2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hadi gözün aydın. iyi korkuttu senin sıpada hepimizi. cinsiyet belirlenebildimi peki :)

hadi gözün aydın. iyi korkuttu senin sıpada hepimizi. cinsiyet belirlenebildimi peki :)
yok tatlım plesenta bacak arasının orda kapalı baya ne kuku ne pipi hiçbişi göremedi.
korkuttu ki ne korkuttu agzımda bir ton ucuk oldu 1 günde fena oldum baya sancım var işte dua ediyorum dinsin die

cnm gazın olur cıkaramazsın ya aynı o kasıkta vuruyor belimin ortası kopuyor sanki karnım taş kesiliyor hareket ettikçe kasıgım dahada siddetleniyor garip bişi
Benimde nst de sancım çıktı en fazla 45, düzensiz Aralık'larla ..ama ben hissetmiyorum dedim .. kabızlığım olduğu için, ağır gaz sancım oluyor ama sonra wc ye giriyorum geçiyor.. 32 çalışabilir raporumu zorla aldım.

kabız da degilim ama en düşüğüm 50 gösterdi sancıyı
düzensizde olsa dikkat et sıklaşmasın

yok tatlım plesenta bacak arasının orda kapalı baya ne kuku ne pipi hiçbişi göremedi.
korkuttu ki ne korkuttu agzımda bir ton ucuk oldu 1 günde fena oldum baya sancım var işte dua ediyorum dinsin die
inşallah diner canım. artık zaman daraldıkça zorlanmalar artıyor. bizim bebişler hep bizi acabayla bırakıyor :) doğsunlar hep ısırarak sevcez =)

Ay artık galiba doğurma kısmına geçtik mide bulantısıydı detaylıydı şeker testi derken bitiyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…