2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de öyleyim canım bir kaç gündür belki daha fazla, çok seyrek hissediyorum ve hafif hissediyorum gerçekten içten içe tedirgin oluyorum tabi ki ama bilemiyorum salı kontrolüm var zaten bakalım ne durumu
Sordum bikac defa hissetmen yeterli diyor sayisi onemli diyor ama ben de cok tedirginim.

Mehmet cok guzel bence biri kesin Mehmet olsun.

Nidilat mi verdi canim, arkadasima da aynisini vermisler iyi gelmis. Rahim agzin cak cm cikti? Cok gecmis olsun insallah zamaninda gelsin bebisin.

Nidilat mi verdi canim, arkadasima da aynisini vermisler iyi gelmis. Rahim agzin cak cm cikti? Cok gecmis olsun insallah zamaninda gelsin bebisin.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki öyle gelir. Benim ilacım adalat crono diye bir ilaç.Rahim ağzı 2.7 demişti galiba. Haftana göre iyi dedi doktor.

Günaydın arkadaşlar,Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeklerim yoğun bakımdan çıktı,takip ediliyorlar normal seyirde ilerleyip ilerlemedikleri gözleniyor,sütü olabildiğince vermeye çalışıyorum ama mama takviyesi var ne yazık ki,ben de saat başı ter atakları ile boğuşuyorum,85 kilo Doğuma girmişim hayret ettim demek 40 hafta dolsa 100 kilonun üstünde olacakmışım :)) şimdi 65ya düşmüşüm bir haftada,aldığınız kiloları hiç umursamayın yeter ki bebeklerinize yararı olsun

İlgilendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,dualarınızı esirgemeyin lütfen
Hepinize vakitli sağlıklı doğumlar dilerim

Son düzenleme:
Bu çok güzel bir haber canim çok sevindim masallah.. Ohh sana da bol bol evlatlarini kucaklayip koklamak düşüyor bundan sonra insallah her sey daha da güzel olacak darısı başımıza:))

Canim bizde mehmet emre diye bir cocuk var şu an ortaokula gidiyor. Gelecegin bilimadami maşallah cok üstün zekalı çok sakin ve yaşına göre cok daha olgun. Bedeni vocuk ruhu adam resmen. Isimler de insanlarin hayatını etkiliyor her iki isim de güzel ama ben yine de sana fikir vermek istedik mehmet emreyi görünce :))

Çok mutlu oldum canım. Geçmişler olsun. Darısı A aysnrmzn ın başına inşallah

Coooook sevindim

Daha iyi olmuş canım sorun çıkmaz bence 3 gün 3 gündür

Çok sevindim canım gözün aydın artık bundan sonrası daha da güzel olur inşallah allah yardımcınız olsun

Ayy Cok sevindim canim. Gozun aydin :))

Günaydın hamişler ben arada adet sancısı gibi bişey hissediyorum. Kasılma dedikleri bu mu acaba? İlk doğumum olacak yalancı sancı nedir kasılma nedir bilmiyorum

Çok güzel bi haber bu sağlıkla büyüsünlerinşallah mama takviyesi tabiki olcak canım en kisa zamanda evinize de gidersiniz insallah

Günaydın hamişler ben arada adet sancısı gibi bişey hissediyorum. Kasılma dedikleri bu mu acaba? İlk doğumum olacak yalancı sancı nedir kasılma nedir bilmiyorum
Canim kasilmada bebek bi yere toplanıyor gibi oluyor karnin sertleşiyor taş gibi oluyor o dediğin sancı oluyor rahim kendini hazırlıyor küçük sancilarla

Kızlar bizim de ismimiz belliydi ILGAZ.. sonra acaba erken mi belirledik diye kafamız karıştı.. malum gerçekten kimse de YÖK..aşağıdaki isimler nasıl kafamızı karıştırmadı değil? Sizin fikirlerinizi de istiyorum, pleaseeee
1-TUNA
2-ÇAĞAN
3-METE
4-URAS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…