2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben subattan sonrada de gıyerım dıye dusunuyorum kılo aldım karın gıtse bıle kapanır mı eski montum kestiremedim

Benim 75gr da 175 çıkmıştı ilk saat ben de yeniden yaptırsam mı doktorum dikkat sadece dedi dikkat ettin de etmediğim zamanda oldu aklımda kalmasın diye baktırsam mo yeniden ay kafam çok karışık

Benimde aynısı oldu. 177 çıktı 1.saat. Dr dikkat et bidahaki kontrolde diyetini konuşuruz dedi. Acil bişey olsa diyetisyene yollardı diye düşündüm. Şimdi de arada kalıyorum. Yememeye çalışıyorum karbonhidrat, ama doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum. Aksi gibi canım da tatlı istiyor. Çikolata yiyorum bazı günler bi parçacık.

Ben ekmek pek tüketmeyen biriydim hatta nerdeyse hiç. İlk aylarda baktım başka bişey işe yaramıyor mecbur yemiştim ama tahıllı ekmekler veya kendim yapıyordum. Gavisconun zararı yok içebilirsin. Bana etki etmedi ama belki sana eder belli olmaz.

Oğlum ateşlendi ya nöbetteyim bu gece ben zaten hastaydım perişan olduk

Çok geçmiş olsun bebeler hasta olmasın

Benim doğum günümde arkadaşım hediye hırka almıştı değiştirdim biraz ekledim üzerine mont aldım yeni medium aldım oluyor şuan rahat. Normalde small giyiyordum böyle hallettim. Bershka’dan aldım. Önünü kapatan bişey şart hava acayip soğudu.

Bişey soracağım kızlar su kilo muhabbeti yapıyorsunuz ya ben 85ile hamile kaldım bulantilar yüzünden 80e düştüm şimdi de 90oldum 10kilo mu aldım 5kg mi:)

Bu konu bende de aynı. 56.5a indim şimdi 63üm. Ama başlangıç 59.5

Ben 5 kilo almışım diye doktorum kızdı cok almışsın diyor moralimı bozdu

Doktorunuz bence şaşırmış...ben 11 kilo aldım şu ana kadar, boyum 1.72 olduğu icin fark etmiyorlar, sadece göbekte var hatta eş hep söylüyo yumurta gibi sadece göbeğin çıktı diye. Kilo almayi ben de sağlık için, nefes icin, sonradan bunu vermesi var v.s ama 30 kg ile doguma gidip su an çöp gibi olan rkadaşlarım var. 5 kg psikolojinizi bozup kızılacak bir kilo değil ki.

bence kilo konusu tamamen hamilelikten önceki durumun ile alakalı.
ben zaten kilolo hamile kaldım ve şimdiye kadar hiç kilo almadım.
o yüzden çok takılmayın derim.sağlıklı beslenin yeter.

bershka nın normal zamanda bile büyük bedeni bana olmuyor bacımmm
90 oldum diyom
80 iken bile giyemiyordum

Evet var ama glisemik indeksi çok düşük. 15. Karpuzun 70.80 civarıydı sanırım. Yani şekerini birden zıplatmayacak endişelenme. Tadında bırak sadece

Sorma canım kendimi unuttum resmen , evlatlarımız iyi olsun da yeter düştü şuan ama çıkmaya meyilli ölçüyorum durmadan, dönüşümlü olarak ateş düşürücü veriyorum bakalım
Geçmiş olsun canım. Tüm veletlerimize yetebilmek çok zor gerçekten. Ama onları izlemek çok güzel sarılmak paha biçilemez. Ezgileri çok. Sürekli sersem kafayla dolaşıyoruz ama canları sağolsun meleklerimizin

kızlar günaydın nasilsinız giremedim okuyamadim çok oğlusun odasıyla ilgileniyodum yanlız iki gündür sol kasık agrım oluyo siddetli gaz sancısiyla korkmaya basladim akıntim yogunlastı oglusun hareketlerini hissediyorum sayıyorum onda bi durum yok ama bu agrı hakkında bilgisi olan yada yasayan varmı gaz sancısina alisigim ama kasik agrisiyla cok yordu iki gundur beni dr gitmelimiyim randevuma 2 hafta var

Kızlar ben 32. hafta raporumu devletten alacagım dokorun yonlendırdıgı ozel hastane baya bı para almıs arkadasımdan 150 150 bı de 30 330 lira para almıslar
devletten alabılır mişim
sorum su nts baglıyorlar mı o gün ona göre gebelik izni alacağım baglamazlarsa hastaneden işe döneyim diyorum da

Sabah erkenden gidersen nst yi falan öğlene kadar halledersin canim. randevu al git istiyorsan ilk saate. ben zubeyde hanima gidiyorum ya kasilmam vardi biraz gecen hafta doktoruma dedim oda nst ile bakalim dedi 11 de girdim nst sirasina 12 de bitti hersey ama doktora yetisemedim tek

Herkese günaydın
bende mantar oldum heralde kaşıntı ile mücadele ediyorum.Travazol krem başlıycam bugün inşallah hemen keser.
Canim benim normaldede yasadigim bir sorundu bu hamilelikte costu sagilsun. Her gittigimde doktora demekten yoruldum. Oda surekli fitil ilac vb veriyordu ama gecmiyor. En son gecen gittigimde ya yok bisey olmaz bebege dedi Hamilelikte normal bu Ben sen rahat hisset diye veriyorum dedi. Kasintin varsa kullan canim yani olani bu. Zaten alisiyorlar surekli cikip duruyor.

Tam günümde zekai tahirden aldım ama en erken 9 da vardı
geçen gittiğim doktordan aldım kan vermek için gitmiştim
baska doktorlara da baktım ama hep 8 8.30 dolmus 9lar bostu bende bosken bıldıgım kadından alayım bari dedim
bızım iş yeri gıcık biraz 11 e kadar hallet gel yokdsa rapor al modundalar olmadı uzarsa muayne kagıdı yazdırıp bu aylık gebelik iznimi kullanırım yarın kendi doktorumda kontrolum var bakalım o ne diyecek

oii maşallah paşaya
biber ye demedi mi

benim kız 2 hafta önce 39 cm 1380 gr idi bu iki haftada 2 kilo olmus mudur kızlar
çok mu şişman yav bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…