2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet bu teoriyi okumustum bende. Neyse zaten benim etki edebilecegim bir karar değil. Ben merakimdan sordum :)

Cook saol kuzum ya bugun hallediyim bu isleri zaten cok gec kaldim

Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bende nisan annesi adayıyım 16. Haftada erkek denilip 20. Haftada kız denilen oldu mu cinsiyette ve bu sonradan yine değişti mi 2 oğlum var bu 3. Bebeğim çok merak ediyorum değişir mi diye eşim çok heyecanlı bende bu şekilde oldu 16. Da erkek 20 de 2 ayrı doktor kız dedi

Bnde bugun yikayacam yarinda utu sonra cantayi hazirlicam ne olur be olmaz hazırda bulunsun diyorum cok ağırlaştım canm ya hic bsy yapasim gelmiyo
Aynen canim daha zaman olsa da ben cabuk yoruldugum ve calisinca agrilarim oldugu icin erkenden hazirlayayim diyorum. Birkac hafta sonra hiç ugrasamam

aldi beni bir gulme sonda ki uyari muhtesem

Aynen canim daha zaman olsa da ben cabuk yoruldugum ve calisinca agrilarim oldugu icin erkenden hazirlayayim diyorum. Birkac hafta sonra hiç ugrasamam
Bende oyle düşündüm canm simdiden bu kadar tembellik yapiyorum bir hafta sonra hic uğraşamam zaten bir ay zamanim kaldi insallah bu gunlerde cabuk gecerde kavuşuruz yavrularimiza

Mrb saol canm sanada hayırlı dogumlar dilerim bana cinsiyet 14 haftamda ner erkek diye soylendi nereye gudersem hepsi erkek dedi

Mrb saol canm sanada hayırlı dogumlar dilerim bana cinsiyet 14 haftamda ner erkek diye soylendi nereye gudersem hepsi erkek dedi

Senin erken haftada bayağı isabetli tahmin edilmiş tahmin için erken bir hafta da zaten %50 şans benim 16. Da erkek denilip nasıl değişti nasıl yanıldılar bilmiyorum ama çok mutluyum inşallah herşey yolunda gider

Liviya nasıl 5 haftan kaldı anlamadım. Henüz 32.haftadasın. 37 de mi sezeryan olacaksın?

Hosgeldin sağlıkla gelsin insallah bebeğin
Erkekten kıza dönüş genelde oluyor
Ama kızdan erkeğe dönüş pek olmuyor
En rahat ayrıntılı ultrasonda görünür orda kesinleşir
Aslında çoğu doktor testisleri görmeden erkek diyor aslında kordonu görüyorlar
Testisi görmeden erkek demeleri yanlış testisler de tam görünür şekilde 16. Haftadan sonra meydana geliyor erken bile olabiliyor
Sanırım ayrıntılı ultrason 24. Haftaydı unuttum bile şimdiden siz bence ayrıntılıyı bekleyin bsy almayın derim
Sağlıkla gelsin 2 erkekten sonra kız olsa cok daha güzel olur sanki :)

Kızlar h&m de bazı ürünlerde -%50 indirim var
Mont almaya gittim uzun montlar normal hamile montu degil 140 -160 liraya düşmüş 200 üzeri olanlar hep

güzel montlar var benim boy kısa göbekte çıkınca uzun almadım ayaklarım görünmüyordu cok komikti uzunları deneyince boyum kadar mont karinda çıkınca pilates topu gibi oldum
Bi tane kısa buldum normal kesim içinden ipleriyle çekilip küçülüyor
44 beden aldım az da büyük

kollar baya büyük geldi ama biraz büyük aldım ki karin buyur diye 260 dan 120 e düşmüş ucuz bulunca aldım biraz sumo güreşçilerine benzedim ama olsun Ankara’nı ayazı kari kışında hasta olmayım dedim

Ankaradaysaniz Armada hm baya mont var

Ben haftalardir bebegin çamaşirlarini yıkıyorum yıka kurut kaldir tekrar at vallahi bayağı sürdü.Hurçlara koydum yavaş yavaş ütülemeye geçcem artik.Haftaiçi işten yorgun dönünce iş uzuyor tabi.Oda geldi sadece şifonyeri silebildim her yanim ağrimiş.Tavsiyem yavaştan başlayin kızlar çünkü gerçekten eskisi gibi iş yapilmiyor çok yavaş yapiliyor hersey

Çok iyi etmişsin gule gule kullan bu aralar çok soguk Ankara montsuz olmaz.Bende iyiki almisim dedim montumu hep onu giyiyorum ama beyaz geniş montla kutup ayisina benziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…