öyle biliyordum canm Ama doktor 107 ye kadar aclik normal kabul ediliyo toklukgayet iyi dedi doktorumada danıştım tamm iyi çıkmış sonucun diyete devam dedi

aa iyi sevindim canım bencede inüsiline gerek yok ama benim endokrin doktoru deli ediyor beni 90ın altında olmalı illa diyor.
Aslinda bnde oyle biliyordum ama bu dr insülin gerektiricek durum yok dedi birde tahlik vermeden bir gun once aksam 23:00te meyve yemistim onuda soyledim 9 dan sonra bsy yemiceksin sut yada yoğurt yiyebilirsin dedi bakalim artik hayırlısi olsun az vakit kaldi insallah yavruma zarar vermez diye dua ediyorum

Kaşıntın varmı?ben şu an mantarım beyaz beyaz kesik kesik akıntılar oluyor
Beyaz akinti gunde 1 defa goruyorum, kasinti gibi degil de boyle tam orda hassasiyet batma gibi. Ben bebek mi baski yapiyor diye dusundum ama o degil dedi. Mantar olabilir dedi. Idrar testi verdim ama ayrica mantara gidicekmiyim onu sormayi unuttum

Birdilimkek çok geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun toparlamışsındır biraz daha inşallah
Sagol canim çok şükür daha iyiyim ama hala sersemliğim geçmedi. Midem cok yaniyor bu arada bu kan vitaminleri mide yanmasi yapiyor muydu ya gaviscon mu ne vardi onu ben hala hic kullanmadim alsma mi artik fayda eder mi acaba

Şimdi gördüm yazdığını bende 31+5temi gitsem bilemedim bir türlü.Hastanenin Sekreterliği aradım dönüş yapmıyorlar bir türlü
Canim 32 haftada gidiyorsun zaten ne zaman gittiğin önemli değil sat günün önemli erkende yazsa geçer yazsa satına göre hesaplayıp su tarihe kadar çalışır su tarihten sonra izni başlar yazıyor 32-0 da gidebilirsin 32-5 de gelsem bsy olur mu dedim ben sorun degil zaten satina göre dedi is yerin sorun etmezse bizim içinde sorun yok dedi bazı is yerleri kendileri takip edip hemen istiyor çalışabilir iznini cunku o izin olmadan çalıştırılmasi yasak bsy olur diye hemen istiyorlar

Kizlar mantar kontrolu nasil yapiliyor? Her ay idrar veriyorum mantar olunca idrardan belli oluyor mu?

Mantarı kültür alarak anlıyorlar canim çubukla rahimden kültür alıyor kulak çubuğu gibi bsyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…