- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.861
canım çok geçmiş olsun bende bayramda tatildeyken hemde evlilik yıldönümümüzde yaşadım bunu kus kus geberince hastaneye götürdü eşim orda 6 saat yattım serum verdiler sonra bi ilaç verdiler ki ertesi güne kadar ölü gibi yattım ama kasılmaktan bebek ve ben o kadar kötü olmuştuk ki cidden bebek hiç hareket etmemişti o gün
allah kolaylık versin bol su dinlenmece hiç kendini yorma
canım 32. haftanın içinde istediğin gün gidebilirsin sonucta 37+0 da cıkacagın için o gün kesin belirli olduğundan gittiğin gün fark etmiyor 32. hafta yazıyor raporda +1 +2 falan yzmıyor önemlı olan cıkacagın gün olduğundan su gunden sonra izinlidir yazıyor
10 gün sonra çıkabilirsin iş yerine bildirmen gerekiyor
kuzum demir ilacını aç karna ya da gece falan alıyorsan inanılmaz ishal ve sabah mide bulantısı yapıyor
demir ilacı kullanıyorsan o seni ishal edebilir
çok geçmiş olsun canım annen iyi mi?
her şey yolundadır inş
benimde pijama kaldı çantamı hazırlayacağım çok korku sardı sanki iki gün sonra doğracak mış gibi paniğim var
Mantar icin kultur aliniyor. Uzunca bir kulak çöpü gibi birsey ile. Belki almistir doktorun fark etmemissindir.Kizlar mantar kontrolu nasil yapiliyor? Her ay idrar veriyorum mantar olunca idrardan belli oluyor mu?
Enfeksiyon da olabilir aslında baktılar mi ona ?Beyaz akinti gunde 1 defa goruyorum, kasinti gibi degil de boyle tam orda hassasiyet batma gibi. Ben bebek mi baski yapiyor diye dusundum ama o degil dedi. Mantar olabilir dedi. Idrar testi verdim ama ayrica mantara gidicekmiyim onu sormayi unuttum
Ben toplam 1 kilo almışım. Bugün tartıldım. Önce sevindim. Diyetim etkili olmasaydı alırdım daha diye. Sonra üzüldüm. Şeker hastaları hep zayıflıyor ondanmı az aldım diye. Beyin yandıMerhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Seker hastalari zayiflamaz canim.kilo alir. Insulin kullanmaya baslayip Seker duzene girdikten sonra zayiflamaya baslarlar :))Ben toplam 1 kilo almışım. Bugün tartıldım. Önce sevindim. Diyetim etkili olmasaydı alırdım daha diye. Sonra üzüldüm. Şeker hastaları hep zayıflıyor ondanmı az aldım diye. Beyin yandı
İyi canım ama yine küveze girmiş solunum probleminden
bende böyleyim 30. haftaya girince resmen onun agırlıgını yasadım bırdek lak dıye duzenım sarsıldı kıloda almısım oda hantallastırdı benı 90 olmusum :/
kızlar selam
vajinal kaşıntı yaşayan varmı aranızda?bende ara ara oluyor.
Sagol canim çok şükür daha iyiyim ama hala sersemliğim geçmedi. Midem cok yaniyor bu arada bu kan vitaminleri mide yanmasi yapiyor muydu ya gaviscon mu ne vardi onu ben hala hic kullanmadim alsma mi artik fayda eder mi acaba
Ya canım çok yorum yapmak istemiyorum yanlış yönlendiririm diye korkuyorum. Her doktor her kurum farklı hareket ediyor nedense. Ctz günü 31+5 benim. Ozaman raporu alacağım o şekilde. Ptz günü de 32+0 oluyorum. Raporu iş yerine vereceğim sisteme girilecek. Ayrılacağım izne. Benim süreç böyle şimdilikdoktorun 32+0 olsun dedimi?
benim bir hafta sömestra gidiyor gerçi izne ayrılacağım çok da önemli değil ama keşke 31+2de falan verseler
Canım soda içebiliyormusunSagol canim çok şükür daha iyiyim ama hala sersemliğim geçmedi. Midem cok yaniyor bu arada bu kan vitaminleri mide yanmasi yapiyor muydu ya gaviscon mu ne vardi onu ben hala hic kullanmadim alsma mi artik fayda eder mi acaba
Heycan yaptııımBiberci doktorum beni görünce ne yapıcak acaba
Ay gerçektenmi. İnşallah kızım içinde benim içinde sorun olmaz. Dün gece teyzemin 27 yaşında oğlu acillik oldu. Şeker komasına girmiş çocuk. 600 olmuş zorla 200e indirmişler. Henüz 5 günlük bebeği var. 3 aydır iğne kkullanoyordu. Pehlivan gibi adam çocuk gibi küçücük kaldı. Kalbim sıkıştı. Allahım sağlık versin yaa. Yemişim lüksünü konforunuSeker hastalari zayiflamaz canim.kilo alir. Insulin kullanmaya baslayip Seker duzene girdikten sonra zayiflamaya baslarlar :))
Seker asiri kilo aldiriyor cunku. Dengeye girincede kilo vermeye basliyorsun. Kendimden biliyorum o insulin direncini hir turlu kiramiyordum diyetisyen kafayi yiyordu nasil veremezsin diye. Sonra insulin direnci cikti ilac kullanmaya basladim. Ve tabi kilo vermeyede basladim. Ama o direnc hamile kalinca kayboldu. Ilaci birakmadan once 126 larda gezen aclik 87 en fazla 90 cikti onu anlamadim bir tek :))Ay gerçektenmi. İnşallah kızım içinde benim içinde sorun olmaz. Dün gece teyzemin 27 yaşında oğlu acillik oldu. Şeker komasına girmiş çocuk. 600 olmuş zorla 200e indirmişler. Henüz 5 günlük bebeği var. 3 aydır iğne kkullanoyordu. Pehlivan gibi adam çocuk gibi küçücük kaldı. Kalbim sıkıştı. Allahım sağlık versin yaa. Yemişim lüksünü konforunu
Ben yeniden şeker testi mi yaptırsam acaba Ben kilo aldım ama yavaş yavaş aldımBen toplam 1 kilo almışım. Bugün tartıldım. Önce sevindim. Diyetim etkili olmasaydı alırdım daha diye. Sonra üzüldüm. Şeker hastaları hep zayıflıyor ondanmı az aldım diye. Beyin yandı
Daha geç verse daha iyi değil mi sen neden önce istiyorsundoktorun 32+0 olsun dedimi?
benim bir hafta sömestra gidiyor gerçi izne ayrılacağım çok da önemli değil ama keşke 31+2de falan verseler
BEnim eşim üç gün yoktu oğlumla yalnız kaldık onu okula getir kendi okulum okuldan al yoruldum eşim geldiğinde artık pilim bitmiştiKizlar esim 2 hafta sonra 6 gunluk is seyahatine gidiyor. Ben 31. haftamda olucam sizce evde 5 gece yalniz kalayim mi? Anneler uzakta bizim , birilerinin evine de gitmek istemiom. Erken dogum riski falan da simdilik yok gibi. Ne dersiniz?
Tamam kızlar belki bi tane daha alırım banyo için o zaman
İnşallah bu hafta benim açlık tokluk bakılacak inşallah iyi çıkar
Boşver kurcalama kızSeker asiri kilo aldiriyor cunku. Dengeye girincede kilo vermeye basliyorsun. Kendimden biliyorum o insulin direncini hir turlu kiramiyordum diyetisyen kafayi yiyordu nasil veremezsin diye. Sonra insulin direnci cikti ilac kullanmaya basladim. Ve tabi kilo vermeyede basladim. Ama o direnc hamile kalinca kayboldu. Ilaci birakmadan once 126 larda gezen aclik 87 en fazla 90 cikti onu anlamadim bir tek :))
Sende çıkmamışki şeker. Değilmi. Açlık tokluk baktır için rahat edecekseBen yeniden şeker testi mi yaptırsam acaba Ben kilo aldım ama yavaş yavaş aldım
Ben kilolu başladım 80 kiloydum evlendim 12 kilo aldım en fazla kilo aldığım donem hamkle kaldım bilseydim planlı olsaydı kilo verip başlardı şimdi 90 kilo olunca baya zorlanıyorum boy da kısa pilates topu gibi oldumToparlar canım inşallah. Gönül ister ki hiç girmesin direk annesinin kucağına gelsin ama olduysa da sağlık olsun, 1hafta filan kalır herhalde en fazla
Valla ben 63 kiloyum ama hafiften bi yavaşlama oluyor. Sırt ağrısı berbat. Kiloya hiç alışkın değilim galiba ondan bu kadar ağrı oldu. Hamile yastığı önerdi bi arkadaş gece
Cankm tekrar yaptırma açlık tokluk ölç bence ya da yakınsa doktor sağlık ocağı sabah aç sonra kahvaltı yapıp tekrar kan vererek ölçütür benceBenim 75gr da 175 çıkmıştı ilk saat ben de yeniden yaptırsam mı doktorum dikkat sadece dedi dikkat ettin de etmediğim zamanda oldu aklımda kalmasın diye baktırsam mo yeniden ay kafam çok karışık
Aynen katılıyorum canımKonu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?