2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben dd geçen gün buzdolabı temizlemiştim. Sonrasında öyle çok ağrım olduki çok korktum. Bundan sonra çok bi iş yapamıycaz sanırım. Senin de dinlenince geçer inşallah canım

Aslında yusuf asaf seçenekler arasında en uyumlusu ama bende iki isimde ağır diye kararsız kaldım bilemiyorum. Aras ta sanki çok var gibi sonra çevresinde 5 10 tane olursa diyorum :) yani kafam çok karışık..teşekkür ederim yorumun için

Kizlar bugun ben hareketleri cok zayif hissediyorum. Yani hareket var kesinlikle ama cok zayif ve ara ara. Doktora falan gitmedim o yuzden ama normalde bu saat kipir kipir olmasi lazimdi. Bugun yemek ev topla falan cok yoruldum ondan mi acaba?
Yorgunluktan yada duruş şeklinden olabilir cnm. Bende mesela bugün çok şiddetli hissedşyorum şekil mi değiştirdi bilmem karnım yamuk yumuk oluyo. Yine takip edersin ama sonuçta varmış hareket normaldir sanırım

Kizlar bugun ben hareketleri cok zayif hissediyorum. Yani hareket var kesinlikle ama cok zayif ve ara ara. Doktora falan gitmedim o yuzden ama normalde bu saat kipir kipir olmasi lazimdi. Bugun yemek ev topla falan cok yoruldum ondan mi acaba?
Biraz yat dinlen bakalım canım sen dinlenince hareketlenir bence

Ben dd geçen gün buzdolabı temizlemiştim. Sonrasında öyle çok ağrım olduki çok korktum. Bundan sonra çok bi iş yapamıycaz sanırım. Senin de dinlenince geçer inşallah canım
İnşallah gecer canım ama yapılacak öyle çok iş var ki daha kıyafetlerini yikamadim beşik gelmedi dediğin gibi zor olucak is yapmak korktum yatıyorum kaç saattir

Evet o yüzden ilk gittiğim doktorumun asistanı da öyle söyledi zaten, açık açık zamanı YÖK , normal Doğum yapmıyor dedi-- fakat iğne için de normal Doğum için sakıncası YÖK dedi

Ben de yordum kendimi az hareket ediyor işleri yapmadan olmuyor yapinca da yorgunluk oluyor böyle vicdan azabı çekiyorum

Ben de öyleyim canım bir kaç gündür belki daha fazla, çok seyrek hissediyorum ve hafif hissediyorum gerçekten içten içe tedirgin oluyorum tabi ki ama bilemiyorum salı kontrolüm var zaten bakalım ne durumu

Ben 3 gün boyunca nerdeyse hiç hissetmedim. Sürekli dinleme cihazıyla baktim kalp atısına. Sonra şekil değiştirdi sanırım acayip hareketlendi bu seferde. Doktora sordum durumu normal endiselenme eğer hafifte hissedersen sorun yok dedi.

Bende bütün gün yürüdüm ayaktaydım hiç hissedemedim şimdi yatınca düzeldim o zaman geldi yani

Kızlar bu iştahsızlık olayı aklımı çok kurcalıyo şuan, baştan beri bende öyle aman aman bir iştah değişimi olmadı. Aşermedim öyle çok fazla özel isteklerim olmadı ama son iki haftadır çok iştahsızım ve inanılmaz sancım var. Bir de sanırım ya yediğim bir şey dokundu ya da midemi üşüttüm ishalle boğuluyorum geceden beri hiç iyi değilim napıcağımı şaşırdım size danışayım dedim

Vizeniz varsa inanki yetişir.

3 doktor görmüş canım artık rahat ol o zaman. İdrar testlerin yapıldı değil mi?

Bebek arabasi alan varmi aranizda, kafam iyicene karisti ,travel tarzi almayi dusunuyorum. Yani sanirim siz nasil bisey alicaksiniz?
Canım ben kesin travel alacağım iki aydırda araştırıyoeum bastonlar hafif evet ama çokkısa ömürlülermiş :/ çok pahalı olmasın kaliteli olsun vs bir sürü kriterden eleye eleye ya cybex iris ya yoyko 360spin alıcaz dedik. Hafta sonu son kez bakacağız. Ama zor bir kalem bebek arabası pişman olmamak lazım

Vizeniz varsa inanki yetişir.
Yok canım. 15 gün içinde çıkar deniliyor. Randevulara baktık Çarşamba gününe var Yeşil pasaportumuz var belki faydası olur diyor eşim ama zannetmiyorum. Zaten onun ücretsiz izin başvurusu 1 ay içinde sonuçlanırmış. Bide 33 doldu benim. 3-4 hafta içinde bile doğurabilirim. O yorucu yolculuğu kaldiramayabilirim. Geçen sene oğlumuZ büyüdü diye 10 günlüğüne Fransa'ya gittik oğlum çıldırttı bizi. Gözüm yemiyo Sağlık olsun. Ama oğlumda nasıl akıl etmedim ona yanıyorum. Ozamanlar İngiltere'de de oluyordu galiba ama oda artık sınırlama getirmiş sanırım. Vardır bunda da bir hayır.

Canım anne yorgunsa kesin etkisi oluyor, bu yolculuk toparlanma derken çok iyi anladım bunu. Çok kafana takıyorsan yat sırt üstü ve dürtümle biraZ, kıpırdar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…