2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnsallah canm ya Bnde ayni durumdayim ne olucak nasil dogucak sagliklimi kilosu iyimi düşünceler var beynimde birde mide bulantisi yanmasi agri işteh azalmasi ne ararsan var demekki normalmis herkes hmn hmn ayni durumda

Süt yoğurt yiyor musun cnm. İnan olsa biz diyet yapanların bebişleri zayıf doğar. Meyveyi bile korkarak yiyoruz biliyorsun. 1kg verdim son haftalarda. Sen elinden geleni yap çok takılma kg alıyordur mutlaka

Yoğurt asla ağzıma sürmem. Süt asla içemem. Kakaolu süt içiyorum bazen ondanda bi yararı olcağını düşünmüyorum ama içiyorum işte. Hamilelikte en fedakar davrandığım konu sigara ve yumurta oldu. 10 yıldır ağzıma hiç yumurta sürmemiştim. Ama hamilelikte miğdem bulana bulana yiyorum. Sigarayı daha hamile kaldığımı öğrendiğimde bırakmıştım zaten. En büyük fedakarlığım bu oldu dahada fazlasını yapamıyorum. Bide ultrosondaki bebek kilolarına hiç ama hiç güvrnmiyorum daha öncede burda yzmıştım yakın çevremde hep doktorların kilosu çok iyi dediği bebişler hep 2 buçuk filan doğdu. İlla yanıltıyor ultrosonlar o yüzden çok düşük kilolu bebek doğurmaktan korkuyorum sanırım. Bide çevremin baskısıda var tabi bu zamana kadar daha 3 kilo aldım herkes ya minnacık doğarsa kedi gibi falan diyolar. Buda biraz korkutmuyo değil tabi

Kızlar burada konuşulmuştu daha önce. instagramda betellayı takip ediyorsunuzdur belki. Onun Yulaflı kurabiyesinden yaptım. İçinde iki kaşık keçiboynuzu özü var ama bana biraz fazla tatlı gibi geldi. Şekersiz hayata alışınca heralde:) dün denedim çok etkilemedi şekerimi. Sütün yanında günde bi tane yesek bişey olmaz inşallah. Canı tatlı isteyenler bi bakın isterseniz

İnsallah canm ya Bnde ayni durumdayim ne olucak nasil dogucak sagliklimi kilosu iyimi düşünceler var beynimde birde mide bulantisi yanmasi agri işteh azalmasi ne ararsan var demekki normalmis herkes hmn hmn ayni durumda

Ocak ayının sonundan itibaren doğuran dığurana olucak buralar ikili tarama test sonuçlarımızı beklediğimiz günleri hstırlıyorumda bu zaman denilen şey gerçekten çok çabuk geçiyor. Nerden nereye geldik

Yumurta yiyebilmek de çok büyük fedakarlık bak ben de onu yapamadım:) 25 yıldır agzıma sürmüyorum yine süremedim. Krep vs tarzında tüketmeye çalışıyorum. Ultrason elbette yanıltır ama denilenden fazla da doğabilir. Daha vaktimiz var bundan sonra alacaklar inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler de

Evet canm ya test sonuçları birde bebegi nezmn hissederiz diye sorduklarimiz aklimda garcekten zaman su gibi akıp geçmiş gene yavaş geciyo diyoruz artik sabrszlaniyoruz bu son ayda cabuk gecer insallah

İnşallah canım ya sağlıklı olsunlarda.. olsun en azından bi şekilde yemeğe çalışıyosun. Az kaldı kız

Bnde denedim cok guzel oldu fazla yiyemedim misafirler bitirdiler burda bi arkadas badeninsekeri instagram sayfayi tavsiye etmisti orda diyabetliler icin cok muhteşem tarifler var canm bi bak istersen

Doğunca taşıması kolay olur kız

Hić meraklanma az kilo almakla fazla kilo almakla bebek kilosu alakalı değil. Arkadasım 22 kilo aldı 2300 dogdu kızı 40.haftada ben 9 kilo aldim 37.haftada 3500 dogdu oğlum. Hem genetik hem sağlıklı beslenmek önemli. Ayrıca kilo her zaman iyide değil bebekte. Doktorlar bazen sezeryana yönlendirmek icinde ultrasonda fazla söylüyorlar kiloyu.

Barsak problemi gaz sancısı benimde ilk gunden beri var ya irsalim ya kabız yada hersey normal ama sanki varda ben çıkartamıyorum gibi ama bu son kontrolden sonra biraz duzeldi diyebilirim bende çok kilo almadim ama yinede aldım ben inatla yararlı seyleri yiyorum çünku sut yogurt peynir gaz yapacaksada yiyorum. Son kontrolde magnezyumu gunde 2 tane almaya baslayınca bagirsaklarim sadece irsal olarak calisiyo gaz bile uretemiyor. o sanki hep tuvaletim varmis ben yapmiyomusum hissiden progestanla azaldı canım

Bende iştah patlaması var hemde o biçim. Yeşillik peynir haşlama et süt yumurta kavrulmamış kuruyemiş. Hayatım bunlardan ibaret. Keşke benimde iştahım kapansa. Kıvranıyorum kız resmen

maşallah maşallah çok güzel nst neden o kadar çokki acaba? ben kadın hastalıkları ve doğum üzerine olan özel hastaneye gidiyorum ondanmı 5 tl ki acaba? tüm branşlar varmı gittiğiniz hastanede?

Evet normal bir özel hastane, muayene 105₺ falan, nst için o fiyat çok gibi tabi

Merhaba arkadaşlar.
Bende 2017 temmuz annesiyim. Çok uygun fiyata sıfır sepet beşik satıyorum . İlgilenenler için bit pazarında topic mevcut . Hepinize iyi günler sağlıklı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…