- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.001
bende çok iri olmasından yana değilim birde onu doğurması var@ufunkitos bana göre bebek gelişimleri farklı farklı. O yüzden normal. Arkadaşımla 3 gün arayla doğum yaptık son adet tarihleirmiz arasında da 10 gün vardı. Benim oğlum 3500 52 cm onun kızı 2700 48 cm doğdu. Doktor ikimiz içinde normal dedi. Ama arkadaşımda eşide minyon tipli. Biz biraz iri yarıyizhalada oğlum ilerde gider ama ben bundan çok memnunum diyemem çok kilo alacak diye telaşe bile yaptım.
Ayrıca şimdide şuan hamileyken bebek kilo almasın çok istiyorum ki rahat bir normal doğum olsun. Geride çıkıyor deniliyor ama belli bir sınırın altında olmadıkça çok normal bence.
Kızlar bende son on gündür mide yanmasından çok şikayetçiyim. Midemin üst kısmından boynuma kadar sanki mentolün bıraktığı his gibi bir yanma , hafif bulantıbaya şikayetçiyim yaşayan var mı?
Canm bnde her gun çıkıyorum ama bn bu diyet yaptigim icin iki haftada iki kilo vermisim gebelik boyunca 7 kilo almıştım onun iki kilosuda gitmis bnde korkuyordum bebek icin ama yok bebek zaten bizim ictigimiz vitaminleri aliyormus doktorum korkma dedi bebek haftasiyla uyumlu dedi korkma bnceKızlar selam
Benim maalesef hamileliğin başından beri önüne geçemediğimiz barsak problemlerim var.bir sabah hiç çıkamadığım ertesi günler sabahları sürekli ishal çıktığım oluyor.şimdide iki gündür gün içinde 2-3 defa çıkmaya başladım.
Bu nedenle henüz hiç kilo alamadım dolayısıyla bebekten endişe ediyorum.geçen hafta gittiğimde herşey haftası ile uyumluydu ama ben tüm hafta gene tuvalete çıktığım için haftaya olan kontrolden endişe ediyorum.
Benim gibi bağırsak sıkıntısı yaşayan varmı inanın birilerinden birşey duymaya çok ihtiyacım var her tartıya çıktığımda çok çok üzülüyorum
Kızlar selam
Benim maalesef hamileliğin başından beri önüne geçemediğimiz barsak problemlerim var.bir sabah hiç çıkamadığım ertesi günler sabahları sürekli ishal çıktığım oluyor.şimdide iki gündür gün içinde 2-3 defa çıkmaya başladım.
Bu nedenle henüz hiç kilo alamadım dolayısıyla bebekten endişe ediyorum.geçen hafta gittiğimde herşey haftası ile uyumluydu ama ben tüm hafta gene tuvalete çıktığım için haftaya olan kontrolden endişe ediyorum.
Benim gibi bağırsak sıkıntısı yaşayan varmı inanın birilerinden birşey duymaya çok ihtiyacım var her tartıya çıktığımda çok çok üzülüyorum
Bi ben mi kilosu iyi olsun istiyorum yoksa:)) kızım 2500 gr doğdu küçük olmasına rağmen çok zor bol dikişli bi doğumdu ve sonrasında kilo alımı da hep yavaş ilerledi. Sanırım 4 kg a kadar normal doğum için bi sorun olmuyor. Yani şöyle 3500 falan dogsa fena olmaz kızımın 1 aylıkkenki kilosunda doğar ne güzel olur:))
normal doğumdamı dikiş oldu 2500 kg daBi ben mi kilosu iyi olsun istiyorum yoksa:)) kızım 2500 gr doğdu küçük olmasına rağmen çok zor bol dikişli bi doğumdu ve sonrasında kilo alımı da hep yavaş ilerledi. Sanırım 4 kg a kadar normal doğum için bi sorun olmuyor. Yani şöyle 3500 falan dogsa fena olmaz kızımın 1 aylıkkenki kilosunda doğar ne güzel olur:))
Masallah guzel besleniyorsun canm bn senin yediklerinin yarısını bile yemiyorum hep salata sebze yemk peynir meyve okadar bnde korkuyorum ama doktorum bu beslenme bebek icin daha iyi dedi haftaya kendi drma konturolum var bakalim kac kilo olmuş bizim paşaHiç beslenemiyormuş gibi hissediyorum kendimi kızlar. 29+2 de gitmiştim kontrole. Kilo olarak 1367 demişti doktorum. Ama bana az gelmişti. Sanki gün içinde sağlıklı beslenemiyor gibiyim. Yada öyle hissediyorum bilmiyorum. Haftanın 3 günü yumurta yiyorum mutlaka hergün 1 adet muz 1 bardak portakal ve havuç suyu karışımını içiyorum günde 1 kaşık pekmez içiyorum. Hergün 1 sade soda içiyorum. Peynirimi hergün yiyorum. Ama akşam yemekleri işkence gibi. Balık tüketimini azalttım bu ara bilmiyorum neler yapmam gerektiğini. +3 kilo aldım şuana kadar. Bebeğimin çok az kiloda doğmasından korkuyorum sanırım... Siz neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz yada hergün mutlaka şunu yiyorum dediğiniz ne var?
Masallah guzel besleniyorsun canm bn senin yediklerinin yarısını bile yemiyorum hep salata sebze yemk peynir meyve okadar bnde korkuyorum ama doktorum bu beslenme bebek icin daha iyi dedi haftaya kendi drma konturolum var bakalim kac kilo olmuş bizim paşa
Aynen fazlasında gözüm yok:)Yok canım bendede kilosu iyi olsun takıntısı var. Herşey kilo değil bebeğin sağlığı kilosundan dahada önemli fakat insan en azından bi 3300 3500 arası bi kiloda doğsun istiyor.
Bnde hic sebze sevmem canm ama senin beslenmen cok iyi cok saglikli gibi geldi bana bnde bu aralar yemk cok az yiyorum tek sabah kahvaltıda doyuyorum ogle aksam uc dört kaşık yemk yiyorum oyuzdende kilo vermisim ay insallah saglikli şekilde kucagmiza aliriz cabuk gecsede bu gunlerBenimde doktorum sebze ye diyor sürekli. Benimde sebzeyle pek aram yok. Oda ısrarla sebze tüketimi yapmamı söylüyor. Akşam yemeklerim tam bir vaka. Bazen çok az yiyip kalkıyorum sofradan. İnşallah sağlıklı doğarlar canım. Bakalım senin doktorun ne dicek
Canımm ben dün yazmıştım aynen benimde öyleKızlar karnım ağrıyor hareket ettikçe daha çok ağrıyor biraz gaz sancısı na benziyor hafifçede bulantım var normal mi ki ne yapsam bilemedim
Malesef canım:) korkutmak istemem ama benim dikişsiz duyduğum tek normal doğum buradakinormal doğumdamı dikiş oldu 2500 kg datarih yaklaştıkça dahada korkuyorum galiba normal doğumdan
Süt yoğurt yiyor musun cnm. İnan olsa biz diyet yapanların bebişleri zayıf doğar. Meyveyi bile korkarak yiyoruz biliyorsun. 1kg verdim son haftalarda. Sen elinden geleni yap çok takılma kg alıyordur mutlakaHiç beslenemiyormuş gibi hissediyorum kendimi kızlar. 29+2 de gitmiştim kontrole. Kilo olarak 1367 demişti doktorum. Ama bana az gelmişti. Sanki gün içinde sağlıklı beslenemiyor gibiyim. Yada öyle hissediyorum bilmiyorum. Haftanın 3 günü yumurta yiyorum mutlaka hergün 1 adet muz 1 bardak portakal ve havuç suyu karışımını içiyorum günde 1 kaşık pekmez içiyorum. Hergün 1 sade soda içiyorum. Peynirimi hergün yiyorum. Ama akşam yemekleri işkence gibi. Balık tüketimini azalttım bu ara bilmiyorum neler yapmam gerektiğini. +3 kilo aldım şuana kadar. Bebeğimin çok az kiloda doğmasından korkuyorum sanırım... Siz neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz yada hergün mutlaka şunu yiyorum dediğiniz ne var?
Canımm ben dün yazmıştım aynen benimde öyle
Bnde hic sebze sevmem canm ama senin beslenmen cok iyi cok saglikli gibi geldi bana bnde bu aralar yemk cok az yiyorum tek sabah kahvaltıda doyuyorum ogle aksam uc dört kaşık yemk yiyorum oyuzdende kilo vermisim ay insallah saglikli şekilde kucagmiza aliriz cabuk gecsede bu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?