2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben toplam 1 kilo almışım. Bugün tartıldım. Önce sevindim. Diyetim etkili olmasaydı alırdım daha diye. Sonra üzüldüm. Şeker hastaları hep zayıflıyor ondanmı az aldım diye. Beyin yandı
Bizimki gecici insallah canim. Hem seker zaten direk bebege gecip zarar veren bisey. Bazi insanlar diyabet cikmasa bile hamilelikte seker yemiyolar.

canım 3 şişe gavıscon bıtırdım doktorum renne ve ya gavıscon alabılırsın ıstedıgın kadar ıc harici kullanılıor zararı yok demişti ben her yandıgında degıl ama dayanılacak gibi olmadıgında içtim
sende olduğu gibi şuan benimde acayip arttı su içsem midem yanıyor sanki
arkadasım gavıscondan daha ıyı geldıgını soyledi renne nin ama ben hiç renne içmedim
bence gaviscon dene
annem bile kullanmıs benım gaviscon

Oğlum ateşlendi ya nöbetteyim bu gece ben zaten hastaydım perişan olduk
canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyi mi yavrucak

Herkese günaydın
bende mantar oldum heralde kaşıntı ile mücadele ediyorum.Travazol krem başlıycam bugün inşallah hemen keser.

günaydın arkadaşlar artık mont almamın zamanı geldi
ben hala almayalım dıyorum ama eşim ve annem ısrarlı kapatamıyorum önümü zaten
bonprix begendım ama cok pahalı gercı dogum sonrası da ben onu kullanırım dıye dusundum ama netten degıl de deneyerek almak istiyorum nerde bulurum bilemedim
lcw cosmuş ve kaliteli değil
acaba h&m den mi alsam bilemiyorum önereceğiniz bi yer var mı ?

Geçmiş olsun cnm atrş zor gerçekten. Enfeksiyon mu varmış. Öyleyse antibiyotik vermişlerdir heralde iki güne toparlanır inşallah

Çok sağolun kızlar ateşle hala düşüyor çıkıyor karışık ben hiç uyuyamadım şu saat oldu , ben de hastayım ve elden ayaktan düşmüş durumdayım oğlum iyi olsunda dayancam artık , antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü filan verdi doktor devam edelim bakalım bugün etki eder inşallah

Canım çok geçmiş olsun.Antibiyotik anca etki eder merak etme en fazla bugünde sürer yarın iyisiniz inşallah.
Bizde kızımla çok sık yaşıyoruz bu süreci.

Bişey soracağım kızlar su kilo muhabbeti yapıyorsunuz ya ben 85ile hamile kaldım bulantilar yüzünden 80e düştüm şimdi de 90oldum 10kilo mu aldım 5kg mi:)

Bnde oyle öyle biliyordum canm Ama doktor 107 ye kadar aclik normal kabul ediliyo toklukgayet iyi dedi doktorumada danıştım tamm iyi çıkmış sonucun diyete devam dedi

Acaba baska doktorada da gitmemmi canm
Galiba açlığı etkiliyor akşam yenen şeyler ya çünkü ne zaman yemekten sonra geç saatte bişey yesem benimde açlık yükseliyor.Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum beni strese soktu iyice stres de artırıyor şekeri.

doktorun 32+0 olsun dedimi?
benim bir hafta sömestra gidiyor gerçi izne ayrılacağım çok da önemli değil ama keşke 31+2de falan verseler
Canım doktoruna söyleseydin keşke bana 3 gün 5 gün farketmez hangi tarih istiyorsan başlatırız dedi benim 32+0 cumaya geliyor diye pazartesinden başlayacak şekilde ayarlatacağım.

Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın lütfen ya.Allah sabır versin sana da canım.

bornprixtekiler benim de çok hoşuma gitti ama gereksiz pahalı geldi. ben kabanın üstüne panço giyiniyorum ocak sonu işten ayrılcam zaten 2 ay için almayacağım sanırım. işe de araba ile gidip geliyorum zaten üşümüyorum yani.

born prix dışında da dikkatimi çeken hamile kaban hiçolmadı zaten

Benim 75gr da 175 çıkmıştı ilk saat ben de yeniden yaptırsam mı doktorum dikkat sadece dedi dikkat ettin de etmediğim zamanda oldu aklımda kalmasın diye baktırsam mo yeniden ay kafam çok karışık

Benim de 50 gr da 142 çıktı tam sinir .sonra 100luk iyi çıktı ama yine de dikkat dedi Dr dediğin gibi tam dikkat de edemedim inşallah biraz rahatlatici sonuç alirim için rahat etmiyorsa bi açlık tokluk baktır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…