2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
  • Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
Aa durumu nasıl peki canım. Rabbim sağlıkla çıkmanızı nasip etsin. Güç kuvvet versin size

Son düzenleme:
Gebelik izni diye bişey mi var eğer 7.ayda bunu öğreneceksem yuh bana
evet canım ayda bir gün gebelik iznin var kontrole gittiğinde doktor muayne oldu dıye kagıt verıyor onu iş yerine veriyorsun ssk li çalışan olarak yasal hakkın ayda 1 gün izinlisin
ücretli rutin kontrol gebelik izni iş hukukunda yazıyor kuzum eger almadısysan bundan sonra al :)

Gebe veya emziren kadın işçinin günlük çalışma süresi ne kadar olmalıdır?
16.08.2013 tarih 28737 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gebe Veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik’ in 9.Maddesinde Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamayacağı belirtilmiştir.

Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir.

http://iskanunu.com/haberler/1785-kadin-iscilerin-gebelik-suresinde-calisma-kosullari/

mucka

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla çıkarsınız inş o hastaneden

Allah yardımcınız olsun sağlıkla yavruslnuz kucağınizda evinize donersiniz inşallah canim

kızlar annem bana biotema dıye bı yag karısımı almış alabalık yagı diye hem masaj hemde karnına sür diye bu hafta çatıtr çatır çatladım koca koca kaşıntıdan ölüyorum hındistan cevizi yagı kremler vs fayda etmedi
bunu sürdüm biraz yangınını aldı acaba alerji mi oldum onu da bilmiyorum

yağ karşımın içinde bu yağlar varmış bileneniz var mı bebeğe zararlı mıdır acaba

İçindekiler; Isırgan Yağı, Alabalık Yağı, Kekik Yağı, Keten Yağı, Defne Yaprağı Yağı, Yasemin Yağı, Fındık Yağı, Zeytin Yağı, Çam Aroması,Sarımsak Yağı, Karabiber Yağı, Okaliptus Yağı, Biberiye Yağı, Portakal Yağı, Susam Yağı.

En az 6-7 kez dönerken uyanıyorum en az 2-3 kez de tuvalete kalkıyorum. Son bi haftadır özellikle hiç rahat uyuyamıyorum yan yatayım diyorum yanlarım kemiklerim ağrıyor ( napalım az kaldı sıkıcaz dişimizi

Allah Şafi ismiyle şifa versin sana da kuzuna da canım inşallah biran önce kavuşursun saglıkla bebegine.

Canım dualarımız seninle
Rabbim tez zamanda yavrunuzla sağlıkla taburcu olmanızı nasip etsin.

Son düzenleme:

Canım Allah sağlık versin en kısa zamanda, kucağında evine gelsin inşallah yavrun

Ben geçen ay ilk kez izin aldım. Bir de önceden söylemeyi unuttum son anda aldım verdiler sağolsunlar. Bir de benim mesai saatleri 08.00 17.00 Tabi kağıt üzerinde benim işim 2-3gibi biter eve giderim her gün, o yüzden buna bişey diyemem muayene iznini maaştan kesilmesin diye mi alıyoruz benim zaten kesmiyorlar bir de o var.

Kizlar sabah kahvaltida 2 dilim tam bugday ekmegi ile beyaz peynir tost yedim, 1 bardaktan biraz fazla da sut ictim ve 2. saat olcumum 151 cok moralim bozuldu hic bu kadar yuksek gormemistim. Hafta ilerledikce yukselecek sanirim insuline baslatmasin insallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…