2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olabilir. Türk kahvesi 2 günde bir içiyordum. Son zamanlarda. Geçen hafta kafeinsiz bulmuştum marketten. Dediğin gibidir ozaman. 2 3 güne geçer ozaman

Kızlar felçli gibiyim resmen. Belimden aşağısını hissetmiyorum çok sğrıuor belim bacaklarım. Resmen koparıp atasım geliyor

Ay ikinci okuyuşumda algıladım. Allah seni

Ay bizim hastanede 80 liraydı 2016da oglum doğduğunda. 35ten sonra her hafta bağlanılİyor bide. Sgk anlaşmasıda yok. Bencede hiç sesini cıkarma.
Benim doktor 50 tl alıyormuş sinir oldum millet 10 lira veriyormuş cok aşırı yüksek fiyatlar
Canim ortalama oluyor gerçeklik payı dusuk
Mesela eltinin çocuk 3300 görünüyordu 2800 doğdu cok kafaya takmamak lazım

Cok geçmiş olsun canim oralarda degnekci cok benim isimden de sak hastanesinin oraya park edince abi park parası demişler eşim cebinden yüz lirayı çıkarmış bozar misin demiş bozarım abi demiş eşim vermiş 100 lirayı adam koşup kaçmış arkasından koşsam belki beni bi yerde sıkıştıracaklardi bicaklayacakti hiç koşmadım bile diyo esip pislik cok o yüzden hep dikkat etmek lazım

Ya bende öğürüyorum sürekli okulda filan da neyse normal mis madem yapacak bir şey yok em azından mide yanmasi filan olmuyor
Benim yoğun bu ara iki gün üst üste kahvaltıdan sonra iki günde sabah kalkar kalmaz safra çıkardım midem ise felaket gece gündüz yanıyor

Kızlar bende son on gündür mide yanmasından çok şikayetçiyim. Midemin üst kısmından boynuma kadar sanki mentolün bıraktığı his gibi bir yanma , hafif bulantı baya şikayetçiyim yaşayan var mı? Birde benim doktorum kilo ve boy söylemiyor ölçümler doğru olmazmış makinanın verdiği ortalama değermiş sizlerden boy kilo paylaşımı okudukça meraka düşüyorum doktorumada kızıyorum bir doktora mı gitsem napsam

Kızlar kasılmalarım oluyor baya magvital alıyorum iyi geliyor ama ilaç etkisi geçince yine baslıyor karnım sürekli taş gibi yarılacak ortadan ikiye gibi kasıgıma belime sancı vuruyor sabırsız cocuk gelmek istiyor ama daha istemiyorum ben. Doktora cıkıcam en yakın zamanda

Evet kilosu çok olmasın ya hem fos olmaz hem kolay doğururuz:)

Canım düzenli değil dimi. Bende de 1 hafta iyi oluyorum 3 gün aynı dediğin gibi oluyorum. O yüzden çok sorun yapmadım. Nasılsa 1 2 gün içinde geçecek diyorum

maşallah maşallah çok güzel nst neden o kadar çokki acaba? ben kadın hastalıkları ve doğum üzerine olan özel hastaneye gidiyorum ondanmı 5 tl ki acaba? tüm branşlar varmı gittiğiniz hastanede?

Benim ds var kasılmalarım canım magnezyumu ikiye çıkardı dr çok bi etkisi olmadı sanki. Dediğn gibi ara ara da sancılarım oluyo persembe tekrar gitcem ne diyecek bakalım

Canım düzenli değil dimi. Bende de 1 hafta iyi oluyorum 3 gün aynı dediğin gibi oluyorum. O yüzden çok sorun yapmadım. Nasılsa 1 2 gün içinde geçecek diyorum
canım bana doktor bu yüzden dinlenmem için rapor verdi.özellikle bir dönem işim çok yoğundu o yüzden olmuştur dedi. eğer sizde çok yoruluyorsanız ona dikkat edin. erken daha ya okadar kasılma olması.

canım bana doktor bu yüzden dinlenmem için rapor verdi.özellikle bir dönem işim çok yoğundu o yüzden olmuştur dedi. eğer sizde çok yoruluyorsanız ona dikkat edin. erken daha ya okadar kasılma olması.

ufunkitos bana göre bebek gelişimleri farklı farklı. O yüzden normal. Arkadaşımla 3 gün arayla doğum yaptık son adet tarihleirmiz arasında da 10 gün vardı. Benim oğlum 3500 52 cm onun kızı 2700 48 cm doğdu. Doktor ikimiz içinde normal dedi. Ama arkadaşımda eşide minyon tipli. Biz biraz iri yarıyiz halada oğlum ilerde gider ama ben bundan çok memnunum diyemem çok kilo alacak diye telaşe bile yaptım.

Ayrıca şimdide şuan hamileyken bebek kilo almasın çok istiyorum ki rahat bir normal doğum olsun. Geride çıkıyor deniliyor ama belli bir sınırın altında olmadıkça çok normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…