2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım korkuttular mı ya öyle

Ben de bugün kontrolden geldim. Haftama göre bi 10 gün geride görünüyor şu an, şimdiye kadar bu fark 4-5 gün civarıydı, genetik yapı da etkili tabi ama boyu kgsu az çıkınca bi üzülmedim değil. Suyu da sınırda çıktı üstelik. en azından 2 hafta sonraki kontrolde o farkın açılmaması için biraz beslenmeye dikkat etmeliyim sanırım, gerçi dikkat ediyorum ama, sanırım biraz daha dikkatli olmalıyım.

Çalışabilir raporumu aldım, ilk nst ye girmiş bulunuyorum. Buarada benim gittiğim hastanede nst ücreti 50₺

Geçmiş olsun canım bazen aksilikler üst üste geliyor. Arabayla ulusa kızılay à gitmek en gıcık olduğum şey her yerde otopark yok zaten. Biri bırakacak seni sonra da gelip alacak en tamizi
Sagol canim ya elimizde yuk olucak dedim anneme arabayla gidelim dedim ay bir daha bilmedigim yerde otopark diye durmam zaten

Çok geçmiş olsun. Ben ne ulusa ne kizılaya arabayla gitmiyorum. Hatta oğlumda yanımdaydı ama ona rağmen otobüsle gittim en son gittigimde suluhana:/

Mafya gibiler hiç güvenemiyorum o park yerine parket diyenlerede.

Aynen at hirsizi tipli adam (

@

Yuh ya ne kadar kötü olmuş o kandıran adam Allahdan bulsun hamile kadının başına ne işler açmış. Geçmiş olsun hem fiziksel yorgunluk hem insan sinirden çatlar
Sagol canim

Ayy inanmıyorum yaa Ankara'da artık kimseye güven kalmadı en iyisi ben garanti dolmuşla gideyim olaya bak yaa büyük geçmiş olsun canm
Dolmusla git canim donustede seni alabilecek biri varsa onlar alsin kesinlikle. Yoksada hacibayram yada anafartalarin otoparklari kullanin

Kesinlikle yapı çok etkili. Bi ara bizim bebeğimizin midesi ve boyu 1 hafta öndeydi neden böyle dedik doktora. Siz de eşiniz de irisiniz uzunsunuz doğal bu dedi. Bizden önce giren bayan incecikti boyu biraz kısaydı onun 1 hafta gerideymiş bebeği. doktor onu örnek gösterdi çünkü kadın da ince dar yapılı bu normal dedi.

Benim kontrolüm 26sında o yüzden bu hafta sorarsan muhakkak yaz canım, dediğin gibi bize uygun olanları var sanırım balığın omurgasından yapılmamış olması gerekiyomuş emin değilim ama zaten yazıyor ayrıntılı üzerinde bize uygun olanlar.

Malesef izmir karşıyakada alsancakta da oluyor. Gerçi onların düzeneği biraz daha farklı. Esnefları falan 1 araçla 2 araçlık yer kaplıyorlar. Seni park yeri srarken görünce bekleyin ben şurayı ayarlayayım diyor adam. Aracını öne alıyor sende arkasına koyuyorsun. Orda herkes öğrenmiş biliyor. Adam para istemeden sen 5 lirayı uzatıyorsun. Çkk geçmiş olsun. Izdırap gibi lmuştur eminim

Yani benim boyum 1,50 falan çok uzun bebek beklemiyorum tabi ama :) biraz geride çıkınca taktım nedense, halbuki takılacak bir şey olmadığının farkındayım da

Benim sat 30 Nisan sizinki uzun bence maşallah :) halbuki ben 178 im eşim 193 bizden minyon çıkmaz gibi ama :)
Benimde 1 mayıs. Ben 2 hAfta önce başka doktora muayenehaneye gittim. 23 nisan satım dedim. Kadın 1700 gr ve 41 cm demişti. 2 gün önce kendi doktorumda 1780 gr ve 43 cm çıktı. Gülermisin ağlarmışın. Ben kilosu az olsun istiyorum zaten. Çok olaydı kesin şekerxen dolayı diye dert edinirdim. Kilosunu boyunu inan önemsemiyorum. Sağlıklı olsun tek istediğim o. Çok şükür sıkıntımız yok şimdilik

Kızlar benim kalbim boğazım sıkılıyor gibi hissediyorum. Çenemin bazen ateş bastığını hissediyorum. Son 10 gündür oluyordu zma bugün ayyuka çıktı. Hiç sıkıntım yok. Aksine herşey yolunda sayılır. Nedendir bu durum. Hızlı nefes almaya başladım. Bide cuma gününden beri 2 damla için tuvalete gidiyorum hep. Şeker desem dikkat ediyorum.tansiyon desem 2 gün önce doktorda 9.6 idi. Benim için normal. Çarpıntı oluyo gibi. Kafeinsiz kahve içiyorum 1 haftadır hergün yarım çaykaşığı koyugorum. Omu etkiliyordur.

Daha once kafeinli yada turk kahvesi vs iciyorsan kafein yoksunlugu çekiyor olabilirsin
Bende gunde kendi fincanimla 7 8 insan fincaniyla 14 15 bardak neskafe iciyordum. Birden kafeinsize gecince uyusturucu krizi gibi olmustu. Cay turkkahvesi vs hrpsinde kafein var. Azalttiysan uada biraktiysan olabilir..

Bu saatte acıkmasak açıktığım da aşeriyorum yeme zorunluluğu hissediyorum başka bişey de bastırmıyor ki o mide doyacak sanki illa üff

Kızlar bende son on gündür mide yanmasından çok şikayetçiyim. Midemin üst kısmından boynuma kadar sanki mentolün bıraktığı his gibi bir yanma , hafif bulantı baya şikayetçiyim yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…