- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.021
Evet Canım yarın açlık tokluk baktıracam sağlık ocağıma söyledim bakalım neler çıkacakBenim de 50 gr da 142 çıktı tam sinir .sonra 100luk iyi çıktı ama yine de dikkat dedi Dr dediğin gibi tam dikkat de edemedim inşallah biraz rahatlatici sonuç alirim için rahat etmiyorsa bi açlık tokluk baktır istersen
Aynen cnm benim bende özele gidiyorum dogumu özelde yaptırıcam 2.ci dogumum kimse devlet demiyor zaten durum olmasa orda yaparım zaten 1.500 TL bizim burda sezeryan 2015 te 900 Dü.Yık be canım bu özel hastane muhabbetini asla takmıyorum. Durumum varki gidiyorum. Demekki eşim bunu karşılayabiliyor. Maddi gelirim müsait olmasa devlettede doğururdum hiç öyle takıntısı olan bi insan değilim. Ama annem eşimede dedi geçen. Sonuçta çocuk sizin bizim zamanki gibi değil hiç bişey ve bu tarz şeyler bi kere oluyor doktor ve hastane çok önemli diye. Eşimde hep bu yönde olumludur. İlk kendisi özel hastaneye gitme teklifini sunmuştu bana. Aman evladım sağlıklı ya şuan gerisi umrumda değil
Kiz bizim kaynanalar akraba mi acabaAh be canım özel hastaneye gidiyorum diye sürekli eşimin yanında biz evde doğurdukta noldu modundalar. Utanmasa banada evde doğur dicek. Ama millete bizim gelin özel hastaneye gidiyor çocuğum onu özel hastanelere götürüyor diye hava atıyor ne garip görgüsüz insanlar
kızlar bu progestan 200 mg yumusak kapsulu vajinal yolla fitil olarak kullanan varmı dr oyle kullan dedi ama bunu iticem orada nasıl eriyecek ben hiç kullanmamistim
Okulumda idarecilerimle sıkıntı yaşiyorum resmen mobing uygulaniyor ama benim acigimi yakalayamadiklari icin birseyde yapamiyorlar çok bunaldim çocugum etkileniyor diye cok uzuluyorum zaten dogum izninden sonra ucretsiz izine ayrilacagim
AA be bilim bana çok dediler ben de üzüldüm bilerek kendime şeker yükledim diyeEvet var ama glisemik indeksi çok düşük. 15. Karpuzun 70.80 civarıydı sanırım. Yani şekerini birden zıplatmayacak endişelenme. Tadında bırak sadece
Yarın açlık tokluk yaptıracam bakalım ne çıkacakBenimde aynısı oldu. 177 çıktı 1.saat. Dr dikkat et bidahaki kontrolde diyetini konuşuruz dedi. Acil bişey olsa diyetisyene yollardı diye düşündüm. Şimdi de arada kalıyorum. Yememeye çalışıyorum karbonhidrat, ama doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum. Aksi gibi canım da tatlı istiyor. Çikolata yiyorum bazı günler bi parçacık.
Ben ekmek pek tüketmeyen biriydim hatta nerdeyse hiç. İlk aylarda baktım başka bişey işe yaramıyor mecbur yemiştim ama tahıllı ekmekler veya kendim yapıyordum. Gavisconun zararı yok içebilirsin. Bana etki etmedi ama belki sana eder belli olmaz.
Çok geçmiş olsunbebeler hasta olmasın
Benim doğum günümde arkadaşım hediye hırka almıştı değiştirdim biraz ekledim üzerine mont aldım yenimedium aldım oluyor şuan rahat. Normalde small giyiyordum böyle hallettim. Bershka’dan aldım. Önünü kapatan bişey şart hava acayip soğudu.
Bu konu bende de aynı. 56.5a indim şimdi 63üm. Ama başlangıç 59.5
Evet yarın baktıravam bakalım inşallah üzüldüğümle kalırımBenim de 50 gr da 142 çıktı tam sinir .sonra 100luk iyi çıktı ama yine de dikkat dedi Dr dediğin gibi tam dikkat de edemedim inşallah biraz rahatlatici sonuç alirim için rahat etmiyorsa bi açlık tokluk baktır istersen
ay canım saol baya ittim once sanki itmemisim gibi sertligini hissettim biraz daha itmeye calistim simdide ayaklarim diktim yattim inşallah sifa olur aklima takılan olursa yazarım saolasın benim çınar poyraz yoksa erkenden bu baskılarla gelecek allahım korusun zamaninı beklesin paşaitebildiğin kadar it canım, o eriyecek. biraz su gibi akıntı yapabilir ya da biraz ilaç geri gelebilir korkma6 ay kullanmış biri olarak aklına takılanları cevaplarım :)
Aynen benim eşimde çok iyidir babasi da keza Bazen diyorum bu çocuk kimden çıkma anasıyla alakası yok diyorum bende sevemedim biz bi de yıllarca çıktık 14 sene kadın beni bir sevemedi bende onu huyu değişmedi cok takıyordum bi ara sonra psikoloğa gittim tek çarenin kabullenmek olduğunu gördüm evlenince de esler bağlandıkça eski problemler olmiyor Allah’tan eşim anacı degil ve evlenince bana iyice bağlandı yoksa psikologla vs çözemezdim hiçDua etsin eşime canım. Yoksa onu ne evime sokarım ne evine girerim. 10 yıl görmesem göresim gelmez. En başından beri sevenedim gitti ama eşim için bazı şeylere he diyip geçiyorum
Ay benim ki de haberi aldık evlerine gittik eşik heyecanla girdi anne torunun oluyor ne hissediyorsun dedibende ilk ultrason resmini alınca kendisi yurtdışında k.v göndermiştim mesajla heyecanla sevincimden,bana ne dese ''bebeğin sağlıklı senin kızım özürlü olsa belli olurdu sıkma canını özürlüde olsa kabulumüz'' dedi ben 2 hafta kendime gelemedim.patavatsılıkta çığır açıyorlar artık
Canim ben 6. Haftada kanama geçirmiştim o zaman doktor vermişti bana vajinal yolla ben tuvalete oturur şekilde yapıyordum ellerime eldiven takip baya bi ittiriyordum sonra gece cise falan kalkınca görüyorsun akabiliyorkızlar bu progestan 200 mg yumusak kapsulu vajinal yolla fitil olarak kullanan varmı dr oyle kullan dedi ama bunu iticem orada nasıl eriyecek ben hiç kullanmamistim
ay canım saol baya ittim once sanki itmemisim gibi sertligini hissettim biraz daha itmeye calistim simdide ayaklarim diktim yattim inşallah sifa olur aklima takılan olursa yazarım saolasın benim çınar poyraz yoksa erkenden bu baskılarla gelecek allahım korusun zamaninı beklesin paşa
Ya sinir oluyorum boyle tiplere, hadsiz insanlar nasil boyle laf edebilirler. Ben birine boyle bisey demeye kalksam sesim titrer bisey diyemem. Altta kalma bence de sonra daha cok takarsin kafayaO kadar canımı sıktılar ki ! Sinir küpüyüm şuan.. Kayınvalidem aradı napıyosun diye dün eşim doktora bugün gidiceğimizden bahsetmişti. İyiyim dedim bebek nasılmış dedi iyiymiş dedim kilosunu falan sordu söyleyincede ay kuş kadar bişi doğurcaksın sonrada ele avuca geçmicek Allahtan brn gelicem kalıcam yanında yoksa sen o çocuğa bakamazsın dedi !!!!! Ne münasebet siz ananınızın karnındamı öğrendiniz çocuk bakmayı ayrıca gerek yok annem 40 gün yanımda kalıcak ben onun annelik tecrübesine daha çok güveniyorum yorgunum iyi günler diyip kapadım telefonu. Sinirden elim ayağım titriyor sevmiyorum sevmiyoruuuuummmmm böyle bi kayınvalide olmucam nefret ettim artık
Çok cahilce tavırlar işte. Nasıl sen bakamazsın ben geleceğim de kurtarıcıyımda vs vs. Ayıp etmiş. Allahtan annen gelecekmiş. Biz oğlumda çok zorlandık. Kv nin eline düştüm. O da çok cahilce hareketler yaptı. Sezeryanlı halimle zorla 1 günlükken hastaneden çıkarttırttı. 5 günlükken kovdum evden. 3 5 ay konuşmadık. Sonra sonra anladı. Şimdi iyiyiz. Görümcem evlenince bebeği olunca aklı başına geldi. Kızmıyorum.çünkü annem hırlı matah değil. Hatta şuan ondan daha da iyiO kadar canımı sıktılar ki ! Sinir küpüyüm şuan.. Kayınvalidem aradı napıyosun diye dün eşim doktora bugün gidiceğimizden bahsetmişti. İyiyim dedim bebek nasılmış dedi iyiymiş dedim kilosunu falan sordu söyleyincede ay kuş kadar bişi doğurcaksın sonrada ele avuca geçmicek Allahtan brn gelicem kalıcam yanında yoksa sen o çocuğa bakamazsın dedi !!!!! Ne münasebet siz ananınızın karnındamı öğrendiniz çocuk bakmayı ayrıca gerek yok annem 40 gün yanımda kalıcak ben onun annelik tecrübesine daha çok güveniyorum yorgunum iyi günler diyip kapadım telefonu. Sinirden elim ayağım titriyor sevmiyorum sevmiyoruuuuummmmm böyle bi kayınvalide olmucam nefret ettim artık
bende ilk ultrason resmini alınca kendisi yurtdışında k.v göndermiştim mesajla heyecanla sevincimden,bana ne dese ''bebeğin sağlıklı senin kızım özürlü olsa belli olurdu sıkma canını özürlüde olsa kabulumüz'' dedi ben 2 hafta kendime gelemedim.patavatsılıkta çığır açıyorlar artık
Aynen cnm benim bende özele gidiyorum dogumu özelde yaptırıcam 2.ci dogumum kimse devlet demiyor zaten durum olmasa orda yaparım zaten 1.500 TL bizim burda sezeryan 2015 te 900 Dü.
Yani cok bir para da degil
Kiz bizim kaynanalar akraba mi acabane kadar da benziyor her bi şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?