Kizlaar
( maceranin dibine vurdum bugun. Ulusa gittik annemle arabayida park etmek icin otoparka dondum. Orda yol kenarinda arabalar park etmisti biride yer bosaldi bize gec gec dedi. Ay dedimki burda artik otoparkmi varmis diye. Durdum. Bir guzelde 7 tl otopark parasi verdim. Ay gezdik dolastik cikrikcilar yokusu, suluhan falan. Dolandimda ne aldim biseyde alasim gelmedi modelleri begenemedim cunku. Kizilaydaki bir magazada daha cok hosuma gitmisti modeler fiyatlar da yakin gibi gelmisti. Pert olmus bir vaziyette geldimki arabam yok
ay aglicaktim o an arabayi goremeyince. Taksicilere sordum. Hee cektiler ordan arabalari dedi. Bindik taksiye gittik yedi emine orda degilmis. Adamlarda cok biliyormus gibi oraya gidin dediler. Orda baktilarki benim araba teee abkaranin bir tarafinda istanbul yolunda. Ay o an orda yikilas geldi. Yorgunluktan geberiyorum. Tuvaletim gelmis acim. Baktik giden direk otobus yok. Meteoya uzagiz. Kardesimi cagirsam 30 dk dan once gelemez. Bekleyecek yer yok elimizde posetler. Bindik gottik bir taksiye daha. Allahim dunyanin parasini bayildim. Sinirlerim streslerim bozuldu. Manyagin teki tarafindan ankaranin gobeginde kandirildigimami yanayim. Arabanin cekildigine pesinde dolandigimami yanayim. Ayy