2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

İyi çok şükür canım ya hep yattı 3 gün bugün daha iyi birazdan evime gidicem. Bugün baya yorucuydu pijama iç çamaşırları filan hallettik. Hastane çantalarınıda 2 3 hafta içinde hallederim hazırlamasını. Aralığın 4 ü oldu bile artık korkmaya başladım her an gelicekmiş gibi. Erkek diye herkes şubatın sonunu bulur diyor ama belli olmuyor ki doğum işlerine

Beyaz akinti gunde 1 defa goruyorum, kasinti gibi degil de boyle tam orda hassasiyet batma gibi. Ben bebek mi baski yapiyor diye dusundum ama o degil dedi. Mantar olabilir dedi. Idrar testi verdim ama ayrica mantara gidicekmiyim onu sormayi unuttum
Enfeksiyon da olabilir aslında baktılar mi ona ?

Merhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Ben toplam 1 kilo almışım. Bugün tartıldım. Önce sevindim. Diyetim etkili olmasaydı alırdım daha diye. Sonra üzüldüm. Şeker hastaları hep zayıflıyor ondanmı az aldım diye. Beyin yandı

Ben toplam 1 kilo almışım. Bugün tartıldım. Önce sevindim. Diyetim etkili olmasaydı alırdım daha diye. Sonra üzüldüm. Şeker hastaları hep zayıflıyor ondanmı az aldım diye. Beyin yandı
Seker hastalari zayiflamaz canim.kilo alir. Insulin kullanmaya baslayip Seker duzene girdikten sonra zayiflamaya baslarlar :))

İyi canım ama yine küveze girmiş solunum probleminden

Toparlar canım inşallah. Gönül ister ki hiç girmesin direk annesinin kucağına gelsin ama olduysa da sağlık olsun, 1hafta filan kalır herhalde en fazla

bende böyleyim 30. haftaya girince resmen onun agırlıgını yasadım bırdek lak dıye duzenım sarsıldı kıloda almısım oda hantallastırdı benı 90 olmusum :/

Valla ben 63 kiloyum ama hafiften bi yavaşlama oluyor. Sırt ağrısı berbat. Kiloya hiç alışkın değilim galiba ondan bu kadar ağrı oldu. Hamile yastığı önerdi bi arkadaş gece uykusu için, almadım ama karnımın altına yastık koyup denedim biraz fark etti. 35e kadar çalışıcam diyorum ocağın sonuna denk geliyor, maaşım 3gün filan eksik yatar en azından. İnşallah çalışabiliriz.

kızlar selam
vajinal kaşıntı yaşayan varmı aranızda?bende ara ara oluyor.

İçinde mi dışında mı canım benim üst kısımda oluyor biraz. Tam göremiyorum o kısmı ama sanırım minik sivilcemsi bişi çıktı. Senin eğer iç kısımda varsa mantar olabilir

Sagol canim çok şükür daha iyiyim ama hala sersemliğim geçmedi. Midem cok yaniyor bu arada bu kan vitaminleri mide yanmasi yapiyor muydu ya gaviscon mu ne vardi onu ben hala hic kullanmadim alsma mi artik fayda eder mi acaba

Mide hapı yapmıyor bence. Ben bazı günler içmiyorum ama bu ara her gün kesin midem yanıyor. Tabi ilk aylara göre bu bana çıtır çerez ilk 4ay ağlıyordum yanmadan dolayı. Gaviscon bana etki etmedi. Bi saat geçiriyorsa arkasından daha fazla yanıyordu. Bana kızarmış ekmek iyi gelmişti

doktorun 32+0 olsun dedimi?
benim bir hafta sömestra gidiyor gerçi izne ayrılacağım çok da önemli değil ama keşke 31+2de falan verseler
Ya canım çok yorum yapmak istemiyorum yanlış yönlendiririm diye korkuyorum. Her doktor her kurum farklı hareket ediyor nedense. Ctz günü 31+5 benim. Ozaman raporu alacağım o şekilde. Ptz günü de 32+0 oluyorum. Raporu iş yerine vereceğim sisteme girilecek. Ayrılacağım izne. Benim süreç böyle şimdilik

Seker hastalari zayiflamaz canim.kilo alir. Insulin kullanmaya baslayip Seker duzene girdikten sonra zayiflamaya baslarlar :))
Ay gerçektenmi. İnşallah kızım içinde benim içinde sorun olmaz. Dün gece teyzemin 27 yaşında oğlu acillik oldu. Şeker komasına girmiş çocuk. 600 olmuş zorla 200e indirmişler. Henüz 5 günlük bebeği var. 3 aydır iğne kkullanoyordu. Pehlivan gibi adam çocuk gibi küçücük kaldı. Kalbim sıkıştı. Allahım sağlık versin yaa. Yemişim lüksünü konforunu

Seker asiri kilo aldiriyor cunku. Dengeye girincede kilo vermeye basliyorsun. Kendimden biliyorum o insulin direncini hir turlu kiramiyordum diyetisyen kafayi yiyordu nasil veremezsin diye. Sonra insulin direnci cikti ilac kullanmaya basladim. Ve tabi kilo vermeyede basladim. Ama o direnc hamile kalinca kayboldu. Ilaci birakmadan once 126 larda gezen aclik 87 en fazla 90 cikti onu anlamadim bir tek :))

Ben yeniden şeker testi mi yaptırsam acaba Ben kilo aldım ama yavaş yavaş aldım

Kizlar esim 2 hafta sonra 6 gunluk is seyahatine gidiyor. Ben 31. haftamda olucam sizce evde 5 gece yalniz kalayim mi? Anneler uzakta bizim , birilerinin evine de gitmek istemiom. Erken dogum riski falan da simdilik yok gibi. Ne dersiniz?
BEnim eşim üç gün yoktu oğlumla yalnız kaldık onu okula getir kendi okulum okuldan al yoruldum eşim geldiğinde artık pilim bitmişti
Evdeysen sıkıntın yoksa birşey olmaz ama ne bileyim belli de olmaz bu işler

Tamam kızlar belki bi tane daha alırım banyo için o zaman

İnşallah bu hafta benim açlık tokluk bakılacak inşallah iyi çıkar

Benim 75gr da 175 çıkmıştı ilk saat ben de yeniden yaptırsam mı doktorum dikkat sadece dedi dikkat ettin de etmediğim zamanda oldu aklımda kalmasın diye baktırsam mo yeniden ay kafam çok karışık

Boşver kurcalama kız tadını çıkart. Akşam yemeği için biraz bulgurla yoğurt koymuştum kaba. Oğluma da bezelyeli patatesli yemek koyduydum. Sıpa ben pilavlı yoğurta bayılıyorum dedi kendi yedi benim yemeğimi. Aç kaldım bakkaldan yumurta alıp haşladım. Öğlenden beri bir dilim ayvayla bir yumurtayla duruyorum artık.

İyi akşamlar herkese. Bebek haraketkeri ile ilgili bişey farkettim kendimle ilgili. Bazi günler pek hissetmiyorum baktım hep gaz olduğu karnımın davul gibi sistigi gunler. Karnımın rahat olduğu günler daha çok hissediyorum sizce ilgisi olabilir mi

Ben kilolu başladım 80 kiloydum evlendim 12 kilo aldım en fazla kilo aldığım donem hamkle kaldım bilseydim planlı olsaydı kilo verip başlardı şimdi 90 kilo olunca baya zorlanıyorum boy da kısa pilates topu gibi oldum
Karna yastık koymayi bende deneyim bugün

Benim 75gr da 175 çıkmıştı ilk saat ben de yeniden yaptırsam mı doktorum dikkat sadece dedi dikkat ettin de etmediğim zamanda oldu aklımda kalmasın diye baktırsam mo yeniden ay kafam çok karışık
Cankm tekrar yaptırma açlık tokluk ölç bence ya da yakınsa doktor sağlık ocağı sabah aç sonra kahvaltı yapıp tekrar kan vererek ölçütür bence

Konu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya
Aynen katılıyorum canım
Benim pimpirik kızkardeşim kızz cehenneö etti bebekliği nefes alamıyoruz çocuk sürekli hasta oluyor terledi mi üşüdü ay hangi kapı açık kaldı ona gidince veya gelince işkence
Bir keresinde 2saatlik yolculuk yaptık yazın cam ve klima açtırmadı gelene kadar ağladı yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…