2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben daha almadım canım arabayı, burada başladım bakmaya. Fiyatları toplayınca da yazacağım. Şimdiye kadar bugaboo ya baktım, Türkiye'ye göre daha uygun fiyatı. Bee5 ortala 2200tl gibi, bufalo modeli 3000 tl. Diğer markalara da baktıkça yazacağım.

Korkma canım bunlar normal hareketi büyüyorlar artık ilerde karnın yamulacak o gerindikçe birde kasılma olsa çok daha farklı olur hissedersin ilerde.adet ağrusı gibi ağrıların olması da normal artık

selam kızlar nasılsınız ? gidemedim doktora yakın zaman gidicem varmı yakınlarda giden? kilosu filan iyimi bebişler sizler nasılsınız benim ayak uyuşmalarım hala devam gidicem doktora

Uras guzelmis daha once hic denk gelmemistim.

Tuna diyorum ben

Ilgaz çok güzel bir isim. Bence niyetinizi hiç bozmayın. Ilgaz dan sonra ise Uras favorim

Mete kulaga hos geliyo...anlami da guzel...
Uras da koyan epey oluyo su aralar...ben alisamadim pek ama muhim olan sizin icijize sinmesi

Biz

biz de hala belirlemedik canım ama Mete adaylardan biri :)

Bence Ilgazi cok guzel dusunmussunuz ona veriyorum oyumu.Çağanda yegenimin adi severim ama cok var artik
Şöyle oyları toparladığımda , iki isim koymaya karşı çıkan ben, galiba çocuğumın ismini 3 isimli koyacağım:)) .. uras ve çağanın anlamları güzel, Tuna-Mete-ılgaz evet bir yerin /bir kimsenin adı.. anlama göre mi/ söylenişe seslenişe göre mi, soyisme uygun olsun derken.. bir de bizim soyismimiz kız ismi:) o yüzden ortaya tarhana çorbası:)))

Çok yaşlı canim ya 90 a yakın ve çok tatli bir dede 2 metre boyunda pamuk demediz:)) Amin Allah ömür versin. Heralde ömer isminden beni bir tek o vazgecirebilirdi

Bana da yorum yapın kızlar
Yusuf eski bir isim, yenilikçi 2.isim seçerseniz, çocuğunuz büyük ihtimal onu kullanmak isteyecektir.. genelde yusuf mert çok uyumlu geliyor bana..listedekilerden yusuf Asaf, Yusuf'u kapatmamış olur .. ya da yusuf Aras yerine yusuf uras, Yusuf'un sesli harfleriyle de uyumlu/ anlamı da güzel..

Ahahaaa :) bak bence sen bebisin adini kayra koy. Anlami cok guzel. Üstelik ozturkce bir isim. Oglum olsaydi adi kayra olacakti. Boylece hic aklinda olmayan kafani karıştırmayan bir isim olur :))

Hastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda

Bayada ucuza mal ettim. Hepsi 60 lira tuttu.

Hediyelikler kaldı bir
Cok güzel olmuşlar masallah eline sağlık

Canim cok geçmiş olsun ultrason değerleri değişiyor
Arkadaşım da bi gün arayla başka doktora gitti 300 gr fark çıktı onu hiç takma ayrıca 4.600 normal Doğum gördüm
açılman olursa her zaman normal Doğum kolay ama açılman olmasın çocuk 2.5 kilo bile olsa olmayınca olmiyor
Diğer seylere gelince bence sen ayrıca bir Nukleer tip uzmanına yanı radyoloji uzmanına git ayrıntılı tekrar baktır derin kafanı cok karışırmışlar çünkü
Yine de üzülme telaşlanma her şeyin telafisi var duanı et ne olursa Allah’tan içini ferah tut
Yusuf ayaz
Yusuf aras
Yusuf emir
Yusuf hazar
Yusuf asaf şimdilik seçenekler bunlar canım @ katreinur
Yusuf ayaz diyorum

Kizlar bugun ben hareketleri cok zayif hissediyorum. Yani hareket var kesinlikle ama cok zayif ve ara ara. Doktora falan gitmedim o yuzden ama normalde bu saat kipir kipir olmasi lazimdi. Bugun yemek ev topla falan cok yoruldum ondan mi acaba?
Cnm bende is yapınca hareketli olmiyor normalmiş
Mehmet Emre bence en güzeli
Abdullah ağır oliyir çocuklara
Mehmet Emre Mehmet Emin Mehmet Emir bunlar hoşuma gidiyor

Cok şükür cok sevindim biciriklar iyi olsun hep dualarım sizinle gözün Aydin
Baba tarafından Kastamonulu biri klarak Ilgaz bence cok güzel
Kendi çocuğumda bile düşünmüştüm
Ama ikinci seçenek olsun dersen tuna ismine oyum

Gunaydin kizlar hepinize :) 3 gunluk bir aradan sonra bende geldim :))
Hosgeldin cnm gözlerimiz aradi valla:)

Zaten babamızın seçme isteği de oydu, batı Karadeniz malum:)))

Biz de öyle düşündük yusuf dedesinin ismi zaten o yüzden yanına modern bir isim düşünüyoruz hatta bu yüzden eşim asaf ta olmasın diyor ikisi de ağır oluyor ilerde üniversiteye filan gidince kullanacağı bir isim olsun diyor bu yüzden ayaz ya da hazar olsun diyor bilemedim hazar pek uymuyor ama zaten ikisi aynı anda kullanılmayacak gibi

Ahahaaa :) bak bence sen bebisin adini kayra koy. Anlami cok guzel. Üstelik ozturkce bir isim. Oglum olsaydi adi kayra olacakti. Boylece hic aklinda olmayan kafani karıştırmayan bir isim olur :))
Wuhuuuuu tam oldu ama var işte , o ,, bizim eş tArafında o kdar ilginç isimler vR ki , bir de aile büyüklerinin adı:) , hatta köyünde bile diyebilirim,,

Çok yaşlı canim ya 90 a yakın ve çok tatli bir dede 2 metre boyunda pamuk demediz:)) Amin Allah ömür versin. Heralde ömer isminden beni bir tek o vazgecirebilirdi
Yaa madem bu kadar değer veriyorsun koy o zaman keşke hiç yorum yap masalar ama adamcağız yapmış bulunmuş neyse ki güzel bir isim söylemiş :)

AA o zaman işiniz daha kolay, yusuf ön ad; uyumlu olmasına da gerek yok..

Teşekkür ederim canım

Ayy çok iyiymiş nerdeydi acaba?? Bunun bir rengi daha vardı beğenmiştim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…