2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Katılıyorum, dün bir kısmını yıkadım, ilk sefer diye kurutma makinasına da atmak istemedim, kurumasını bekle, tek tek etiket kes, ütüle, hala bitirebilmiş değilim.

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl durumda bu haftalarda benim bebiş biraz hareketleri azaldı gibi hissediyorum acaba yeri daraldığı içinmi doktorada ayın 23 ünde gidicem endişeleniyorum bazen

2 3hafta önce annem buradaydı biz o zaman hallettik bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çanta hazırlama işini:) yalnız sadece bebek çantası hazır. Kendime pijama falan almadığım için daha kendiminkini hazırlayamadım:) hazırlıksız yakalanmayız inşallah

Kızlar bebegin o kadar sert hareketleri var ki sanki gerçekten çıkmaya çalışıyor çok canım yanıyor karnimda daha gerilecek hal kalmadi. Bazı hareketlerinden sonra karnimin derin kısımlarında elektirik çarpmış gibi bir akım oluyor. Özellikle sağ tarafımda çekilmeler oluyor. Ozellikle daha önce anne olanlar iyi bilir doğum sancıları mi acaba bunlar

Carterstan almistim ben de ama simdi arkadaslarda yazinca hic icim sinmedi yarin gidip degistiricem. Normal kumas olanlari da vardi onlardan alirim.
Açıkcası ben sürekli kullandım ve çok memnunum. Herhangi bir zararı olmadiğina dair belgeleride var. Yani sen bilirsin ama nasıl oyuncaklar çesit çesit buda öyle.

Doğum sancısı kendini toplayıp bırakarak oluyor. Bahsettiğin farklı bir durum sanırım. Bide doğum sancisı duşla dinlenmeyle vs gecmez düzenli olur ve araliğı giderek azalır.

Doğum sancısı kendini toplayıp bırakarak oluyor. Bahsettiğin farklı bir durum sanırım. Bide doğum sancisı duşla dinlenmeyle vs gecmez düzenli olur ve araliğı giderek azalır.
Bilmiyorum canim bugun akşamüstü bebegin hareketleri değişti sanki canım yanıyor. Zaten iş yapmiyorum uzaniyorum. Dedigin gibi sabit araliklarla olan bir sancim yok ama icerlerde elektrik gibi karnima dagilan sancilar oldu birkac kere

Sanmıyorum canım ben de doğum sancısı belden girer karnına yayılır :) Ve gerçeği kıvrandırır ağrıdan :)

Sanmıyorum canım ben de doğum sancısı belden girer karnına yayılır :) Ve gerçeği kıvrandırır ağrıdan :)
He iyi bakalim o zaman bizim yaramazin canı sıkılıyor içerde demek ki :)) ssgol tatlim o zaman korkmayayim ama vallahi matkap gibi deliyor sanki hareketleri mahvetti beni bu cocuk

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl durumda bu haftalarda benim bebiş biraz hareketleri azaldı gibi hissediyorum acaba yeri daraldığı içinmi doktorada ayın 23 ünde gidicem endişeleniyorum bazen
Canım ben bugün beş kere filan hissettim ara ara ve çok hafif şekilde. Onda da yattım sırf hareket etsin diye. Endişe yapmayalım inşallah bisey olmaz. Yerleri daralmistir diye düşünüyorum .

Çok iyi etmişsin gule gule kullan bu aralar çok soguk Ankara montsuz olmaz.Bende iyiki almisim dedim montumu hep onu giyiyorum ama beyaz geniş montla kutup ayisina benziyorum
:) tosuncuklar olarak geziyoruz
Kalın polar içine kazak giyiyordum ama olacak gibi değildi sonunda hallettim şükür
Teşekkür ederim cnm

Benimki de ara ara baya Çan’ımı acıtıyor tekmeleri hareketleri son zamanlarda acırmış öyle duydum

ASlinda tahminde bulunmadi da bebek direkt bacaklarini acti gosterdi 14 haftada sonra 20 haftada gene gosterdi yani pozisyon uygundu oyuzden erken belli oldu sana en son kizmi denildi kacinci haftada

Kızlar size acil soru beyaz çamaşırları mi attım siyah iko iç çamaşırım vardı renk koruyucu mendil de atmama rağmen mendil olmuş simdiyah benim beyaz sütyen olmuş önü gri atletlerin lastikleri olmuş gri ben ne yapabilirim makinaya domestos döküp tekrar attim insallah makina bozulmaz
yıkanıyor şimdi ama renkleri geçmiş gibi degil

ASlinda tahminde bulunmadi da bebek direkt bacaklarini acti gosterdi 14 haftada sonra 20 haftada gene gosterdi yani pozisyon uygundu oyuzden erken belli oldu sana en son kizmi denildi kacinci haftada

16 haftalıkken erkek 20. Haftalıktı tam tamına kız dedi 2 ayrı doktor biri 4 boyutlu biri 2 boyutlu benimde 16 haftalıkken bacakları açıktı ama herhalde kordon yanılmış doktor değişir mi bir sonrakine diye korktum vallah

İnanır mısın bilmem 10 küsür saat suni sancı çektim nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ya aradan 5 yıl geçtiği için unuttum yada suni sancı normal sancıdan çok daha şiddetli olurmuş ben zaten çok kendimde değildim belki de o yüzden hatırlayamıyorum. Aynı ben de senin gibi her ağrı sancıyı doğum sancısı mı acaba diyorum. Güya tecrübeliyim

Tesadüfki dünden beri benimde öyle canım. Karnım davul gibi şiş hissediyorum. Vajinama çok baskı yapıyor sızı yapıyor. Kaburgama baskı yapıyor. Ama bu doğum sancısı değil. Belki kişiden kişiye değişiyordur ama bende belimden öne doğru ayrı saplanıyordu. Bir an nefes alamaz gibi oluyorsun sonra yavaşça yumuşuyorsun gevşiyorsun. Ben gaz sancısı sanıyordum. Daha doğrusu ayırt edemiyordum.

Gerçeği kivrandirir ağrıdan derken inceden tırstım galiba
Maalesef canım yastık yorgan ısırtır tahta kemirtir fbtl dediği gibi aynen doğuma yakın dayanılmaz olur tabi her ne kadar yaşamasam da gördüm biliyorum Ama ağrı eşiğin benim gibi yüksekse sadece hafif bel ağrısı hissedersin doğumda öğrendim bende ağrı eşiğim yüksekmiş nst 100 lerde sancı varken ben hafif bel ağrısı hissediyordum ve suni sancıyı son ayarda vermelerine rağmen hiç ağrı yapmadı ben de :) adet sancılarım bile daha ağır olurdu benim düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…