2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim kasilmada bebek bi yere toplanıyor gibi oluyor karnin sertleşiyor taş gibi oluyor o dediğin sancı oluyor rahim kendini hazırlıyor küçük sancilarla
Acaba ben de arada kasılmalar mı oluyor bir kaç kez karnımın sağ tarafı şişti. Hatta dedim herhalde ayağını veya başını dayıyor. Sanki çıkacakmış gibi sağ tarafıma doğru şişti. karnım yamulmuştu resmen. Sonra 5 sn sonra geçti. Bende kafasını veya ayağını dayıyor diye düşünüp gülüp geçtim

Ilgaz çok güzel bir isim. Bence niyetinizi hiç bozmayın. Ilgaz dan sonra ise Uras favorim

Oyumu yusuf emirden yana kullaniyorum :) bizim büyük büyük dedemiz de bebegime yusuf ismini vermek istiyormus ama bize söylemeye cekiniyormus. Aslinda biz ömer koymuştuk ama degistirirsek büyük ihtimal yusuf Alp olacak
Yusuf Alp yere güzel canım evet hatırladım bahsetmiştin gayet güzel olmuş yusuf alp. Ömer yusuf çok ağır olabilir ikisi de ağır

Ya kızlar ben korkmaya başladım. Bu kasılma denen şeyden. Yarına randevu bulabilirsem gideceğim. Şöyle tarif edeyim. Karnımın sağ tarafı tümsek gibi şişiyor 5 sn içinde tekrar iniyor. Ağrı vs.yok. Ben bebek bi yerini dayıyor zannetmiştim. Ama aklıma kasılma olayı takıldı.

Benimde okuyor aynısı sol tarafta canım bence poposu nu dayıyor ben öyle düşünüyorum kasılma daha farklı bir şeydir bence belli oluyor çünkü bebeğin hareket ettiği karnım baya yamuluyor

Canım için rahat etsin istiyorsan git ye bana normal gibi geldi. Özellikle sonlara doğru karnının bitafında toplanacak çok şekil değiştirecek ykarnın yamuk yumuk olacak. En azından maj at doktoruna canım

Hıçkırıkları hala sağ yanda hissediyorum canım ya, bakalım bu hafta Yen'i doktorumla tanışırsam söyler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…