2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar çantamı hazırlıcam listeye bakın bakalım eksik var mı

Bebeklere:
bebek bezi
ıslak mendil
pisik kremi
alt açma örtüsü
2 hastane çıkışı 10lu
2 hastane çıkışı 5li
2 kalın battaniye
2 kundak(hastaneden çıkarken içine koymak için)
4 citcitli vadi
2 takım yedek kıyafet
2 çorap
emzik
biberon
ağız Mendili
oto koltuğu
Anne için:
1 gecelik
1 pijama takımı
sabahlik
Depend hasta bezi
emzirme sütyeni
göğüs ucu kremi
iç çamaşırı
çorap
terlik
taç ve toka
göğüs Pedi
ayna
tarak
makyaj malzemesi
havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
hastane süsleme malzemeleri
fotoğraf makinesi
sarj aleti
kirliler için poşet
kurabiye ve çikolatalar
magnetler

Hayirlı olsun diyelim. Kanada en yaşanı lası cografyalardan derler. Hava değişimine dikkat edin, özellikle şu asamada. -10 diyosunuz aman dikkat. Orda doğurmanın bebeginize bir takım avantajlari olacaktir tahminimce. 6 ay sonrası gelmek şart mı yoksa oturma - çalişma uzni v.s. mi aliniyor, anladiğım kadariyla ilerisi, okul-egitim kalıcı düşünüyorsunuz. Eşimle cocugumuz icin ilerde kafamizdan biseyler geciyor ama kisa vadede degil. Dilerim her sey gönlünuzce olur

Yapma yaaa. Bizde yeşil pasaport var aklıma düşürdün bak şimdi. Kanadaya kadar gidemem ama avrupa düşünülebilir ozaman.

Olsun canm cok şükür ki unisex kiyafetler var belki gosterir gostermezsede hastane çıkışınıda cok guzel renkleri çıkmış onlardan alirsin
Aynen Birtanem göstermezse yine öle yapıcam artık eli ayağı düzgün olsun da varsın dogumda ögrenelim

Kızlar e bebekte mama sandalyesi chicco 300 tl akşam 8 sabah 8 arası kampanya varmış fiyatı çok çok uygun nasıl bir sandalye acaba

Arkadaşlar nemesis banli olduğu için yazıyorum bi arkadaş coraspini bırakmanin bebeğe riski var mi diye rica etmiş sanırım sorması için. Sormuş:
Yuksek tansiyon problemi olmadikca coraspin 32. Haftada birakiliyormus. Amaci pihtilasmaya bagli gebelik zehirlemesini onlemekmis zaten coraspinin

Aaa neden banlandiki konturolu iyi gecmismi bari onlar iyi olsunlarda

Merhabalar Sevgili Şubat anneleri Her birinize hatta birimize :) Rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum ... Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım .

Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...

Şimdiden çok teşekkürler

Evet ben sormuştum sağol cnm unutmamışın nemesis

Evet kuzum onemli olan sağlığı prens mi prensesmi hayırlı saglikli olsun da ama insan merak ediyo bnde merak ettim belki bu sefer gosterir kendini annesine
İnşallah cnm göstersinde annesi artık ismiyle seslensin. Bende merak ediyorum ama bakalım i:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…