2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hanımlar, Philips avent elektronik göğüs pompasi alan var mı aranızda? Önceden almak mantıklı mı sizce? İlla gerekir mi?

ayy gerçekten senindemi öyle bende sürekli ama sürekli fitil kullandım bugüne kadar habire bir kaşıntı.
bebeğe bir zararı yoksa hiç umursamam cidden alıştım artık resmen.

aaa neden o kadar fazlaki bende özele gidiyorum 11 inde alıcam bende çalışır raporumu

Hanımlar, Philips avent elektronik göğüs pompasi alan var mı aranızda? Önceden almak mantıklı mı sizce? İlla gerekir mi?
bende onu almayı düşünüyorum ama doğum sonrası almaya karar verdim sütün durumuna göre işe başlayınca mecbur sağacağım çünkü doğum iznim bitmeden 15 gün önce alıp evde ara ara başlamak istiyorum sağmaya bakalım

canım odan çok güzel olmuş bayıldımmm çok geçmiş olsun oda düzenleme felan yorulduysan ondan olabilir bende haftasonu ev sildim süpürdüm pazar paso yattım kasık ağrımdan dolayı artık ağırlaştı bebeler çok iş yapınca belli ediyor kendini vıkır vıkır hareket ediyor daha dinlen bol bol hareketlerinde azalma olup sorun devam ederse allah korusun dr'a gözük muhakkak

Kızlar benim belim çok ağrıyor sizdede oluyor mu
Birde bana doktorum calcımax d3 diye bir kalciyum verdi ama gebelikte c katagorisi ne yapsam bilemedim kullanan varmı

İlk doğumda göğüs ucu yoksa çıkarması için çok iyi oluyor ben ucu cikmadigindan bebek ememedigi icin hastanedeyken eşime aldirmistim eğer çalışıyorsan ve sonra zaten alicaksan şimdiden alabilirsin

Ben doğum izninden sonra ücretsiz izin düşünüyorum da o yüzden kararsız kaldım. Sürekli çocuğun yanında olacaksak acaba gerek olmaz mı hiç? Bi siteden indirim çekim var da o yüzden acele ediyorum ama gereksizse de almasam mi?

İyi o zaman yaa zaten fazla kilo ile hamile kalınca insan 3un 5in hesabını yapıyor böyle

Dün akşam öyle bi kasık ağrım oldu ki kalkıp yürüyemedşm bile. Ara ara oluyo 1 2 saat sürüp geçiyor. Ne ağrısı olduğunu anlayamadım henüz

Benimde kafamda soru işareti ama ya hiç süt olmazsa Allah korusun, az para da değil.Bende doğumdan sonra almayı düşünüyorum sütün durumuna ve iş durumuma bağlı olarak ücretsiz alabilirim.

Bence karar ver ama alma. Belki sütümüz olmaz kesilir gelmez yada izne çıkarsın kaybolur vs vs. Hangini alacağına karar verip beklemede tutabilirsin

İlk doğumda göğüs ucu yoksa çıkarması için çok iyi oluyor ben ucu cikmadigindan bebek ememedigi icin hastanedeyken eşime aldirmistim eğer çalışıyorsan ve sonra zaten alicaksan şimdiden alabilirsin
İşte çalışıyorum ama ücretsiz izin düşünüyorum normal iznim bittikten sonra. O yüzden arada derede kaldım. Bebeğin yanında olacaksam gerek olmaz mı acaba hiç?

Bu seferde yeşil mercimek namı diğer karaşimşek yemeğini söyledi sürekli sebze ye diyor kesin vejeteryan
Kilosu iyimi bilemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…