İyi akşamlar herkese. Bugün farklı doktora görünmek hem de ayrıntılı ultrasona girmek için randevu almıştım. Her ayrıntılıda bir şekilde moralimi bozuyor doktorlar. İlk dedi ki beyin sapı uzunluğu fazla. Sonra bununla ilgili bir sıvı varmış onu ölçtü. Neyse ki o normal çıktı. Ha o zaman problem değil dedi. Sonra göbek kordonunun karniyla birleştiği yerde bişey daha gördü. İlk önce büyük bir sorunmuş gibi bahsetti. Ben yine strese girdim sonra dedi ki doğumda kordon kesilince kaybolur. Sonra döndürdü lafı kaybolmayadabilir falan o zaman çocuk doktorunun ultrason ile bakması lazım dedi. Neyse bunu da atlattık bu sefer kendi doktorumun çıkardığı ölçülerin acaip üstünde çıktı kilosu boyu falan. Ultrason fazla ölçüyor diye düşündüm. Çünkü geçen hafta kendi doktorum 1300 Gr dedi, bugün bu doktor 2040 gram dedi. Bu kadar kısa zamanda bu fark fazla geldi. Ki haftamin da baya üstünde bir ölçüm. Yani ultrason cihazında bir grafik vardı ona baktım ölçerken böyle giderse 4200 üstünde doğacak gibi gösteriyor. Bu durumda normal doğum yapmam zora giriyor. Yani uzun oldu ama neye üzüleceğimi şaşırdım. Doktor da baya ünlü güvenilir bir doktor hem de benim doktorumdan daha tecrübeli. Bilemedim yani