2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet Canım yarın açlık tokluk baktıracam sağlık ocağıma söyledim bakalım neler çıkacak
Hayır ben de alemim madem şüpheleniyorsun daha dikkat et

Aynen cnm benim bende özele gidiyorum dogumu özelde yaptırıcam 2.ci dogumum kimse devlet demiyor zaten durum olmasa orda yaparım zaten 1.500 TL bizim burda sezeryan 2015 te 900 Dü.
Yani cok bir para da degil

Kiz bizim kaynanalar akraba mi acaba ne kadar da benziyor her bi şeyleri

kızlar bu progestan 200 mg yumusak kapsulu vajinal yolla fitil olarak kullanan varmı dr oyle kullan dedi ama bunu iticem orada nasıl eriyecek ben hiç kullanmamistim

kızlar bu progestan 200 mg yumusak kapsulu vajinal yolla fitil olarak kullanan varmı dr oyle kullan dedi ama bunu iticem orada nasıl eriyecek ben hiç kullanmamistim

itebildiğin kadar it canım, o eriyecek. biraz su gibi akıntı yapabilir ya da biraz ilaç geri gelebilir korkma 6 ay kullanmış biri olarak aklına takılanları cevaplarım :)

Hadi ya
Koltuk sevdalıları güç sarhoşlugu yaşıyor ne yazıkki

Yarın açlık tokluk yaptıracam bakalım ne çıkacak

Evet yarın baktıravam bakalım inşallah üzüldüğümle kalırım

itebildiğin kadar it canım, o eriyecek. biraz su gibi akıntı yapabilir ya da biraz ilaç geri gelebilir korkma 6 ay kullanmış biri olarak aklına takılanları cevaplarım :)
ay canım saol baya ittim once sanki itmemisim gibi sertligini hissettim biraz daha itmeye calistim simdide ayaklarim diktim yattim inşallah sifa olur aklima takılan olursa yazarım saolasın benim çınar poyraz yoksa erkenden bu baskılarla gelecek allahım korusun zamaninı beklesin paşa

Dua etsin eşime canım. Yoksa onu ne evime sokarım ne evine girerim. 10 yıl görmesem göresim gelmez. En başından beri sevenedim gitti ama eşim için bazı şeylere he diyip geçiyorum
Aynen benim eşimde çok iyidir babasi da keza Bazen diyorum bu çocuk kimden çıkma anasıyla alakası yok diyorum bende sevemedim biz bi de yıllarca çıktık 14 sene kadın beni bir sevemedi bende onu huyu değişmedi cok takıyordum bi ara sonra psikoloğa gittim tek çarenin kabullenmek olduğunu gördüm evlenince de esler bağlandıkça eski problemler olmiyor Allah’tan eşim anacı degil ve evlenince bana iyice bağlandı yoksa psikologla vs çözemezdim hiç
Ay benim ki de haberi aldık evlerine gittik eşik heyecanla girdi anne torunun oluyor ne hissediyorsun dedi
Hiçbir şey hissetmiyorum illa bsy mi hissetmem lazım dedi donuk bi şekilde eşimin sevinci kursağında kaldı suratı düştü artık sonra ben eşim üzülmesin diye
Askım torun sevgisini tattigi icin öyle dedi ilk olsa heyecanlanırdı tabi sevinmiştir diye eşimi terkin ettim halbuki insan bi şükür eder oğlum cok şükür sen baba olacaksın bende ikinci kez babaanne diye bi şükür eder demi yok illa mi çıkıntılık yapacak

Canim ben 6. Haftada kanama geçirmiştim o zaman doktor vermişti bana vajinal yolla ben tuvalete oturur şekilde yapıyordum ellerime eldiven takip baya bi ittiriyordum sonra gece cise falan kalkınca görüyorsun akabiliyor
O erir sen korkma vücut isisi ve sıvıyla ama biraz ileri itmeye çalış cok yakın olmasın

İyi akşamlar kizlarrr bnm haftamda olan arkadaslar bebek hareketleri nasil sizde bnmki bugun sadece uc kez tekme atti tekarar hissetmedim cok korkuyorum ta

Rica ederim ne demek, ben gece yatarken koyuyordum. Böylece bir kaç saat kalkmamış oluyordum, içeride iyice erimiş oluyordu. Çamaşırını ıslatacak bilgin olsun, hep değiştir ki bir de enfeksiyon çıkmasın başına :)
Çok etkili bir ilaç merak etme, bekletir paşayı :) bu arada isminizi çok seviyorum. Söylemiştim Çınar eşimin adı, poyraz ismini de çok seviyorum, ikisi bir arada muhteşem olmuş :)

Ya sinir oluyorum boyle tiplere, hadsiz insanlar nasil boyle laf edebilirler. Ben birine boyle bisey demeye kalksam sesim titrer bisey diyemem. Altta kalma bence de sonra daha cok takarsin kafaya

Çok cahilce tavırlar işte. Nasıl sen bakamazsın ben geleceğim de kurtarıcıyımda vs vs. Ayıp etmiş. Allahtan annen gelecekmiş. Biz oğlumda çok zorlandık. Kv nin eline düştüm. O da çok cahilce hareketler yaptı. Sezeryanlı halimle zorla 1 günlükken hastaneden çıkarttırttı. 5 günlükken kovdum evden. 3 5 ay konuşmadık. Sonra sonra anladı. Şimdi iyiyiz. Görümcem evlenince bebeği olunca aklı başına geldi. Kızmıyorum.çünkü annem hırlı matah değil. Hatta şuan ondan daha da iyi

Densizler.. Nasıl bi patavatsızlık bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…