2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
4boyutlu ultrasonda kiz göründüyse ozmn kizdir canm cunku renkli ultrasonda daha net gozukuyo ya

Bana da haber verir misin canım öğrendiğinde

Ilk başta erkek deniliyorsa pek yanılma olmaz denmişti bana . Benimkinde 12. Haftada yüzde 90 erkek dedi doktor . Memleket disindaydik . Sonra merak ettim başka doktora gittim iki hafta sonra kız denildi . Sonra yine başka doktora gittim kız denildi . En son kendi doktorum erkek dedi kurtuldum ama içime hep erkek doğmuştu benim . Seninde gonlundeki ne ise hayırlı sağlıklı olsun .

Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz

Hadi ya güzelmiş o zaman yüksek olsa . Bilmiyorum ki yüksek mi alçak mi . O an neler göreceğiz . Şimdi hiç düşünmek istemiyorum bodozlama dalıp bilmemek istiyorum ya da korkuyorum diyeyim

BEbekler yoğun bakımda benim de ağrılarım var suyum gelince aldılar mecburen dua edin lütfen
Canım benim allahım yardımcınız olsun inşallah. Bizi haberdar et lütfen. Bebekler küveze alınacaklardır değilmi. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. A aysnrmzn la ikiniz hep dualarımdasınız cnm.

Ben erken haftada tahmin istemedim emin olmadan söylemeyin dedim 16. Haftada da ekranda bende doktorda gördü bacakları açıktı bibisini gördük yani.20 haftalik olduğunda iki ayrı doktor kız dedi yine genital bölgesini göstererek biri 4 boyutlu biri 2 boyutlu
Kız olmasina çok sevindik benim daha hamile olduğumu testlerle onaylamadan önce de kız doğmuştu ilişkiden hemen sonra o kadar açık söyleyeyim eşime sen dikkat etmedin ama ben kesin hamile kaldım kızımız olacak dedim o zamanlar
Kordonla karıştı herhalde diyorum inşallah değişmez rabbim biliyor a önce sağlık sonra kız anne babası olmayı nasip etsin inşallah her biri hayırlı evlat olsunlar inşallah
Amin

Normal Doğum da epidurale ne diyorsunuz kızlar
benim doktor bana bıraktı
Aslında öneriyor ama yine de sen bilirsin dedi birçok doktor da boşa aci çekilmesin zararı yok diyor
Sizler ne düşünüyorsunuz
ilk dogumum epidural normal dogum oldu.cok konforlu oldu acı cekmeye gerek yok bence..
ama arkadasimda epidural yapmak istedi. ödem cok fazlaydi oyuzden igne yapilan yeri bulamamis anestezi doktoru. .boyle bi durumlada kaarsilasma ihtimalimizde varmi yoksa doktormu deneyimli degildi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…