- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.021
Evet canım bugünde öyleyim ben gaz olduğunu düşünüyorum bağırsaklardanHala devam ediyor mu canım
İnsallah canm ya Bnde ayni durumdayim ne olucak nasil dogucak sagliklimi kilosu iyimi düşünceler var beynimde birde mide bulantisi yanmasi agri işteh azalmasi ne ararsan var demekki normalmis herkes hmn hmn ayni durumdaEvet canım artık yavaştan az kalmaya başladı. 7. Aya kadar hiç bişey anlamamıştım ama bu ay çok zorlamaya başladı. Resmen vücuduma ağır geldiğini hissediyorum. Ne zaman doğucak nasıl olcak düşünceleri kafamı sürekli kurcalıyor. Ama iştah azalması sanırım bu haftalarda herkes yaşıyor gibi. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza canım
Süt yoğurt yiyor musun cnm. İnan olsa biz diyet yapanların bebişleri zayıf doğar. Meyveyi bile korkarak yiyoruz biliyorsun. 1kg verdim son haftalarda. Sen elinden geleni yap çok takılma kg alıyordur mutlaka
İnsallah canm ya Bnde ayni durumdayim ne olucak nasil dogucak sagliklimi kilosu iyimi düşünceler var beynimde birde mide bulantisi yanmasi agri işteh azalmasi ne ararsan var demekki normalmis herkes hmn hmn ayni durumda
Yumurta yiyebilmek de çok büyük fedakarlık bakYoğurt asla ağzıma sürmem. Süt asla içemem. Kakaolu süt içiyorum bazen ondanda bi yararı olcağını düşünmüyorum ama içiyorum işte. Hamilelikte en fedakar davrandığım konu sigara ve yumurta oldu. 10 yıldır ağzıma hiç yumurta sürmemiştim. Ama hamilelikte miğdem bulana bulana yiyorum. Sigarayı daha hamile kaldığımı öğrendiğimde bırakmıştım zaten. En büyük fedakarlığım bu oldu dahada fazlasını yapamıyorum. Bide ultrosondaki bebek kilolarına hiç ama hiç güvrnmiyorum daha öncede burda yzmıştım yakın çevremde hep doktorların kilosu çok iyi dediği bebişler hep 2 buçuk filan doğdu. İlla yanıltıyor ultrosonlar o yüzden çok düşük kilolu bebek doğurmaktan korkuyorum sanırım. Bide çevremin baskısıda var tabi bu zamana kadar daha 3 kilo aldım herkes ya minnacık doğarsa kedi gibi falan diyolar. Buda biraz korkutmuyo değil tabi
Evet canm ya test sonuçları birde bebegi nezmn hissederiz diye sorduklarimiz aklimda garcekten zaman su gibi akıp geçmiş gene yavaş geciyo diyoruz artik sabrszlaniyoruz bu son ayda cabuk gecer insallahOcak ayının sonundan itibaren doğuran dığurana olucak buralarikili tarama test sonuçlarımızı beklediğimiz günleri hstırlıyorumda bu zaman denilen şey gerçekten çok çabuk geçiyor. Nerden nereye geldik
Yumurta yiyebilmek de çok büyük fedakarlık bakben de onu yapamadım:) 25 yıldır agzıma sürmüyorum yine süremedim. Krep vs tarzında tüketmeye çalışıyorum. Ultrason elbette yanıltır ama denilenden fazla da doğabilir. Daha vaktimiz var bundan sonra alacaklar inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler de
Bnde denedim cok guzel oldu fazla yiyemedim misafirler bitirdiler burda bi arkadas badeninsekeri instagram sayfayi tavsiye etmisti orda diyabetliler icin cok muhteşem tarifler var canm bi bak istersenKızlar burada konuşulmuştu daha önce. instagramda betellayı takip ediyorsunuzdur belki. Onun Yulaflı kurabiyesinden yaptım. İçinde iki kaşık keçiboynuzu özü var ama bana biraz fazla tatlı gibi geldi. Şekersiz hayata alışınca heralde:) dün denedim çok etkilemedi şekerimi. Sütün yanında günde bi tane yesek bişey olmaz inşallah. Canı tatlı isteyenler bi bakın isterseniz
Doğunca taşıması kolay olur kızBi ben mi kilosu iyi olsun istiyorum yoksa:)) kızım 2500 gr doğdu küçük olmasına rağmen çok zor bol dikişli bi doğumdu ve sonrasında kilo alımı da hep yavaş ilerledi. Sanırım 4 kg a kadar normal doğum için bi sorun olmuyor. Yani şöyle 3500 falan dogsa fena olmaz kızımın 1 aylıkkenki kilosunda doğar ne güzel olur:))
Hić meraklanma az kilo almakla fazla kilo almakla bebek kilosu alakalı değil. Arkadasım 22 kilo aldı 2300 dogdu kızı 40.haftada ben 9 kilo aldim 37.haftada 3500 dogdu oğlum. Hem genetik hem sağlıklı beslenmek önemli. Ayrıca kilo her zaman iyide değil bebekte. Doktorlar bazen sezeryana yönlendirmek icinde ultrasonda fazla söylüyorlar kiloyu.Yoğurt asla ağzıma sürmem. Süt asla içemem. Kakaolu süt içiyorum bazen ondanda bi yararı olcağını düşünmüyorum ama içiyorum işte. Hamilelikte en fedakar davrandığım konu sigara ve yumurta oldu. 10 yıldır ağzıma hiç yumurta sürmemiştim. Ama hamilelikte miğdem bulana bulana yiyorum. Sigarayı daha hamile kaldığımı öğrendiğimde bırakmıştım zaten. En büyük fedakarlığım bu oldu dahada fazlasını yapamıyorum. Bide ultrosondaki bebek kilolarına hiç ama hiç güvrnmiyorum daha öncede burda yzmıştım yakın çevremde hep doktorların kilosu çok iyi dediği bebişler hep 2 buçuk filan doğdu. İlla yanıltıyor ultrosonlar o yüzden çok düşük kilolu bebek doğurmaktan korkuyorum sanırım. Bide çevremin baskısıda var tabi bu zamana kadar daha 3 kilo aldım herkes ya minnacık doğarsa kedi gibi falan diyolar. Buda biraz korkutmuyo değil tabi
Barsak problemi gaz sancısı benimde ilk gunden beri var ya irsalim ya kabız yada hersey normal ama sanki varda ben çıkartamıyorum gibi ama bu son kontrolden sonra biraz duzeldi diyebilirim bende çok kilo almadim ama yinede aldım ben inatla yararlı seyleri yiyorum çünku sut yogurt peynir gaz yapacaksada yiyorum. Son kontrolde magnezyumu gunde 2 tane almaya baslayınca bagirsaklarim sadece irsal olarak calisiyo gaz bile uretemiyor. o sanki hep tuvaletim varmis ben yapmiyomusum hissiden progestanla azaldı canımKızlar selam
Benim maalesef hamileliğin başından beri önüne geçemediğimiz barsak problemlerim var.bir sabah hiç çıkamadığım ertesi günler sabahları sürekli ishal çıktığım oluyor.şimdide iki gündür gün içinde 2-3 defa çıkmaya başladım.
Bu nedenle henüz hiç kilo alamadım dolayısıyla bebekten endişe ediyorum.geçen hafta gittiğimde herşey haftası ile uyumluydu ama ben tüm hafta gene tuvalete çıktığım için haftaya olan kontrolden endişe ediyorum.
Benim gibi bağırsak sıkıntısı yaşayan varmı inanın birilerinden birşey duymaya çok ihtiyacım var her tartıya çıktığımda çok çok üzülüyorum
Bende iştah patlaması var hemde o biçim. Yeşillik peynir haşlama et süt yumurta kavrulmamış kuruyemiş. Hayatım bunlardan ibaret. Keşke benimde iştahım kapansa. Kıvranıyorum kız resmenEvet canım artık yavaştan az kalmaya başladı. 7. Aya kadar hiç bişey anlamamıştım ama bu ay çok zorlamaya başladı. Resmen vücuduma ağır geldiğini hissediyorum. Ne zaman doğucak nasıl olcak düşünceleri kafamı sürekli kurcalıyor. Ama iştah azalması sanırım bu haftalarda herkes yaşıyor gibi. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza canım
Ocak sonunu beklemiyoki bizim sıpalar. Baksana şimdiden 3 kuzu geldiOcak ayının sonundan itibaren doğuran dığurana olucak buralarikili tarama test sonuçlarımızı beklediğimiz günleri hstırlıyorumda bu zaman denilen şey gerçekten çok çabuk geçiyor. Nerden nereye geldik
+1 de benden. 6 kilo almişım şuana kadar ama böyle yersem 20 kiloyla tamamlayacağım. Oglumda geceleri uyumuyor ve çok acıkıyorum bu yüzden.Istah patlamasi ve fastfood aserenlere benide ekleyin. 2 tane hamburger yedim az once hayvan okuzu oldugumdan oturu :/
maşallah maşallah çok güzelnst neden o kadar çokki acaba? ben kadın hastalıkları ve doğum üzerine olan özel hastaneye gidiyorum ondanmı 5 tl ki acaba? tüm branşlar varmı gittiğiniz hastanede?
Istah patlamasi ve fastfood aserenlere benide ekleyin. 2 tane hamburger yedim az once hayvan okuzu oldugumdan oturu :/
Aksam yemegine corba salata tamam :/+1 de benden. 6 kilo almişım şuana kadar ama böyle yersem 20 kiloyla tamamlayacağım. Oglumda geceleri uyumuyor ve çok acıkıyorum bu yüzden.
Tut bacim. Yemesi pismanlik :/Aaa hamburger demeyin banahalâ yemedim çok zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?