2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
tesekkur ederim canım dikkat ederim çamasirada dr gunde 2 kere dedi olmadı bi sabah bide gece yatarken koyarım bugun ki bitane olsun hem denemis oldum ismimizi bizde çok sevdik allahın izniyle ismimizle yasarız insallah senin pasanin ismi belli oldumu? :)

Evet bence de öyle yapmak en mantıklısı

Amin inşallah, bizim ismimiz yok hala

Gebelik izni diye bişey mi var eğer 7.ayda bunu öğreneceksem yuh bana

Canım uzan biraz sol tarafına yat öyle yatınca çok rahat edip kıpranıyomuş
Aslinda bugun hic is yapmadim hp uzaniyorum hic kirpirdamadi uc kez vurdu okadar acaba uyuyormuydur biraz once gene cok hafif kipirdadi ama durdu canm hareketleri cok güçsüz olunca korktum

Aslinda bugun hic is yapmadim hp uzaniyorum hic kirpirdamadi uc kez vurdu okadar acaba uyuyormuydur biraz once gene cok hafif kipirdadi ama durdu canm hareketleri cok güçsüz olunca korktum
Sakin ol canım poziSyonundandır emin ol bende dün çok hissetmemiştim vuruyordur da sen farketmiyorsundur.

Aynen ben de şu mastit mevzusundan çekiniyorum ama ihtiyaç olunca mı alsam yoksa peşin peşin alsam mı kaldım arada derede. Azıcık ucuz birşey olaydı iyiydi.

İşte çalışıyorum ama ücretsiz izin düşünüyorum normal iznim bittikten sonra. O yüzden arada derede kaldım. Bebeğin yanında olacaksam gerek olmaz mı acaba hiç?
Bence ihtiyaç duyarsan ya da bi sorun olursa falan al çünkü aman alayım dursun denilecek fiyatlarda değiller tabi benim fikrim ben de yeni alicam ilkini çalıştığım icin cok kullandım bozuldu ama ben de 6.ayda almayi düşünüyorum o zaman ise başlıcam...

Peki sen çalışabilir raporu mu alıcAksın bu durumda izne ayrıl istersen canim stres yaşama abuk subuk insanlar yüzünden. ..

Benim annem de tutturdu kayinvalidenin adını neden koymuyosun güzel isim diyesen benim annemsin söyleme şöyle diyorum anlamıyor. .

Evet Canım yarın açlık tokluk baktıracam sağlık ocağıma söyledim bakalım neler çıkacak
Hayır ben de alemim madem şüpheleniyorsun daha dikkat et
Baktır bakalım inş iyi cikar

Kızlar şişliğiniz oluyormu benim yüzüklerim çok sıkıyor artık
Benim ayaklarım şişmeye başladı biraz biraz

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
Canım geçmiş olsun . Allah hayirli saglikli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah yardimcin olsun.

Canlar gece uykusunda çok zorlanıyorum defalarca uyanıyorum uyuduğum zamanda ya çok karnımın üstüne yatmış buluyorum kendimi yada sırt üstü yatarak uyku yönünden çok rahatsızım yastık falanda fayda etmiyor bebeğe zarar vericek bir hareket yapıcam diye çok korkuyorum geceleri sizler nasıl buldunuz cözümü

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
Cok geçmiş olsun canim Allah bebeğine de sana da güç kuvvet sağlık versin . Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…