2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Korkma canım bunlar normal hareketi büyüyorlar artık ilerde karnın yamulacak o gerindikçe birde kasılma olsa çok daha farklı olur hissedersin ilerde.adet ağrusı gibi ağrıların olması da normal artık
Şimdi kendime gülesim geliyor. O an çok korkmuştum ağlayacaktım pörtleyen karnımı görünce

Benim de oluyor canım ama bariz bebeğin içerde gerinme hareketleri gibi ve hep aynı saatlerde sanki. Düzenli ve tekrarlar nitelikte olmadığı sürece artık kasılmalar hissetmemiz normalmiş.
Evet öğrendim cnm. Doktora da sordum. Çocuk dayanınca da karnımın bi yeri tümsek gibi kalkabilirmiş. Anlık bi korktum karnımı yas yamuk görünce

Herkese iyi aksamlar kizlarrr buaralar ruh haliniz nasil? Bn resmen çekilmez biri oldum eve kapandim eşim hariç kimseyi gormek konuşmak istemiyorum hep morelim bozuk acaba normalmi yoksa hamilelik depresyonunami girdim

Canim ben de doktora sordum. Kasilma ile fazla akinti da geliyormus.

Herkese iyi aksamlar kizlarrr buaralar ruh haliniz nasil? Bn resmen çekilmez biri oldum eve kapandim eşim hariç kimseyi gormek konuşmak istemiyorum hep morelim bozuk acaba normalmi yoksa hamilelik depresyonunami girdim
Sanırım hamilelikten
Bende de bu aralar anneme babama bsy olacak korkusu başladı
Bugün atlikarinca gördüm annem aklıma geldi agladım
Saatler sonra avm sen inerken yine gördüm babam geldi ağladım bi tuhaf oldum bende sınırlı agresifim sanki

Kızlar Cuma günü bana sol alt karnımdan bi sancı girdi doğrulamadım resmen öyle acıttı ki agladım dedim bu kadarla ağlıyorsam doğum sancısı kim bilir nasıldır tekrarlamadı o yüzden sancı olarak yormadım kasılmaydı galiba
Böyle dalak siser orasi batar acır yürüyemezsiniz ya onun kaç katı bi acıydı yattığım yerde olmasi da bi garipti hafif hafif başladı ayağa kalkayım derken bi girdi ağlayarak yerime geri oturdum
Eşimde korktu karşı koltuktan nasıl kalktı panikle sonra baya güldük

Aynen oyle oluyorum canm ya bnmde aklima bsyler geliyo agliyorum agzimi bicak acmiyo kimseyle konuşmuyorum hamilelik takvimi bir hafta once söylemişti de bu kadar olucagni tahmin etmemiştim

Aynen oyle oluyorum canm ya bnmde aklima bsyler geliyo agliyorum agzimi bicak acmiyo kimseyle konuşmuyorum hamilelik takvimi bir hafta once söylemişti de bu kadar olucagni tahmin etmemiştim
Bende ayni şekildeyim tiribe giriyorum kimseyle görüşmek istemiyorum sonra kendimi terkin ediyorum aman diyorum sakin ol her seye takar oldum is yerimde kalabalıklaştı 35 kişiyken 85 kişi olduk tanımadığım 50 kişi geldi masamı resmen cama dayadılar cam açılmıyor neymiş internet portu yokmuş masalar dip dibe olmak zorunda kalmış o değişikliler beni iyice sinir etti yeni gelenler coluk çocuk böyle eski yeni çekişmesi varmış gibi herkes gergin onlarda beni cok etkiledi biri çatsa böyle saydırsam diye tetikteyim

Hadi ya gecelik bende aynı modeli beğenmiştim üstelik olamaz ( . Fiyatı da çok ucuz değil yani bence o zaman başka yerden bakayim .

Allah yardimcin olsun canm bn evde boyleyim evde gun icinde tekim zaten birde çalışıyor olsaydim ne yapardim demkki son zmnlarda normalmiş ay dun görümcem dogurmustu bnde sabrszlaniyorum artik iyice delirdim hayirlisiyle kucagmiza alsaydik yavrularimizi

Canim kasilma o degil. O bebegin hareketi. Biryerlerini cikartiyor hatta oraya dokununca bazen kaciyoru :)) kasilmada bildigin icerden biri hava basiyorda balon sisiyormus gibi oluyor. Hatta bazen asagi dogru bisey cekiyormus gibi de hissediyorum. Birden karnim sertlesmeye basliyor. 5 dk sonra yada daha kisa sure sonra aciliyor sertlik

Yakınlaştıkça bence bazı seylere takıyoruz olan vücutta ki değişimler şişlik kasılma eskisi gibi hareket edememe bizi etkiliyor dolayisiyla artık melankolik takılıyoruz
Valla bende el uyusmamdann bıkmış durumdayım artık dogursam da su elim düzelse bi doktor bi çare olsa diyorum

Oğlumun sınıfında uRAS mete ve Çağan.hatta benim oğlum erkek olsa mete istiyordu ama bence ilgaz çok güzel herkeste de yok

O bebek hareketi canım kasılma nasıl anlatsam şişiyor ama bebek hareketi gibi değil hani filmlerde olur ya doğum esnasında bi nefes alma şekli içinden öyle yapmak nefes almak geliyor.öyle bişey işte anlatamadım ama

Bnde de sol bacagim uyuşuyor buz gibi oluyo gun yaklaştıkça agrilar çoğalıyor git gide ağırlaşıyorum penguen gibi yürüyorum cok şükür bir ay kaldi cabacik gecsede kavuşsak miniklerimize bnde su diyetten kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…