2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günlerimiz de yakınmış.aynı durum bende de var zorla yiyorum şekerim düşmesin diye .erken sanki bunlar için ama oluyor demek ki.çarşamba günü kontrol var sorayım. İnş erken gelmeye kalkmazlar
İnş cnm en büyük korkum o zaten 36 yi tamamlayalım sonra ne zaman isterseler ozaman gelsinler bende yarın yada hafta içi cıkıcam bende sorarım

Bir başka doktora daha mı görünsen acaba? Bu haftalarda lekelenme ne kadar normal hiç bir fikrim yok.
16. Haftadan beri haftada bir son 5 gündür çok az şekilde sürekli. 2 devlet hastanesi 1 özel hastane ye gittim sonuç yok. Başka doktora gitmeye takatim kalmadı gitsem herseyi en baştan yapıcaklar. Her hafta hastanedeyim.

İyi akşamlar herkese. Bugün farklı doktora görünmek hem de ayrıntılı ultrasona girmek için randevu almıştım. Her ayrıntılıda bir şekilde moralimi bozuyor doktorlar. İlk dedi ki beyin sapı uzunluğu fazla. Sonra bununla ilgili bir sıvı varmış onu ölçtü. Neyse ki o normal çıktı. Ha o zaman problem değil dedi. Sonra göbek kordonunun karniyla birleştiği yerde bişey daha gördü. İlk önce büyük bir sorunmuş gibi bahsetti. Ben yine strese girdim sonra dedi ki doğumda kordon kesilince kaybolur. Sonra döndürdü lafı kaybolmayadabilir falan o zaman çocuk doktorunun ultrason ile bakması lazım dedi. Neyse bunu da atlattık bu sefer kendi doktorumun çıkardığı ölçülerin acaip üstünde çıktı kilosu boyu falan. Ultrason fazla ölçüyor diye düşündüm. Çünkü geçen hafta kendi doktorum 1300 Gr dedi, bugün bu doktor 2040 gram dedi. Bu kadar kısa zamanda bu fark fazla geldi. Ki haftamin da baya üstünde bir ölçüm. Yani ultrason cihazında bir grafik vardı ona baktım ölçerken böyle giderse 4200 üstünde doğacak gibi gösteriyor. Bu durumda normal doğum yapmam zora giriyor. Yani uzun oldu ama neye üzüleceğimi şaşırdım. Doktor da baya ünlü güvenilir bir doktor hem de benim doktorumdan daha tecrübeli. Bilemedim yani

Ben de aynıyım ceviz fındık badem yiyorum acıktıkca. Bi de son günlerde leblebinin de yükseltmediğini farkettim ara ara açlığımı bastırıyorum bunlarla

Canım sonuç olarsk sıkıntı yok dediyse takılmamaya çalış. Kilo konusunda da Benim bebiş de 32. Haftada 2075 gr dı. Çok fazla fark yok. Makineden makineye de değişiyor zaten ölçümler

Cnm hangi model , hangi markayı aldın acaba bende oradan alayim diyordum da kafam karıştı şimdi

Canım ablamın doktorunda çok ünlüydü. Ablam üni.de öğretim üyesi. Doktoru da tıp fakültesinde profmuydu doç muydu bişeydi. Yolda karşılaştıklarında birbirlerine merhaba hocam dedikleri muhabbetleri vardı. Adam kilosunu 4ün üzerinde sezeryanla almalıyım demiş almış. Yeğenim 3600 doğdu. Kıssadan hisse artık Cnm.

Canım sonuç olarsk sıkıntı yok dediyse takılmamaya çalış. Kilo konusunda da Benim bebiş de 32. Haftada 2075 gr dı. Çok fazla fark yok. Makineden makineye de değişiyor zaten ölçümler

Canım ben iri bebek olarak doğmuşum. Haftam da geçmiş falan. O yüzden korkuyorum biraz. Şimdi bir de sezeryanla sebebi sayılıyor doktorlar için bebeğin iri olması. Benim doğduğum kadar büyürse hiçbir doktor normal doğum yaptırmaz bana ki ben de yapamam muhtemelen. O yüzden taktım kafaya. Bir de doğunca ultrasonla bakılması lazım dedi ya göbeğindeki kitleye. Ona da üzüldüm.

Doğru söylüyorsun canım ama ben bu doktorda doğum yapmayacağım ve doktor da bunu biliyor. Sadece bir kereliğine gittim ve pişman oldum. Yine de yüksek söylediyse bilmiyorum yani.

Bugün yeterince iş yapmışsin canim, gardroba hiç girme pastayi ille de evde yapacakmışsin...bir de yemek var tabi...bunlar bile başlı başına yorar. Biraz da kendini düşün...bir de oglun var.
Sorma canım evi toparladım sadece yemek pasta derken pestilim çıktı dinleniyorum artık canım azar azar halledicem işleri artık

Kızlar bugün ben de yatak odası gardrobunu topladım tüm çekmeceleri..kızımın beşiği odamizda olucak bu yüzden onun kiyafetlerine filan yer açtım yanlız su anda asagida zonklama gibi bi ağrım var normal mi acaba korkuyorum bıçak girer gibi bi acı bi de

Yusuf ayaz
Yusuf aras
Yusuf emir
Yusuf hazar
Yusuf asaf şimdilik seçenekler bunlar canım @ katreinur
Asaf ismini çok seviyorum aslında ama bi arkadaşımın oğlunun ismi ağır geldiğini söyledi gercekten çocuk hastalıktan sıkıntıdan vs kurtulamadı. O yüzden hiç düşünmedim o öyle diyince. Ama her çocuk da sıkıntı olmuyo sanırım. Ben yusuf asaf veya yusuf aras diyorum:)

Kizlar bugun ben hareketleri cok zayif hissediyorum. Yani hareket var kesinlikle ama cok zayif ve ara ara. Doktora falan gitmedim o yuzden ama normalde bu saat kipir kipir olmasi lazimdi. Bugun yemek ev topla falan cok yoruldum ondan mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…