2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bel ağrım var ya adet sancısı gibi de bir ağrı var karnımda ayakta duramıyorum karnım taş gibi oluyor ağrıdan

Benim ds var kasılmalarım canım magnezyumu ikiye çıkardı dr çok bi etkisi olmadı sanki. Dediğn gibi ara ara da sancılarım oluyo persembe tekrar gitcem ne diyecek bakalım
Benimde ikiye katlıycak sanırım tek yetmiyor cünkü baya kasılma oluyor karnım hep taş

Canım düzenli değil dimi. Bende de 1 hafta iyi oluyorum 3 gün aynı dediğin gibi oluyorum. O yüzden çok sorun yapmadım. Nasılsa 1 2 gün içinde geçecek diyorum
Su iki gündür cok sık oluyor dikkat etmedim süresine hesaplıyım da inş hazırlık TIR kızımda hiç hazırlık yaşamadım

Aynen. bu da doktorların oyunu olabilir mi. Yeterli açılma olduktan sonra mesela 10 cm diye hatırlıyorum gerek varmı açmaya. Benim oğlum iriydi biraz koca kafalıydı tam 10 cm di kafası.seninki minyonmuş mesela gayet rahat 10 cm açıklıktan geçebilirdi. Yani yeterli açılmayı beklemeyip biran önce almakmı istiyorlar. Yada ufak bir sıkıntı olunca risk almaktan çekinip direk almak mı istiyorlar.

ne kadar sürede iyileşiyor peki ?

Bende iştah patlaması var hemde o biçim. Yeşillik peynir haşlama et süt yumurta kavrulmamış kuruyemiş. Hayatım bunlardan ibaret. Keşke benimde iştahım kapansa. Kıvranıyorum kız resmen
Bende de bi iştah patlaması var ya ama şekerden dolayı içime patlıyor gibi canımın istediği şeyler yasak şeyler hep. Hakkaten yasak ağacın meyvesi tatlı oluyormuş daha iyi anladım

Su iki gündür cok sık oluyor dikkat etmedim süresine hesaplıyım da inş hazırlık TIR kızımda hiç hazırlık yaşamadım
Sanırım ilk hamilelikler daha kolay oluyor. İkinciler biraz zorluyor. Ben tam tersi düşünürdüm. Vücut alışmış oluyordur diye. Hatta yengem üçüncünün daha da zor olduğunu söyledi. O zorlanmış yani. Oğlumda ben hamile değilmişim resmen. Bende bu ağrıları sızıları hiç hatırlamıyorum. 40.haftada pazara kenfim gidip kendip taşırdım. Sadece of çok yoruldum derdim. Şuram ağrıdı sancıdı demezdim. Sadece son haftalarda ayak bileği ağrım vardı oda olsun yani
Bende de bi iştah patlaması var ya ama şekerden dolayı içime patlıyor gibi canımın istediği şeyler yasak şeyler hep. Hakkaten yasak ağacın meyvesi tatlı oluyormuş daha iyi anladım
Aynen. Burda ay şunu yememek için kendimi zor tutuyorum denilince yahu çocukmuyuz biz ne var tutamayacak diyprdum. Büyük konuşmuşum. 2 3 haftadır çok zorlanıyorum. Her sabah allaha söz veriyorum. Aşermek buymuş demekki. Oğlumda hiç aşermemiştim. Şimdi kendime küçük ödüller verdiğimde 2 saat kokluyorum. Hiç bu hallere düşeceğimi tahmin edemezdim. Başkası dese saçma bulurdum yani

yani düşününce insanın aklına gelmiyor değil aslında ama bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar zayıflama varsa mecburen doğuma alıyorlar bence

Bende iştah patlaması var hemde o biçim. Yeşillik peynir haşlama et süt yumurta kavrulmamış kuruyemiş. Hayatım bunlardan ibaret. Keşke benimde iştahım kapansa. Kıvranıyorum kız resmen
Bende ayniyim dunyalari yesem doymicam gibi geliyor.Evde yemek yapasim da gelmiyor hic zorla yapiyorum hep dişarda yesem.daha mutlu olcam.7 kiloyla geldim bugunlere bakalim doguma kadar kac kilo alcam

Bende öyle bi iradene hakim olda yeme filan derdim ama işte başa gelince anlıyormuş insan. Olsun bebisler sağlıklı olsun bize teselli de bu

Cok haklısın kızımda 36 haftada sancım vardı ben dogum gidicem diye her yeri silip süpürüp ütü yemek yapıp gittim hastaneye düşün
Ne Catı agrıı ne bacak uyuşması hiçbiri yoktu
Ama bunda 30 haftadan beri fenayım allah yardımcımız olsun simdide basladıysa 40 a kadar nasıl durucaz bilmiyorum

Istah patlamasi ve fastfood aserenlere benide ekleyin. 2 tane hamburger yedim az once hayvan okuzu oldugumdan oturu :/

Bende ayniyim dunyalari yesem doymicam gibi geliyor.Evde yemek yapasim da gelmiyor hic zorla yapiyorum hep dişarda yesem.daha mutlu olcam.7 kiloyla geldim bugunlere bakalim doguma kadar kac kilo alcam

merhaba kaderdaşlarım. aşermenin dibini vurup, üstünede 3 haftada nerdeyse 3 kilonun dibini vurdum. iştahım kapansın nooooluuuur. şu anda toplam 10 kilo olmuşumdur bence. birde bir insanın sabah ve akşam kiloları arasında 2 kilo olurmu bea. 59,5 ile başladım. 68,8 civarlarında dolanıyorum ama dün tartılmadım mesela manyak gibiyim her gün 3 öğün tartıdayım biraz sağlıklı besleneyim diyorum. gözüm hemen başka şeylere kayıyor. ayy bu çocuk daha 2 kiloya yakın alsa, 2 kiloda bunun eşi meşi olsa olurmu bana 4 kilo. bende alıcam. ee ben boşunamı uğraştım bu vakte kadar yazık benim belime sırtıma

Ben sabah wc çıkışı aç karnına 83.84 arası çıkıyorum. Akşamüzeri 86 yi gördüğüm oldu. 4.5 lt su çay vs yediğin içtiğin oluyodur kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…