- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.941
ben subattan sonrada de gıyerım dıye dusunuyorum kılo aldım karın gıtse bıle kapanır mı eski montum kestiremedimbornprixtekiler benim de çok hoşuma gitti ama gereksiz pahalı geldi. ben kabanın üstüne panço giyiniyorum ocak sonu işten ayrılcam zaten 2 ay için almayacağım sanırım. işe de araba ile gidip geliyorum zaten üşümüyorum yani.
born prix dışında da dikkatimi çeken hamile kaban hiçolmadı zaten
yaa demeyeydiniz iyiydi10 diye hesapla canim :)
Benim 75gr da 175 çıkmıştı ilk saat ben de yeniden yaptırsam mı doktorum dikkat sadece dedi dikkat ettin de etmediğim zamanda oldu aklımda kalmasın diye baktırsam mo yeniden ay kafam çok karışık
Valla bilmiyorum napacagimi sasirdim canim. Ekmek de tüketmek istemiyorum evet ekmek de midenin gazını çekiyor aslinda. Bu saatte muz yedim simdi aslinda ekmekten daha zararlı hem şeker hem kilo yapiyor.. Gaviscon icin sabredip icmedim hic belki icsem işe yarardi bende..
Oğlum ateşlendi ya nöbetteyim bu gece ben zaten hastaydım perişan olduk
günaydın arkadaşlar artık mont almamın zamanı geldi
ben hala almayalım dıyorum ama eşim ve annem ısrarlı kapatamıyorum önümü zaten
bonprix begendım ama cok pahalı gercı dogum sonrası da ben onu kullanırım dıye dusundum ama netten degıl de deneyerek almak istiyorum nerde bulurum bilemedim
lcw cosmuş ve kaliteli değil
acaba h&m den mi alsam bilemiyorum önereceğiniz bi yer var mı ?
Bişey soracağım kızlar su kilo muhabbeti yapıyorsunuz ya ben 85ile hamile kaldım bulantilar yüzünden 80e düştüm şimdi de 90oldum 10kilo mu aldım 5kg mi:)
Bence 5 :)))yaa demeyeydiniz iyiydi
Oğlum ateşlendi ya nöbetteyim bu gece ben zaten hastaydım perişan olduk
Ben 5 kilo almışım diye doktorum kızdı cok almışsın diyor moralimı bozdu
Benim doğum günümde arkadaşım hediye hırka almıştı değiştirdim biraz ekledim üzerine mont aldım yenimedium aldım oluyor şuan rahat. Normalde small giyiyordum böyle hallettim. Bershka’dan aldım. Önünü kapatan bişey şart hava acayip soğudu.
Evet var ama glisemik indeksi çok düşük. 15. Karpuzun 70.80 civarıydı sanırım. Yani şekerini birden zıplatmayacak endişelenme. Tadında bırak sadeceYok canım hiç ölçmedim aletim YÖK
son bir haftaya kadar agız kuruluğu ve susama oluyordu bu da beni şüphelendirdi ama Bi haftadır yok kilo aldım ama ben öyle tam diyet yapmadım dikkat ettim pilav makarna hamur işi beyaz ekmek pasta börek yemedim
Ama son zamanlarda güne gitmeler dışarda yemeler bir de sanırım bu bi haftador iştahım arttı
Bir de ben şekeri düşürüyor diye boş limon tüketiyordum limonlu su ve salata meğer limon da çok şeker varmış bunu yeni öğrendim haliyle moralim bozuldu
Geçmiş olsun canım. Tüm veletlerimize yetebilmek çok zor gerçekten. Ama onları izlemek çok güzel sarılmak paha biçilemez. Ezgileri çok. Sürekli sersem kafayla dolaşıyoruz ama canları sağolsun meleklerimizinSorma canım kendimi unuttum resmen , evlatlarımız iyi olsun da yeter düştü şuan ama çıkmaya meyilli ölçüyorum durmadan, dönüşümlü olarak ateş düşürücü veriyorum bakalım
Aman onu yeme bunu yeme ne yesin bu gebeler öncede aman hamilesin sen 2 kişilik ye derlermiş bizde yemekleri kokluyoruz
Yok kız toplamda 5 kilo
Sabah erkenden gidersen nst yi falan öğlene kadar halledersin canim. randevu al git istiyorsan ilk saate. ben zubeyde hanima gidiyorum ya kasilmam vardi biraz gecen hafta doktoruma dedim oda nst ile bakalim dedi 11 de girdim nst sirasina 12 de bitti hersey ama doktora yetisemedim tekKızlar ben 32. hafta raporumu devletten alacagım dokorun yonlendırdıgı ozel hastane baya bı para almıs arkadasımdan 150 150 bı de 30 330 lira para almıslar
devletten alabılır mişim
sorum su nts baglıyorlar mı o gün ona göre gebelik izni alacağım baglamazlarsa hastaneden işe döneyim diyorum da
Canim benim normaldede yasadigim bir sorundu bu hamilelikte costu sagilsun. Her gittigimde doktora demekten yoruldum. Oda surekli fitil ilac vb veriyordu ama gecmiyor. En son gecen gittigimde ya yok bisey olmaz bebege dedi Hamilelikte normal bu Ben sen rahat hisset diye veriyorum dedi. Kasintin varsa kullan canim yani olani bu. Zaten alisiyorlar surekli cikip duruyor.Herkese günaydın
bende mantar oldum heralde kaşıntı ile mücadele ediyorum.Travazol krem başlıycam bugün inşallah hemen keser.
Tam günümde zekai tahirden aldım ama en erken 9 da vardıSabah erkenden gidersen nst yi falan öğlene kadar halledersin canim. randevu al git istiyorsan ilk saate. ben zubeyde hanima gidiyorum ya kasilmam vardi biraz gecen hafta doktoruma dedim oda nst ile bakalim dedi 11 de girdim nst sirasina 12 de bitti hersey ama doktora yetisemedim tek
Kızlar geldik doktordan. 1376 gram 39 cm olmuşuz. Çok şükür herşeyi iyiymişAğzını açıp dilini çıkarıp yalanıyordu doktorumuz bile güldü
3 hafta sonra yani 32. Haftamda kontrole çağırdı 32 den sonra 2 haftada bir gidicekmişim
Eki Görüntüle 2074088
Eki Görüntüle 2074090 Eki Görüntüle 2074091
Bizim odanın şimdiki durumu, renkler fotoğrafta biraz koyu çıktı. Avizemiz de henüz asılı değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?