2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
AA tamam ben bunu sorayım sağlık ocağı doktoruma aklımda kalmasın ya üzülüyorum

Kiz o kadar ac kalmakta sekeri yukseltir ama sut falan ic olmadi.

Kızlar bu sancı illa 15 dk bir yada belirli bir aralıkla mı giriyo. Mesela ben ağrı hissediyorum ama gelip gidenden değil 40 dk hafif karnım ağrıyo gidiyo sonra normal mi ki iyice pimpirikleştim artık her hafta doktordayım neye gidip neye gitmiceğimi şaşırdım

Kizlar esim 2 hafta sonra 6 gunluk is seyahatine gidiyor. Ben 31. haftamda olucam sizce evde 5 gece yalniz kalayim mi? Anneler uzakta bizim , birilerinin evine de gitmek istemiom. Erken dogum riski falan da simdilik yok gibi. Ne dersiniz?
Canım kötüyü çağırma bence. Bişi olacağını sanmam ama olmaz diye kesinde konuşamaz insan. Ben hamileliğin başından beri oğlumla yalnızım. Sonuna kadar da yalnız kalacağız. İş çocuk hamilelik derken tabi yorucu oluyor ama 5.6 gün bişi olmaz heralde. Ben de burda kimseyi tanımıyorum.hatta bu şehri çok çok iyi bilmiyorum. Az buçuk tanıdığınız varsa ben korkma derim. Karar sizin tabi

Kiz o kadar ac kalmakta sekeri yukseltir ama sut falan ic olmadi.
Ay ben dışardan pek bişi yiyemem. Eşimde dedi bi köfte yaptır bari peynir al etle doyur karnını açmı yatacaksın dedi. Amaaan okadarda acınaklı dkunaklı durum yok dedim. Kimbilir onlara ne koyarlar dedim. Olmadı bir yumurta daha haşlarım ama onuda midem çekmiyo.

Hic olmadi peynir zeytin ye kiz ekmeksiz. Valla ben bile aciktimda peynir ekmek yedim demin :)

Kesinlikle her şeyin başı sağlık , sağlıklı olduktan sonra her şey geçiyor. Allah şifa versin canım teyze oğluna da , bize de herkese. Aynen düzene girdikten sonra şeker hastaları kilo verir diyorlar. Inşallah bizim geçicidir zaten. Kalıcı olduğunu düşünmek istemiyorum şu an :-(

Şekeri ölçüyor musun kendin ? Diyete dikkat ediyorsan sırf kilo aldım diye düşünme öyle . Hamileyiz sonuçta iyi kötü son aylarda almak normaldir yani.
Yok canım hiç ölçmedim aletim YÖK
son bir haftaya kadar agız kuruluğu ve susama oluyordu bu da beni şüphelendirdi ama Bi haftadır yok kilo aldım ama ben öyle tam diyet yapmadım dikkat ettim pilav makarna hamur işi beyaz ekmek pasta börek yemedim
Ama son zamanlarda güne gitmeler dışarda yemeler bir de sanırım bu bi haftador iştahım arttı
Bir de ben şekeri düşürüyor diye boş limon tüketiyordum limonlu su ve salata meğer limon da çok şeker varmış bunu yeni öğrendim haliyle moralim bozuldu

Bende +5.5 ile devam ediyorum yola. Ilkinde de 9 kiloyla tamamladım zaten. Bence bu bünye meselesi birazda.

Doğumdan cıkar cıkmaz gitmisti tüm kilom. Tabi emzirirken bir güzel 4 kilo aldım

Bende +5.5 ile devam ediyorum yola. Ilkinde de 9 kiloyla tamamladım zaten. Bence bu bünye meselesi birazda.

Doğumdan cıkar cıkmaz gitmisti tüm kilom. Tabi emzirirken bir güzel 4 kilo aldım
Ben ilk kızımda 30 kılo almıştım cnm bunu 15 ile tamamlarsam çok iyi olur benim için

Valla bilmiyorum napacagimi sasirdim canim. Ekmek de tüketmek istemiyorum evet ekmek de midenin gazını çekiyor aslinda. Bu saatte muz yedim simdi aslinda ekmekten daha zararlı hem şeker hem kilo yapiyor.. Gaviscon icin sabredip icmedim hic belki icsem işe yarardi bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…