2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım için rahat etsin istiyorsan git ye bana normal gibi geldi. Özellikle sonlara doğru karnının bitafında toplanacak çok şekil değiştirecek ykarnın yamuk yumuk olacak. En azından maj at doktoruna canım
Doktordan cevap bekliyorum cnm. Yeni doğum yapan bi arkadaşa da sordum. Bebek hareketi o dedi. Bazen karnının bi tarafı boşalmış gibi olabilir dedi

nemesis hoşgeldin kızım işin gücün yokmu ne işin var oralarda. Bide kafayı taktım demiş deli. Allah'ın klavye delikanlılarına kıymetli vaktini harcama be canım. Lazımsın buralara.

Türkiye nin canım, dün gece internette gördüm hatta noktabebeistanbul diye inst. Da bir sayfaydı.
Sağol cnm. Senin arabayı ilk aldığın zamanlar konuşmuştuk. Hatırlamıyor olabilirsin. Yurtdışındaki fiyatlarada bi bakacağım diyordun. Bakınca bana da bilgi verirmisin demiştim de o yüzden sormuştum cnm. Gerçi ben ikinci el alacağım galiba. Nette baktım akşam. Biriki tane seçtim. Görüşüp akarım herhalde. Dağılasın canım

Nasıl mutlu oldum anlatamam, onlar yaramaz ama güçlü bebekler. Bak göreceksin nasıl hızlı büyüyüp gelcekler evinize. Mamayı da dert etme sonuçta ikizlerin çoğunluğu hatta bebeklerin çoğu mama alıyor ki artık mamalar da çok başarılı.

Fırsatın oldukça habersiz bırakma olur mu, annem bile sürekli soruyor :) kendisi de kuvez başında çok beklediği için, eski günlere döndü.

Benimde okuyor aynısı sol tarafta canım bence poposu nu dayıyor ben öyle düşünüyorum kasılma daha farklı bir şeydir bence belli oluyor çünkü bebeğin hareket ettiği karnım baya yamuluyor
Tamda böyle karnım yamuluyor. Sağ tarafa dayanıyor benimki. Neyseki doktordan cevap geldi. Bebeğin bi yerini dayamasından kaynaklanıyormuş. Nasıl bi dayanmaysa pörtleyecek zannetmiştim karnımı neyse kızım sağlıklı olsunda ben korkmaya razıyım

Biz
biz de hala belirlemedik canım ama Mete adaylardan biri :)

Evet baya bir dayanıyorlar. Öyle öyle iyi olsunlarda herşeye razıyız valla komik oluyor gülüyorum ben ama bazen acıtıyor sol tarafımı

Dün ben de macleren in bastonuna baktım ama puset takılmıyor, 180 derece yatmıyor diye emin olamıyorum. Yoksa çok pratik.

Ha ha öpücük atmışım canım pardon yanlış yapmışım ben onu başka emoji ile karıştırdım

Dün ben de macleren in bastonuna baktım ama puset takılmıyor, 180 derece yatmıyor diye emin olamıyorum. Yoksa çok pratik.
O 6 aydan sonrası için galiba ama iyi yorumlar var onunla ilgili çok kullanışlı görünüyor kış olduğu için bende ilk 6 ay idare edilir bir şekilde diyorum bazen ama bilmiyorum yine de

Yusuf Alp yere güzel canım evet hatırladım bahsetmiştin gayet güzel olmuş yusuf alp. Ömer yusuf çok ağır olabilir ikisi de ağır
Aynen canim bir de ömer ismine ayrı bir ilgim var nasip olur da kardeşi olursa iki ismi de abisinde degerlendirip ikinciye fatlli isim aramak istrmiyorum. Hem de gercekten cok ağır oluyor

Aynen canim bir de ömer ismine ayrı bir ilgim var nasip olur da kardeşi olursa iki ismi de abisinde degerlendirip ikinciye fatlli isim aramak istrmiyorum. Hem de gercekten cok ağır oluyor
Evet bence de mantıklı diğerine kafa yormazsın hem ikisi de ağır ama yine de içinden hangisi geliyorsa onu koy buna ömer koyup diğerine yusuf koyabilirsiniz ama dede çok yaşlıysa allah uzun versin tabi ama ilkine koymak daha iyi olur

Doktordan cevap bekliyorum cnm. Yeni doğum yapan bi arkadaşa da sordum. Bebek hareketi o dedi. Bazen karnının bi tarafı boşalmış gibi olabilir dedi

Benim de oluyor canım ama bariz bebeğin içerde gerinme hareketleri gibi ve hep aynı saatlerde sanki. Düzenli ve tekrarlar nitelikte olmadığı sürece artık kasılmalar hissetmemiz normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…