2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Darisi benim başima sana cok imrendi. gün sayiyorum resmen.Bugun 6 saat boyunca agzima zorla bir lokma attim tuvalete bir kere gidebildim odama giren cikan hic bitmiyor.
Ay benim bişiler yiyebilmekten ziyade wc olayı çok yoruyordu. Çişini tutmak işkence oluyo. Karnım geriliyo. Vatandaş gitmiyo. Küçük belediye gönderemiyorsun. Çayını kahvesini içmesini bekle.şikayetlerini dinle falan. Bizim daireyi çekemeyen iş arkadaşlarımız ayrı. Çok şükür bitti. Darısı başına inşallah. 2 haftan kaldı değilmi

Çok net anladim şimdi

Birdilimkek canım nts ye bağlandın mı hiç fiyat olarak bi bilgin varmı nts fiyatlarında
Bugün doktorumu aradim canim kontrole gidecektim ama eşimin işinden dolayi önümüzdeki haftaya kaldi pzt gidecem insallah. Doktorum tok gel nts ye baglanacaksin ve tahliller yapilacak dedi. Fiyat sormadim ama 15 tl den fazla olacagini sanmıyorum gecen sene arkadasim aritmi hastanesinde 8 tl veriyordu

Ayy çok şükür bizim kg da biri çıktı çok mu iri diye kafama takılıyordu şekerden dolayı:)) bu arada maşallah fıstığa. Ben iki haftada bir giriyorum nst ye

Evet son 2 hafta birsey kalmadi artik

Paket var diye duymustum ben daha uyguna geliyormus senin de aklinda olsun
Evet 3lü paket 140 liraydi onu almıştık. Ama 3lü pakette yetmiyor eger 40 haftayı doldurursa. Bence her türlü cok pahalı. Yani muayene zaten 280 lira ekstra ücret almamaları gerekir sürekli hastalarina.

Ben 50 lira diye duymuştum canım o yüzden sordum. Bide şimdi ben geçen hafta gittiğimde 29. Haftamdaydım 3 hafta sonra 32 de gel dedi doktorum. Ama nts filan hiç bahsetmedi 32 den sonrada 2 haftada 1 gidicekmişim

Ben 50 lira diye duymuştum canım o yüzden sordum. Bide şimdi ben geçen hafta gittiğimde 29. Haftamdaydım 3 hafta sonra 32 de gel dedi doktorum. Ama nts filan hiç bahsetmedi 32 den sonrada 2 haftada 1 gidicekmişim
Ben de 32+3 de gideceğim canim. Cekirge doruk 50 tl olabilir de yıldırım zanneymiyorum. Ama sen öyle duyduysan da bisey diyemem neyse verecez parasini yapacak bisey yok canim. Evet bundan sonra 2 haftada bir gideriz artık

Bence az yediğin için etkilememiştir cnm. Bi kaç lokmalık yediğim şeyler benim şekerimi de etkilemiyor ama nasıl olsa yükseltmiyor diyip birazcık daha fazla yesem etkileyebiliyor
Evet aynen. Benim en dusuk ogle yemeklerim cikiyor. Ogle yemeginden sonra cok kucuk istedim seyden yicem. Hergun degil arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…