2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende stokta var gözüküyor. Hatta şimdi baktim. Güzel bir sandalye fiyatta uygun. Ben joie mimzy kullanıyorum benzer modeller zaten. Ama erken almak için kampanya hep oluyor.
Evet canım bende vazgeçtim hele bir 6 aylık olsun o zaman alırım zaten bunlardan almayacagım galiba hantal oluyor diyorlar ikea dan alırım bir de mutfağımız küçük

Canım sürekli bu konuyu araştırıyorum, normal Doğumla iğnenin bir alakası yok gibi duruyor, çünkü ikisinde de kanama var. Kaldı ki iğneye rağmen belli düzeyde sulanıyor kanımız, fazlası olseydı şimdiye kesmek zorunda kalırdık zaten. İğneden sonra epidural yapılması riskli, Doğum başladığında en son iğneyi ne zaman yaptığın önemli.

Teşekkür ederiz.

Valla canım bende bu aralar çok araştırıyorum ve moralim bozuk inşallah engel değildir iğne kullanıp bir sürü normal doğum yapan var ama doktoru direkt sezeryana yönlendiren de var

Çok teşekkürler, şu an hava cidden soğuk ve kar yağıyor :) soğuktan değil de havanın çok nemsiz oluşundan baş ağrısı çekiyorum. Umarım hasta olmadan atlatırım.
Bizim şu an için yerleşme gibi bir düşüncemiz yok ama günler ne gösterir bilmşyorum ama kısmetse eğitim hayatı için kapılar açsın istedik. Türkiye deki sınav stresleriyle uğraşmasın dedik. 6 aya gerek yok, burada doğduğunda vatandaş oluyor, hatta kısmetse önce buranın kimliği çıkıyor :) vatandaşlığın bazı ekstraları da olacak inş. Örneğin belli bir yaşa gelince bizler için de vatandaşlık başvurusu yapabiliyor.

Öncelikle hayırlı olsun. Annemin doktoru var, yalova uzmanlar hastanesinde filiz ciğerim. Tabi Doğum yapmadı ama ciddi bir problem yaşadığında çok iyi ilgilendi.

Valla canım bende bu aralar çok araştırıyorum ve moralim bozuk inşallah engel değildir iğne kullanıp bir sürü normal doğum yapan var ama doktoru direkt sezeryana yönlendiren de var

Bozma moralini ve başka bir doktorla da görüş bakalım. Ben de esas doktoruma gittiğimde sorup yazacağım sana.

Benim kız yine hıçkırık tuttu.
Kızlar ben biraz idrara skkışınca yada yol yürüyünce bebiş aşağıdan çıkacak gibi oluyo dizdede oluyormu korkmaya başlAadım

Evet oluyor. Ben dışarda çalışıyorum bütün gün temiz tuvalet bulup girme derdinde oluyorum. Ama en son eve gelirken kesin yine ihtiyaç oluyor ve eve yürüyene kadar durup beklediğim oluyor. Karnım geriliyor ve aşağıya baskı yapıyor. Bebeğin başı aşağıda mı bilmiyorum salı günü öğrenicem bakalım.

Beşikler de ve arabalarda dikkat edici bir indirim var mıydı?

Beşik hiç yoktu standlarda. Montessori yatakları gördüm, onlar da instagramda satışı olanlardı. Araba markası olarak da britax römer vardı. Ben aldığımdan pek incelemedim sormadım açıkcası. Ama fuara özel indirim yapanlar vardı. Aldığım battaniye organik dokuma, sitesinde 52tl ben orda 25e aldım mesela. Başka kıyafet filanda vardı ama benim ihtiyacım olmadığından almadım. Bir de kangurulara baktım. Burda boba konuşulmuştu bir kaç gün önce. Bana onun kumaşını bir de başka bir markanın kumaşını gösterdi. Boba fazlasıyla sert fiyatı da 400 tl dedi. İlk aylar için sling önerdi. Fuarda çoğunluk anne bebek olduğundan herkeste bebek arabası ve kanguru mutlaka görüyorsun bir de. Ben bakarken bebekli bir kadın kanguru hayt kurtarıyor bebek arabasında uyumayan çocuk burda uyuyor dedi. Hakkaten kucağında uyuyordu çocuk. Bende alıcam galiba.

Teşekkürler canım, gitmemeye karar verdim.. zaten giriş ücretli-ve Anadolu'ya geçmek trafikti falan, gitmeye değmez. Ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…