2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Annemİn ki yeşil ona 10 günde çıktı, ama evet sen öndesin bizden 2 hafta sonra uçuş yasağın başlıyor. Hayırlısı olsun artık.

Canım çok geçmiş olsun. Oh bak solunum yoluna girmiş bile darısı diğerlerine inşallah zamanınız bol Rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin

Haftasonu enfeksiyona baktılar tabiki 25 çıktı değer monoset sase verdiler tek dozluk içtin ama kasık ağrım az az hala var acaba geçmedimiki diyorum

Ona bağlı olabilir o zaman canım, çok bol su iç hatta damacana ile yaşa. Çünkü idrar yolu enfeksiyonu da lekelenme yapabiliyor.

Homely_angel yaa nerelere gitmişsin sen öylee Çok sevindim senin adına canım. Umarım herşey gönlünce olur.

nemesis nerdesiiiin yaa hep bdvden banlanıyosun dimi

Çok teşekkürler canım, inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla vakti gelince doğsun da bakalım. En son makat gelişti hala dönmemişti ya o yüzden korkuyorum.

Kızlar uygun fiyatlı bebek arabası arayanlara az önce reklamını gördüm, videodaki gibiyse çok fonksiyonel bir arabaya benziyor. Wellgro prelio gold diye bir araba fiyatı da 779 tl miş üstelik puset de dahil.

Çok teşekkürler canım, inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla vakti gelince doğsun da bakalım. En son makat gelişti hala dönmemişti ya o yüzden korkuyorum.
Seninle konuşmuştuk canım benim ki de makat tı ya ama en son gittiğimde dönmüştü zaten hıçkırık ları aşağıda hissediyordum ben söylemiştim seninki de dönmüştür bence ferah tut içini

Bir işim sorusu da benden gelsin canlarım

Ben kendimi baya Mehmet Emre ismine alıştırdım iki oğlum da kardeşine emre diyor onlarda emre olsun istiyor hatta büyük oğlum mehmet Emre olsun diyor.
Ama dün annem abdullah emin koy güzel dedi. Abdullah ismini bende beğeniyorum kararsız kaldım şimdi size hangisi daha güzel geliyor

Mehmet emre diyorum ben :)) emre ismi güzel mehmet zaten çok güzel

Geçen hafta ben de ufak bir tehlike atlattım. Yoğun karın ağrısı diye gittiğim acilde idrar yolları enfeksiyonu sonucu beklerken onun yanında sancıda çıktı. Hatta rahim yumuşamış doğum başlayabilir diyip biz ilçede olduğumuz için burda bebeğe bakamazlar direk Bursaya gidin diye korkuttu doktor. Sabah kendi doktoruma gidince kasılmaların baya azalmıştı doktor doğum başlıyacak diye bişey yok ama önlemini alalım dedi. Ultrasonla rahim ağzına da baktı. Sıkıntı yokmyß.Aslında kalp ilacı olan bir ilaç verdi şimdi her gün onu içiyorum kasılmalar için. Bu arada ben nstye bağlandığımda oyle fark edilecek bir agrim yoktu. Sadece düzenli aralıklarla karnımın alt kısmında sertleşme oldu. Yani oyle her agridan korkmayin.

Bu arada rapor işini de konuşmuştuk. Ben 32+0 salı günü olmasına rağmen cuma günü aldım raporumu. Doktorun verdiği raporda gün yazmamışlar zaten direk haftamı 32 haftalık gebe olan çalışan 37 ye kadar çalışabilir şeklinde yazmışlar. Bu durumda çıkış iznimi de cuma alıcam yine aynı bu şekilde. Bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz.

Cnm hangi model , hangi markayı aldın acaba bende oradan alayim diyordum da kafam karıştı şimdi
Ben bu ikisini aldim. Geceligin dantelleri cok uyduruk ama sabahlik fena degil. Pijama da hamile icin degil normal duz karni olanlar icin, tek ozelligi onden dugmeli niye lohusa sepetinde satiliyor anlamadim.Bi de altinin boyu bana tam sinirda oldu yikayinca cekerse giyilmez. Yani pek tavsiye etmiyorum, en guzeli deneyerek almak.

Eklentiler

• p.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 84
  • g.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…