2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim mideme havuç leblebi badem iyi geliyordu cnm

Kilo konuşulmuş kizlar ben de en son 2.5 hafta once gitmiştim doktora o zaman +3 kilodaydim:)))) ama simdi +
Benim mideme havuç leblebi badem iyi geliyordu cnm
aaa havuc cok ilgincmis bak.. Ben de tugbadan taze leblebi aldirayim en iyisi o da cok iyi geliyor canim.. Ayyy midemden yukari petrol yanginlari cikiyor sanki

Ben geçen hafta öyleydim çok zor oluyor cnm baharatlı ve yağlı yiyeceklerden kaçın

Ben geçen hafta öyleydim çok zor oluyor cnm baharatlı ve yağlı yiyeceklerden kaçın
Aynen canim mideler bayagi hassaslasti. Dün akrabamiz olan yasli hemsire bir kadin eşimi görmüş. Vok dikkat etsin bu donemlerde kızartma ve yagli seyler sakin yemesin bebek iyice mideye baski yapar cok rahatsiz olur demis

Benim kızdada ateş yok ama grip olmuş cnm o uyuyamıyor ben o ateşlenirse diye uyuyamıyorum annelik ne zor
Geçmiş olsun kuzuna

Sorma canım kendimi unuttum resmen , evlatlarımız iyi olsun da yeter düştü şuan ama çıkmaya meyilli ölçüyorum durmadan, dönüşümlü olarak ateş düşürücü veriyorum bakalım

Aynen canim mideler bayagi hassaslasti. Dün akrabamiz olan yasli hemsire bir kadin eşimi görmüş. Vok dikkat etsin bu donemlerde kızartma ve yagli seyler sakin yemesin bebek iyice mideye baski yapar cok rahatsiz olur demis
Aman onu yeme bunu yeme ne yesin bu gebeler öncede aman hamilesin sen 2 kişilik ye derlermiş bizde yemekleri kokluyoruz

Sorma canım kendimi unuttum resmen , evlatlarımız iyi olsun da yeter düştü şuan ama çıkmaya meyilli ölçüyorum durmadan, dönüşümlü olarak ateş düşürücü veriyorum bakalım
Ben ballı zencefilli süt yapıyorum cnm o ateşinin çıkmasını engelliyor içerse sende dene

Aman onu yeme bunu yeme ne yesin bu gebeler öncede aman hamilesin sen 2 kişilik ye derlermiş bizde yemekleri kokluyoruz
Aynen canim valla her yedigimizin illa bi şeye zarari var bu gidişle biz hamilelikte yiyemediklerimizi dogumdan sonra yiyip de şişecez heralde :)

Ben 10 kılo aldım fakat sadece göbekten top gibi bir göbek oldu cnm doğumdan sonra verebilirim inş.sen iyi gidiyorsun ne güzel
Benimde sadece göbek aldı bana göre de iyi ama doktorum kızdı cok
95 le kaldım 100.1 im suan 170 boy olunca cok kötü durmuyorum ama vermem lazım kızımda 86 ile kalıp 96lıyla dogum a girmiştim

Yok artık o da ne abartmış öyle
Ben hatası olsam beni kovar o zaman +12 ile
Ne yiyorsun sen çok almışsın diye eşimin yanında sorunca sinirlendim bende cnm ya 5 kilo bankada normal gibi ama uyuz karı deli etti
Sende güzel bir laf söyler yedirirdin lafı sekerim ben normal oldugunu düşünüyorum deyince yan yan baktı bana

Bu saat oldu uyumadım bir dk bile oğlumu acile götürdük geldik hala ateşli maalesef takip ediyoruz bakalım ilaç verdiler iğne yaptılar inşallah fayda eder

Bu saat oldu uyumadım bir dk bile oğlumu acile götürdük geldik hala ateşli maalesef takip ediyoruz bakalım ilaç verdiler iğne yaptılar inşallah fayda eder
Geçmiş olsun cnm atrş zor gerçekten. Enfeksiyon mu varmış. Öyleyse antibiyotik vermişlerdir heralde iki güne toparlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…