2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bisey sorucam ben dayanamayip kucuk boyutlarda tatli bisey yedim. 1 saat sonra baktim sekere hic etkilememis yukseltmemis. Yani bundan yiyebilirim demek ki bu sizce?
Bence ölçülü olarak yiyebilirsin demek. Ama şuda var o gün neler yedin hareketin nasıldı bunlarda etkiliyor. Yani haklısın hamilelikte cok zor diyet arada kaçamak yüzünden bu kadar dikkat ederken bir sorun olacağını sanmıyorum.

Kizlar bisey sorucam ben dayanamayip kucuk boyutlarda tatli bisey yedim. 1 saat sonra baktim sekere hic etkilememis yukseltmemis. Yani bundan yiyebilirim demek ki bu sizce?
Bence az yediğin için etkilememiştir cnm. Bi kaç lokmalık yediğim şeyler benim şekerimi de etkilemiyor ama nasıl olsa yükseltmiyor diyip birazcık daha fazla yesem etkileyebiliyor

Kızlar Selam 32.hafta çalışabilir raporu alanlarımız olacaktı bugün aldınız mı? ben aldım bugün raporumu 5 hafta daha burdayım inşallah ilk defa nts yede bağlandım bugün sorun çıkmadı çok şükür

Maşallah canım 32 ye girdi. Nts ye ne kadarda bir gircekmişsin bilgi verdimi doktorun

Ben ctz aldım bugün teslim ettim ayrıldım izne. Artık free yim. Darısı hepinize. Kuş gibiyim şuan. Oğlum bile işe gitmeyeceğimi duyunca çok mutlu oldu

Maşallah canım 32 ye girdi. Nts ye ne kadarda bir gircekmişsin bilgi verdimi doktorun
aslında nts ye almayacaktı ama benim bel ağrım çoktu haftasonu temizlik felan derken çok yorulmuştum ondan galiba o yüzden nts ye aldı.Nts sıklığından bahsetmedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalımKızım 2100 kg olmuş 43 cm de boyu var prensesimin

Ben ctz aldım bugün teslim ettim ayrıldım izne. Artık free yim. Darısı hepinize. Kuş gibiyim şuan. Oğlum bile işe gitmeyeceğimi duyunca çok mutlu oldu
Darisi benim başima sana cok imrendi. gün sayiyorum resmen.Bugun 6 saat boyunca agzima zorla bir lokma attim tuvalete bir kere gidebildim odama giren cikan hic bitmiyor.

Bizim kız da 2100 43-44 cm teyzesi aynı gidiyorlar :)

Canım ben öyle yapıyorum eğer şekeri yukseltmiyorsa yediğim tatlı şey ki bi kaç bisey var her gün yediğim. Çok az miktarda yiyorum. Ama tabi sınıra dikkat ederek yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…