- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.001
seni o kadar iyi anlıyorumki ilk doğumumda aynısını yaşadım.Kızım 37+3 te doğdu.2690 gr olarak.kv arayan herkese çocuk eksik deyip durdu.Kafayı yemiştim.Şimdide sordugunda iyi dıyorum mesela önde falan diyorum öbürü olduda ne oldu iskelet gibi diyor.O kadar canımı sıktılar ki ! Sinir küpüyüm şuan.. Kayınvalidem aradı napıyosun diye dün eşim doktora bugün gidiceğimizden bahsetmişti. İyiyim dedim bebek nasılmış dedi iyiymiş dedim kilosunu falan sordu söyleyincede ay kuş kadar bişi doğurcaksın sonrada ele avuca geçmicek Allahtan brn gelicem kalıcam yanında yoksa sen o çocuğa bakamazsın dedi !!!!! Ne münasebet siz ananınızın karnındamı öğrendiniz çocuk bakmayı ayrıca gerek yok annem 40 gün yanımda kalıcak ben onun annelik tecrübesine daha çok güveniyorum yorgunum iyi günler diyip kapadım telefonu. Sinirden elim ayağım titriyor sevmiyorum sevmiyoruuuuummmmm böyle bi kayınvalide olmucam nefret ettim artık
Offf eski kafa iste saglikli olmayi kiloya bagliyor. Bir daha acarsa agzini benim bebegim kuğu gibi zarif olacak sizin gibi besili tavuk olmayacak de gec..
seni o kadar iyi anlıyorumki ilk doğumumda aynısını yaşadım.Kızım 37+3 te doğdu.2690 gr olarak.kv arayan herkese çocuk eksik deyip durdu.Kafayı yemiştim.Şimdide sordugunda iyi dıyorum mesela önde falan diyorum öbürü olduda ne oldu iskelet gibi diyor.
ilkinde susmuştum ama bu bebekte eminim susamıycam.Sen aldırma kızım şimdi gerçektende sülün gibi.
Kimse umrunda olmasın şişmanlıkla sağlık ölçülmez.
canım şekerli gıdalar süt ve ssüt ürünleri mantara sebebiyet veriyor bende kefir içtiğimde oldum onları kes benceOyle canim valla ic camasirlarimi ayri yikiyorum 90 derecede makinada sonra hic bir tur pecete vs kullanmiyorum evdeyken surekli camasir degistiriyorum, disaridayken gunluk ped kullaniyorum onuda saatte bir degistiriyorum. Gecmiyor genede gecmiyor valla... oyle cok sekerli beslenmem probiyotik iyi geliyor diyorlar onada dikkat ediyorum ama banamisin demedi. Elma sirkesi kasintisina iyi geliyor gibi ama ondada resmen eriniyorum. Biraktim bende kullanmiyorum ilac milac bazen artiyor o zaman travozol suruyorum okadar. Doktor da oyle dedi ya biraktim napim
kılosu gayet iyiSinirden elim ayağım titriyor o kadar çok uyuz oldum ki ukala kadın.. 10 kilo bebek doğurmamı bekliyor heralde. Bugün özellikle doktoruma kilosu nasıl dediğimde haftasıyla gayet uyumlu 29+2 sin 1376 olması iyi dedi. Anlamıyorum şu insanları gerçekten
29 haftalık bebiş 3 kılomu olacakmış yada 4 kılo bebiş olunca sağlıklımı oluyormuş boşver cnm cahil insanlarla uğraşmaSinirden elim ayağım titriyor o kadar çok uyuz oldum ki ukala kadın.. 10 kilo bebek doğurmamı bekliyor heralde. Bugün özellikle doktoruma kilosu nasıl dediğimde haftasıyla gayet uyumlu 29+2 sin 1376 olması iyi dedi. Anlamıyorum şu insanları gerçekten
benim kardeşim 5 kiloya yakın doğdu kilosu fazla diye kuvezde kaldı. şekeri yüksekti doğduğunda. fazla iri bebek iyi değil ama işte. nato kafa nato mermer.Şimdiden lohusa sendromuna giricem o olucakhayır yani doktor kilosunada normal dedi bugün. 29 haftalık bebeğin 3 kilo olmasını falan bekliyor heralde.. cahil insanla uğraşmak çok zor
canım şekerli gıdalar süt ve ssüt ürünleri mantara sebebiyet veriyor bende kefir içtiğimde oldum onları kes bence
kızılcık tavsıye ederım
gunluk pet kesınlıkle kullanma onun yerıne ped pamuk kullan ve bsy diyim mi dısarda işeyeceksen ped bardak tası yanında ped bardağa işe hafif eğilip at
kulotlarını pamuklu kullan ve ütüleyip sıcak gi
bir de travacort degıl de doktoruna ketorali danıs ablamın travakot gecmedı ama ketoral iyi geldı doktor olur derse onu kulan
bır de esınde baktırsın ilişki yasarken bulasıyor yenılıyor olabılır
kılosu gayet iyi
tamamen sacmalamış malum kaynana muhabbeti her yerden cıkıntılık yapmasalar ölürler iyi demişssin oh
29 haftalık bebiş 3 kılomu olacakmış yada 4 kılo bebiş olunca sağlıklımı oluyormuş boşver cnm cahil insanlarla uğraşma
ben bebişin gelişimi azmı göbeğin hiç yok diyenlere bebeğim sağlıklı diyorum benim bebwğimin boyu kılosu kımseyi ilgilendirmiyor bak ben bile sinir oldum şimdi
benim kardeşim 5 kiloya yakın doğdu kilosu fazla diye kuvezde kaldı. şekeri yüksekti doğduğunda. fazla iri bebek iyi değil ama işte. nato kafa nato mermer.
en i,yisi seninki sana yardımı olupğta çen çen konussa daha beter ilişmesinde konusmasında bence en iyisi senin kiAy benim kaynanadan Allah razı olsun melek kendisi ağzı var dili yok sanki o gelin o derece. Bana pek yardımı yok ona takılıyorum bende işte herkes bişey buluyor demek ki. Yanlarında kıymetli gelinim bende hiç bişey yapmasamda sağolsunlar.
aman bacım kocanla aranı iyi tut onlar dı etken kapnı kapatıyorsun gormuyorsun yuzlerını laflarını da kale almaİşi gücü benim üzerimden millete hava atıp prim yapmak. Annemin süslediği kadehleri sebilleri hep ben yaptım diye komşularına gösteriyomuş uyuz
Evet canım bide bana sor sinirden ölücem bazen eşimi sırf ailesi yüzünden boşayasım geliyor
Kadın çıtı pıtı kendi gibi bişi bekliyor beni benim ailem hepsi iri napalım yani moral vereceğine dahada bozma derdindeler sende az almışsın 5.5 kilo cnm zaten 2 hafta önce bebeginde 1668 Di suyu eşi VS cok iyi almışım bence takmıyorum zaten kafaya salak salak konusun o5 kiloyamı cok dedi? Zaten bebek yaklasık 1.5 kilo suyu eşi vs 3.5 4 kilo onun şişkinliği oluyor. Nasıl oluyorda cok diyor çok ilginç. Doktor bana yine çok az aldın diyor 5.5kilo aldım. Kesinlikle abartmiş. Hani kilon zaten var diye bile demiş olsa sen zaten almamışsin bebekten kaynaklı.
Çevremizde cok var malesef bana diyor 2 haftada bir neden gidiyorsun Bosuna para veriyorsun evde dogurdum taş gibi cocuk cıktı VS. Ozaman lar cok kaybımız oldu ama dogumda ölen akrabalarımız eşimin tarafı ilginç kendi sülalem dogum a önem verirler 3 kaybımız var cübkü 2 evde dogum 1 i hastane doktor ihmalinden.Ah be canım özel hastaneye gidiyorum diye sürekli eşimin yanında biz evde doğurdukta noldu modundalar. Utanmasa banada evde doğur dicek. Ama millete bizim gelin özel hastaneye gidiyor çocuğum onu özel hastanelere götürüyor diye hava atıyor ne garip görgüsüz insanlar
kız benim kendi öz annem bile özel hastaneye gidiyorum diye sana zorla sezeryan yapacaklar paranı almak istiyorlar deyip duruyor. kendi takibini hep özel muayenehanede yaptırmış. doğumu devlet hastanesi. anlamıyor niye özel ahstane olduğunu. ee diyorum sende özele gitmişsin ama doğumum devletti diyor. o zaman öyleymiş şimdi öyle değil diyorum yine anlamıyor.. kısacası anlamıyorlar. hee deyip geç. ben biraz sert mizaçlıyım. annem bir iki laf söyledi. bi tarafımın derdi seni mi gerdi işine bak dedim çıktım içinden..Ah be canım özel hastaneye gidiyorum diye sürekli eşimin yanında biz evde doğurdukta noldu modundalar. Utanmasa banada evde doğur dicek. Ama millete bizim gelin özel hastaneye gidiyor çocuğum onu özel hastanelere götürüyor diye hava atıyor ne garip görgüsüz insanlar
Canim bu arada hayirli olsun cok guzel olmus masallah:))
O kadar canımı sıktılar ki ! Sinir küpüyüm şuan.. Kayınvalidem aradı napıyosun diye dün eşim doktora bugün gidiceğimizden bahsetmişti. İyiyim dedim bebek nasılmış dedi iyiymiş dedim kilosunu falan sordu söyleyincede ay kuş kadar bişi doğurcaksın sonrada ele avuca geçmicek Allahtan brn gelicem kalıcam yanında yoksa sen o çocuğa bakamazsın dedi !!!!! Ne münasebet siz ananınızın karnındamı öğrendiniz çocuk bakmayı ayrıca gerek yok annem 40 gün yanımda kalıcak ben onun annelik tecrübesine daha çok güveniyorum yorgunum iyi günler diyip kapadım telefonu. Sinirden elim ayağım titriyor sevmiyorum sevmiyoruuuuummmmm böyle bi kayınvalide olmucam nefret ettim artık
en i,yisi seninki sana yardımı olupğta çen çen konussa daha beter ilişmesinde konusmasında bence en iyisi senin ki
yardım eden de yok etse konuşan cok
bizimki etmez ama her seye konusur karısır bi keresinde
ilk evi tuttuk temizlenecek evlilik öncesi ikili pronto aldık eşimle o zaman duguna 1 ay var
ne cok almıssınız vs dıye konustu konustu sonra benımde evım temızlenecek dedı temızlık malzelerının yarısını aldı götürdü ne izin istedi ne utandı eve temizliğe yardıma da gelmedi aksam geldi içeri gitrdi konustu konustu bu kadar
temizlikçinin parasını eşim verdi diye de sen niye verecektin evi kız tarafı temizler onlar verecekti dedi eşimde ben varken ona mı düşer o artık benim eşim nikah mı olacak illa bızım evı kım verıyor babam verıyor dedi bozdu attı sınırden arabanın arkasında agladım
aman bacım kocanla aranı iyi tut onlar dı etken kapnı kapatıyorsun gormuyorsun yuzlerını laflarını da kale alma
eşin iyiyse senın huzurun onemlı
Ağzından çıkanı kulağı duymayan, her b.ka maydonoz olma hastalığına kapılmış kişi işte. Sen de demişsin demen gerekeni boşver gerisini
kız benim kendi öz annem bile özel hastaneye gidiyorum diye sana zorla sezeryan yapacaklar paranı almak istiyorlar deyip duruyor. kendi takibini hep özel muayenehanede yaptırmış. doğumu devlet hastanesi. anlamıyor niye özel ahstane olduğunu. ee diyorum sende özele gitmişsin ama doğumum devletti diyor. o zaman öyleymiş şimdi öyle değil diyorum yine anlamıyor.. kısacası anlamıyorlar. hee deyip geç. ben biraz sert mizaçlıyım. annem bir iki laf söyledi. bi tarafımın derdi seni mi gerdi işine bak dedim çıktım içinden..
bende ilk ultrason resmini alınca kendisi yurtdışında k.v göndermiştim mesajla heyecanla sevincimden,bana ne dese ''bebeğin sağlıklı senin kızım özürlü olsa belli olurdu sıkma canını özürlüde olsa kabulumüz'' dedi ben 2 hafta kendime gelemedim.patavatsılıkta çığır açıyorlar artıkO kadar canımı sıktılar ki ! Sinir küpüyüm şuan.. Kayınvalidem aradı napıyosun diye dün eşim doktora bugün gidiceğimizden bahsetmişti. İyiyim dedim bebek nasılmış dedi iyiymiş dedim kilosunu falan sordu söyleyincede ay kuş kadar bişi doğurcaksın sonrada ele avuca geçmicek Allahtan brn gelicem kalıcam yanında yoksa sen o çocuğa bakamazsın dedi !!!!! Ne münasebet siz ananınızın karnındamı öğrendiniz çocuk bakmayı ayrıca gerek yok annem 40 gün yanımda kalıcak ben onun annelik tecrübesine daha çok güveniyorum yorgunum iyi günler diyip kapadım telefonu. Sinirden elim ayağım titriyor sevmiyorum sevmiyoruuuuummmmm böyle bi kayınvalide olmucam nefret ettim artık
Çevremizde cok var malesef bana diyor 2 haftada bir neden gidiyorsun Bosuna para veriyorsun evde dogurdum taş gibi cocuk cıktı VS. Ozaman lar cok kaybımız oldu ama dogumda ölen akrabalarımız eşimin tarafı ilginç kendi sülalem dogum a önem verirler 3 kaybımız var cübkü 2 evde dogum 1 i hastane doktor ihmalinden.
Takma boşver he de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?