- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.781
Sağol cnm. Senin arabayı ilk aldığın zamanlar konuşmuştuk. Hatırlamıyor olabilirsin. Yurtdışındaki fiyatlarada bi bakacağım diyordun. Bakınca bana da bilgi verirmisin demiştim de o yüzden sormuştum cnm. Gerçi ben ikinci el alacağım galiba. Nette baktım akşam. Biriki tane seçtim. Görüşüp akarım herhalde. Dağılasın canım
Bence Ilgazi cok guzel dusunmussunuz ona veriyorum oyumu.Çağanda yegenimin adi severim ama cok var artikKızlar? Kızlar?
Korkma canım bunlar normal hareketi büyüyorlar artık ilerde karnın yamulacak o gerindikçeTamda böyle karnım yamuluyor. Sağ tarafa dayanıyor benimki. Neyseki doktordan cevap geldi. Bebeğin bi yerini dayamasından kaynaklanıyormuş. Nasıl bi dayanmaysa pörtleyecek zannetmiştim karnımıneyse kızım sağlıklı olsunda ben korkmaya razıyım
Oyum meteye :)
Uras guzelmis daha once hic denk gelmemistim.
Tuna diyorum ben
Ilgaz çok güzel bir isim. Bence niyetinizi hiç bozmayın. Ilgaz dan sonra ise Uras favorim
Mete kulaga hos geliyo...anlami da guzel...
Uras da koyan epey oluyo su aralar...ben alisamadim pek ama muhim olan sizin icijize sinmesi
Biz
biz de hala belirlemedik canım ama Mete adaylardan biri :)
Şöyle oyları toparladığımda , iki isim koymaya karşı çıkan ben, galiba çocuğumın ismini 3 isimli koyacağım:)) .. uras ve çağanın anlamları güzel, Tuna-Mete-ılgaz evet bir yerin /bir kimsenin adı.. anlama göre mi/ söylenişe seslenişe göre mi, soyisme uygun olsun derken.. bir de bizim soyismimiz kız ismi:) o yüzden ortaya tarhana çorbası:)))Bence Ilgazi cok guzel dusunmussunuz ona veriyorum oyumu.Çağanda yegenimin adi severim ama cok var artik
Çok yaşlı canim ya 90 a yakın ve çok tatli bir dede 2 metre boyunda pamuk demediz:)) Amin Allah ömür versin. Heralde ömer isminden beni bir tek o vazgecirebilirdiEvet bence de mantıklı diğerine kafa yormazsın hem ikisi de ağır ama yine de içinden hangisi geliyorsa onu koy buna ömer koyup diğerine yusuf koyabilirsiniz ama dede çok yaşlıysa allah uzun versin tabi ama ilkine koymak daha iyi olur
Yusuf eski bir isim, yenilikçi 2.isim seçerseniz, çocuğunuz büyük ihtimal onu kullanmak isteyecektir.. genelde yusuf mert çok uyumlu geliyor bana..listedekilerden yusuf Asaf, Yusuf'u kapatmamış olur .. ya da yusuf Aras yerine yusuf uras, Yusuf'un sesli harfleriyle de uyumlu/ anlamı da güzel..Bana da yorum yapın kızlar
Ahahaaa :) bak bence sen bebisin adini kayra koy. Anlami cok guzel. Üstelik ozturkce bir isim. Oglum olsaydi adi kayra olacakti. Boylece hic aklinda olmayan kafani karıştırmayan bir isim olur :))Şöyle oyları toparladığımda , iki isim koymaya karşı çıkan ben, galiba çocuğumın ismini 3 isimli koyacağım:)) .. uras ve çağanın anlamları güzel, Tuna-Mete-ılgaz evet bir yerin /bir kimsenin adı.. anlama göre mi/ söylenişe seslenişe göre mi, soyisme uygun olsun derken.. bir de bizim soyismimiz kız ismi:) o yüzden ortaya tarhana çorbası:)))
Cok güzel olmuşlar masallah eline sağlıkHastane çantamı hazırlamadim ama kapı süsünü tacı terliği yaptım sonunda
Bayada ucuza mal ettim. Hepsi 60 lira tuttu.
Hediyelikler kaldı bir
Canim cok geçmiş olsun ultrason değerleri değişiyorİyi akşamlar herkese. Bugün farklı doktora görünmek hem de ayrıntılı ultrasona girmek için randevu almıştım. Her ayrıntılıda bir şekilde moralimi bozuyor doktorlar. İlk dedi ki beyin sapı uzunluğu fazla. Sonra bununla ilgili bir sıvı varmış onu ölçtü. Neyse ki o normal çıktı. Ha o zaman problem değil dedi. Sonra göbek kordonunun karniyla birleştiği yerde bişey daha gördü. İlk önce büyük bir sorunmuş gibi bahsetti. Ben yine strese girdim sonra dedi ki doğumda kordon kesilince kaybolur. Sonra döndürdü lafı kaybolmayadabilir falan o zaman çocuk doktorunun ultrason ile bakması lazım dedi. Neyse bunu da atlattık bu sefer kendi doktorumun çıkardığı ölçülerin acaip üstünde çıktı kilosu boyu falan. Ultrason fazla ölçüyor diye düşündüm. Çünkü geçen hafta kendi doktorum 1300 Gr dedi, bugün bu doktor 2040 gram dedi. Bu kadar kısa zamanda bu fark fazla geldi. Ki haftamin da baya üstünde bir ölçüm. Yani ultrason cihazında bir grafik vardı ona baktım ölçerken böyle giderse 4200 üstünde doğacak gibi gösteriyor. Bu durumda normal doğum yapmam zora giriyor. Yani uzun oldu ama neye üzüleceğimi şaşırdım. Doktor da baya ünlü güvenilir bir doktor hem de benim doktorumdan daha tecrübeli. Bilemedim yani
Yusuf ayaz diyorumYusuf ayaz
Yusuf aras
Yusuf emir
Yusuf hazar
Yusuf asaf şimdilik seçenekler bunlar canım @ katreinur
Cnm bende is yapınca hareketli olmiyor normalmişKizlar bugun ben hareketleri cok zayif hissediyorum. Yani hareket var kesinlikle ama cok zayif ve ara ara. Doktora falan gitmedim o yuzden ama normalde bu saat kipir kipir olmasi lazimdi. Bugun yemek ev topla falan cok yoruldum ondan mi acaba?
Mehmet Emre bence en güzeliBir işim sorusu da benden gelsin canlarım
Ben kendimi baya Mehmet Emre ismine alıştırdım iki oğlum da kardeşine emre diyor onlarda emre olsun istiyor hatta büyük oğlum mehmet Emre olsun diyor.
Ama dün annem abdullah emin koy güzel dedi. Abdullah ismini bende beğeniyorum kararsız kaldım şimdi size hangisi daha güzel geliyor
Cok şükür cok sevindim biciriklar iyi olsun hep dualarım sizinle gözün AydinGünaydın arkadaşlar,Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeklerim yoğun bakımdan çıktı,takip ediliyorlar normal seyirde ilerleyip ilerlemedikleri gözleniyor,sütü olabildiğince vermeye çalışıyorum ama mama takviyesi var ne yazık ki,ben de saat başı ter atakları ile boğuşuyorum,85 kilo Doğuma girmişim hayret ettim demek 40 hafta dolsa 100 kilonun üstünde olacakmışım :)) şimdi 65ya düşmüşüm bir haftada,aldığınız kiloları hiç umursamayın yeter ki bebeklerinize yararı olsun
İlgilendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,dualarınızı esirgemeyin lütfen
Hepinize vakitli sağlıklı doğumlar dilerim
Baba tarafından Kastamonulu biri klarak Ilgaz bence cok güzelKızlar bizim de ismimiz belliydi ILGAZ.. sonra acaba erken mi belirledik diye kafamız karıştı.. malum gerçekten kimse de YÖK..aşağıdaki isimler nasıl kafamızı karıştırmadı değil? Sizin fikirlerinizi de istiyorum, pleaseeee
1-TUNA
2-ÇAĞAN
3-METE
4-URAS
Hosgeldin cnm gözlerimiz aradi valla:)Gunaydin kizlar hepinize :) 3 gunluk bir aradan sonra bende geldim :))
Zaten babamızın seçme isteği de oydu, batı Karadeniz malum:)))Cok güzel olmuşlar masallah eline sağlık
Canim cok geçmiş olsun ultrason değerleri değişiyor
Arkadaşım da bi gün arayla başka doktora gitti 300 gr fark çıktı onu hiç takma ayrıca 4.600 normal Doğum gördüm
açılman olursa her zaman normal Doğum kolay ama açılman olmasın çocuk 2.5 kilo bile olsa olmayınca olmiyor
Diğer seylere gelince bence sen ayrıca bir Nukleer tip uzmanına yanı radyoloji uzmanına git ayrıntılı tekrar baktır derin kafanı cok karışırmışlar çünkü
Yine de üzülme telaşlanma her şeyin telafisi var duanı et ne olursa Allah’tan içini ferah tut
Yusuf ayaz diyorum
Cnm bende is yapınca hareketli olmiyor normalmiş
Mehmet Emre bence en güzeli
Abdullah ağır oliyir çocuklara
Mehmet Emre Mehmet Emin Mehmet Emir bunlar hoşuma gidiyor
Cok şükür cok sevindim biciriklar iyi olsun hep dualarım sizinle gözün Aydin
Baba tarafından Kastamonulu biri klarak Ilgaz bence cok güzel
Kendi çocuğumda bile düşünmüştüm
Ama ikinci seçenek olsun dersen tuna ismine oyum
Hosgeldin cnm gözlerimiz aradi valla:)
Biz de öyle düşündük yusuf dedesinin ismi zaten o yüzden yanına modern bir isim düşünüyoruz hatta bu yüzden eşim asaf ta olmasın diyor ikisi de ağır oluyor ilerde üniversiteye filan gidince kullanacağı bir isim olsun diyor bu yüzden ayaz ya da hazar olsun diyor bilemedim hazar pek uymuyor ama zaten ikisi aynı anda kullanılmayacak gibiYusuf eski bir isim, yenilikçi 2.isim seçerseniz, çocuğunuz büyük ihtimal onu kullanmak isteyecektir.. genelde yusuf mert çok uyumlu geliyor bana..listedekilerden yusuf Asaf, Yusuf'u kapatmamış olur .. ya da yusuf Aras yerine yusuf uras, Yusuf'un sesli harfleriyle de uyumlu/ anlamı da güzel..
Wuhuuuuu tam oldu ama var işte , o ,, bizim eş tArafında o kdar ilginç isimler vR ki , bir de aile büyüklerinin adı:) , hatta köyünde bile diyebilirim,,Ahahaaa :) bak bence sen bebisin adini kayra koy. Anlami cok guzel. Üstelik ozturkce bir isim. Oglum olsaydi adi kayra olacakti. Boylece hic aklinda olmayan kafani karıştırmayan bir isim olur :))
Yaa madem bu kadar değer veriyorsun koy o zaman keşke hiç yorum yap masalar ama adamcağız yapmış bulunmuş neyse ki güzel bir isim söylemiş :)Çok yaşlı canim ya 90 a yakın ve çok tatli bir dede 2 metre boyunda pamuk demediz:)) Amin Allah ömür versin. Heralde ömer isminden beni bir tek o vazgecirebilirdi
AA o zaman işiniz daha kolay, yusuf ön ad; uyumlu olmasına da gerek yok..Biz de öyle düşündük yusuf dedesinin ismi zaten o yüzden yanına modern bir isim düşünüyoruz hatta bu yüzden eşim asaf ta olmasın diyor ikisi de ağır oluyor ilerde üniversiteye filan gidince kullanacağı bir isim olsun diyor bu yüzden ayaz ya da hazar olsun diyor bilemedim hazar pek uymuyor ama zaten ikisi aynı anda kullanılmayacak gibi
Teşekkür ederim canımCok güzel olmuşlar masallah eline sağlık
Canim cok geçmiş olsun ultrason değerleri değişiyor
Arkadaşım da bi gün arayla başka doktora gitti 300 gr fark çıktı onu hiç takma ayrıca 4.600 normal Doğum gördüm
açılman olursa her zaman normal Doğum kolay ama açılman olmasın çocuk 2.5 kilo bile olsa olmayınca olmiyor
Diğer seylere gelince bence sen ayrıca bir Nukleer tip uzmanına yanı radyoloji uzmanına git ayrıntılı tekrar baktır derin kafanı cok karışırmışlar çünkü
Yine de üzülme telaşlanma her şeyin telafisi var duanı et ne olursa Allah’tan içini ferah tut
Yusuf ayaz diyorum
Cnm bende is yapınca hareketli olmiyor normalmiş
Mehmet Emre bence en güzeli
Abdullah ağır oliyir çocuklara
Mehmet Emre Mehmet Emin Mehmet Emir bunlar hoşuma gidiyor
Cok şükür cok sevindim biciriklar iyi olsun hep dualarım sizinle gözün Aydin
Baba tarafından Kastamonulu biri klarak Ilgaz bence cok güzel
Kendi çocuğumda bile düşünmüştüm
Ama ikinci seçenek olsun dersen tuna ismine oyum
Hosgeldin cnm gözlerimiz aradi valla:)
Yani illa uyumlu olmasına gerek yok ama ben nedense hep uyumlulara baktım iki isim olsa bir tek ben kullanırım herhalde eşim ve tarafı yusuf diyecekler ben 2. Ismi kullanacağımAA o zaman işiniz daha kolay, yusuf ön ad; uyumlu olmasına da gerek yok..
Aynen oyle canim hiv sevmedigim bir isim de soyleyebilirdi:))Yaa madem bu kadar değer veriyorsun koy o zaman keşke hiç yorum yap masalar ama adamcağız yapmış bulunmuş neyse ki güzel bir isim söylemiş :)
Kızlar bizim de ismimiz belliydi ILGAZ.. sonra acaba erken mi belirledik diye kafamız karıştı.. malum gerçekten kimse de YÖK..aşağıdaki isimler nasıl kafamızı karıştırmadı değil? Sizin fikirlerinizi de istiyorum, pleaseeee
1-TUNA
2-ÇAĞAN
3-METE
4-URAS
Ayy çok iyiymiş nerdeydi acaba?? Bunun bir rengi daha vardı beğenmiştim evetBenim son kararim baston chicco ya gidecez bugun hangisi Pratik ve hosuma giderse onu alicaz. Cunku soyle bisey var baston olmayanlar en az 12kilo arasi ve buyuk oluyor. Biz arabayla cok git yaptigimiz icin butun bagaji kaplar o buyuk olanlar ve zaten uyuma pozisyonu en fazla 6aya kadar gerekli olucak. Onun icin degmez o kadar işkence cekmeye. Buarada butcen ne kadar bilmiyorum ama ben bastona karar verene kadar wellgro diye bir markayi begenmistm. bu hafta sonu icin bi yerde indirimde hepsi 699tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?