- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.941
Ay bizim hastanede 80 liraydı 2016da oglum doğduğunda. 35ten sonra her hafta bağlanılİyor bide. Sgk anlaşmasıda yok. Bencede hiç sesini cıkarma.
Kızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda toparlancak yavruların dualarımdasın diğer arkadas gibi sende yüreğimdesin allaha emanet olunKızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden sütönemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinaylakanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
Doktora sorabiliriz aslinda sadece omega 3 takviyesini onun icin epa dha oranina uygun markalar da var cunku olmadi ben buhafta gidicem bir sorayim.Bu dönemden itibaren omega3 takviyesi hem bizim için hemde doğuma kadar gelişimi hızlandırması için çok öneriliyomuş aslında, hap olarak tüketsek mi diyorum
Benim sat 30 Nisan sizinki uzun bence maşallah :) halbuki ben 178 im eşim 193 bizden minyon çıkmaz gibi ama :)Satlar aynımı bizim. Bizim zilli 1800 gr 43 cm. Minyonuz galiba. Canları sağolsun zillinin
Aynen bizimki de 3-4 gün öndeymiş allah esirgesin :) isim buldunuz mu biz hala bebiş diye seviyoruz :)ayyy maşallah yerim ben onları yaa gelişimi 4 gün ilerde dedi çok sevindim
Canim Allah yardimcin olsun. Uzulme stres de yapma. Gogus catlaklari icinde oluyor sonucta butun gebelerin basina gelebiliyor. Kuru tutmaya calis birde yeni arastirdim bu konuyu ayva cekirdegini suda bekletince jellesiyor ya onu surebilirsiniz diye soylemislerdi. İnsallah gecer. Sen beslenmeye kendini dinc tutmaya calis ki bebeklerinde guclu kalsinlar. Allah yardimciniz olsun. Dua ediyorumKızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden sütönemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinaylakanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
Kizlaar( maceranin dibine vurdum bugun. Ulusa gittik annemle arabayida park etmek icin otoparka dondum. Orda yol kenarinda arabalar park etmisti biride yer bosaldi bize gec gec dedi. Ay dedimki burda artik otoparkmi varmis diye. Durdum. Bir guzelde 7 tl otopark parasi verdim. Ay gezdik dolastik cikrikcilar yokusu, suluhan falan. Dolandimda ne aldim biseyde alasim gelmedi modelleri begenemedim cunku. Kizilaydaki bir magazada daha cok hosuma gitmisti modeler fiyatlar da yakin gibi gelmisti. Pert olmus bir vaziyette geldimki arabam yok ay aglicaktim o an arabayi goremeyince. Taksicilere sordum. Hee cektiler ordan arabalari dedi. Bindik taksiye gittik yedi emine orda degilmis. Adamlarda cok biliyormus gibi oraya gidin dediler. Orda baktilarki benim araba teee abkaranin bir tarafinda istanbul yolunda. Ay o an orda yikilas geldi. Yorgunluktan geberiyorum. Tuvaletim gelmis acim. Baktik giden direk otobus yok. Meteoya uzagiz. Kardesimi cagirsam 30 dk dan once gelemez. Bekleyecek yer yok elimizde posetler. Bindik gottik bir taksiye daha. Allahim dunyanin parasini bayildim. Sinirlerim streslerim bozuldu. Manyagin teki tarafindan ankaranin gobeginde kandirildigimami yanayim. Arabanin cekildigine pesinde dolandigimami yanayim. Ayy
Canm bnde gecsn buraya yazmistim persembe gunu devlet hastanesinde bebek suyu kilosu iyiydi Cumartesi gunu ozel bi gastanede suyun cok az bebek 2100 gr denildi bugunde devlet hastanesine gittim suyu cok iyi bebek 1890 grm dediler bnce ultrasondan ultrasona biraz farklılık gosterebiliyomusMeraba kızlar ben 2 farklı doktora gidiyorum. Birine perşembe gittim. Bebek 1300 gr alt sınırda takip edelim dedi. Diğerine bugün gittim 1685 gr gelişimi normal ne küçük ne iri dedi. Hangi doktora güveneceğimi şaşırdım. Biri normal biri geri diyo sizce ne yapmalıyım?
Kizlaar( maceranin dibine vurdum bugun. Ulusa gittik annemle arabayida park etmek icin otoparka dondum. Orda yol kenarinda arabalar park etmisti biride yer bosaldi bize gec gec dedi. Ay dedimki burda artik otoparkmi varmis diye. Durdum. Bir guzelde 7 tl otopark parasi verdim. Ay gezdik dolastik cikrikcilar yokusu, suluhan falan. Dolandimda ne aldim biseyde alasim gelmedi modelleri begenemedim cunku. Kizilaydaki bir magazada daha cok hosuma gitmisti modeler fiyatlar da yakin gibi gelmisti. Pert olmus bir vaziyette geldimki arabam yok ay aglicaktim o an arabayi goremeyince. Taksicilere sordum. Hee cektiler ordan arabalari dedi. Bindik taksiye gittik yedi emine orda degilmis. Adamlarda cok biliyormus gibi oraya gidin dediler. Orda baktilarki benim araba teee abkaranin bir tarafinda istanbul yolunda. Ay o an orda yikilas geldi. Yorgunluktan geberiyorum. Tuvaletim gelmis acim. Baktik giden direk otobus yok. Meteoya uzagiz. Kardesimi cagirsam 30 dk dan once gelemez. Bekleyecek yer yok elimizde posetler. Bindik gottik bir taksiye daha. Allahim dunyanin parasini bayildim. Sinirlerim streslerim bozuldu. Manyagin teki tarafindan ankaranin gobeginde kandirildigimami yanayim. Arabanin cekildigine pesinde dolandigimami yanayim. Ayy
Geçmiş olsun canım bazen aksilikler üst üste geliyor. Arabayla ulusa kızılay à gitmek en gıcık olduğum şey her yerde otopark yok zaten. Biri bırakacak seni sonra da gelip alacak en tamizi
Ay bende mi öyle yapsam 32 dolmadan biraz enerji toplarım :)
Meraba kızlar ben 2 farklı doktora gidiyorum. Birine perşembe gittim. Bebek 1300 gr alt sınırda takip edelim dedi. Diğerine bugün gittim 1685 gr gelişimi normal ne küçük ne iri dedi. Hangi doktora güveneceğimi şaşırdım. Biri normal biri geri diyo sizce ne yapmalıyım?
İkisi de özel ama. Biri özel hastane diğeri özel muayenehane. Geçen hafta kilosu az deyince yemeğin dibine vurdum üstelikBence kilo işinize devlet az özel çok söylüyor
Öyle bir durum mu yoksa
Yuh ya ne kadar kötü olmuş o kandıran adam Allahdan bulsun hamile kadının başına ne işler açmış. Geçmiş olsun hem fiziksel yorgunluk hem insan sinirden çatlarKizlaar( maceranin dibine vurdum bugun. Ulusa gittik annemle arabayida park etmek icin otoparka dondum. Orda yol kenarinda arabalar park etmisti biride yer bosaldi bize gec gec dedi. Ay dedimki burda artik otoparkmi varmis diye. Durdum. Bir guzelde 7 tl otopark parasi verdim. Ay gezdik dolastik cikrikcilar yokusu, suluhan falan. Dolandimda ne aldim biseyde alasim gelmedi modelleri begenemedim cunku. Kizilaydaki bir magazada daha cok hosuma gitmisti modeler fiyatlar da yakin gibi gelmisti. Pert olmus bir vaziyette geldimki arabam yok ay aglicaktim o an arabayi goremeyince. Taksicilere sordum. Hee cektiler ordan arabalari dedi. Bindik taksiye gittik yedi emine orda degilmis. Adamlarda cok biliyormus gibi oraya gidin dediler. Orda baktilarki benim araba teee abkaranin bir tarafinda istanbul yolunda. Ay o an orda yikilas geldi. Yorgunluktan geberiyorum. Tuvaletim gelmis acim. Baktik giden direk otobus yok. Meteoya uzagiz. Kardesimi cagirsam 30 dk dan once gelemez. Bekleyecek yer yok elimizde posetler. Bindik gottik bir taksiye daha. Allahim dunyanin parasini bayildim. Sinirlerim streslerim bozuldu. Manyagin teki tarafindan ankaranin gobeginde kandirildigimami yanayim. Arabanin cekildigine pesinde dolandigimami yanayim. Ayy
Ay canım benimde midem bulanıyor sabahları özellikle doktora gidebilsem bir soracağımKızlar selam
Birkaç gündür mide bulantım var.bu haftalarda böyle birşey yaşayan olmuşmuydu.
Bugün nerdeyse tüm gün karnım ağrıdı gazım vardı hep ve midem bulandı.
Ben zaten bebekle ilgili hic bir sey yapmadim aldigim 2 takim 1 gogus pompasi 1 emzirme minderi bu kadar yapavak zamanim da halim de yok son haftalar halledecegim insallah..calisabilir raporu Almamız lazım mecbur çalışmak zorundayız sonra çocuğu bırakıp okula gitmek zorunda kalmayalim canım eğer çalışırsak dönemi daha kolay kapatabiliriz. Allah güç versin de çalışalımİyi oldu aslında şimdi yeğenlerin bebeklik eşyaları geldi onları düzenle ayır yıka ütüle kaldır işlerine başladık ben hem okulu hem bu illeri yapamazdım
Dönüşten sonra da 32 çalışabilir alırım umarım çünkü evde bile çok yoruluyorum
Merhaba ben de bir ara iki doktora aynı anda gidiyordum ikisinin arasında 200-300 gram farkediyordu.Meraba kızlar ben 2 farklı doktora gidiyorum. Birine perşembe gittim. Bebek 1300 gr alt sınırda takip edelim dedi. Diğerine bugün gittim 1685 gr gelişimi normal ne küçük ne iri dedi. Hangi doktora güveneceğimi şaşırdım. Biri normal biri geri diyo sizce ne yapmalıyım?
Ayy inanmıyorum yaa Ankara'da artık kimseye güven kalmadı en iyisi ben garanti dolmuşla gideyim olaya bak yaa büyük geçmiş olsun canmKizlaar( maceranin dibine vurdum bugun. Ulusa gittik annemle arabayida park etmek icin otoparka dondum. Orda yol kenarinda arabalar park etmisti biride yer bosaldi bize gec gec dedi. Ay dedimki burda artik otoparkmi varmis diye. Durdum. Bir guzelde 7 tl otopark parasi verdim. Ay gezdik dolastik cikrikcilar yokusu, suluhan falan. Dolandimda ne aldim biseyde alasim gelmedi modelleri begenemedim cunku. Kizilaydaki bir magazada daha cok hosuma gitmisti modeler fiyatlar da yakin gibi gelmisti. Pert olmus bir vaziyette geldimki arabam yok ay aglicaktim o an arabayi goremeyince. Taksicilere sordum. Hee cektiler ordan arabalari dedi. Bindik taksiye gittik yedi emine orda degilmis. Adamlarda cok biliyormus gibi oraya gidin dediler. Orda baktilarki benim araba teee abkaranin bir tarafinda istanbul yolunda. Ay o an orda yikilas geldi. Yorgunluktan geberiyorum. Tuvaletim gelmis acim. Baktik giden direk otobus yok. Meteoya uzagiz. Kardesimi cagirsam 30 dk dan once gelemez. Bekleyecek yer yok elimizde posetler. Bindik gottik bir taksiye daha. Allahim dunyanin parasini bayildim. Sinirlerim streslerim bozuldu. Manyagin teki tarafindan ankaranin gobeginde kandirildigimami yanayim. Arabanin cekildigine pesinde dolandigimami yanayim. Ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?