2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım tuvalete ne zaman gitsem çamaşırım ıslak oluyordu ben de idrar kaçırıyorum sanıyordum suymuş o sızanlar

canım mesajları yeni okuyorum görünce yazmak istedim inşallah sağlıkla gelsin Defne bebek Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin başladı artık grubun bebişleri gelmeye
Evet canım erken olacak ocak annesi olcaz derken aralık annesi oluyoruz hiç belli olmuyor gerçekten bu işler

rabbim tez zamanda insallah saglığına kavusturup kucagına versin cnm

Dikkat etmek lazım canım gerçekten gerekirse eczaneden test petlerinden alınmalı su mu değil mi diye , ben hiç konduramamıştım idrardır diyordum ama işte nasip
bende almıştım o pedlerden bir ara aklımda duracağına elimde dursun diye. gerçi o zaman doktor bana amniyon sıvısı değil vajinal enfeksiyon başlangıcı demişti ama olsun. çantamda duruyor. süpheye düşersem kullanırım diye :/

kızlar allah sıkınrısı olanlara yardım etsin sanırım artık riskli zamanlara girdik benimde iki gündür kasılmalarım var baya bi aksilik olmazsa salı günü dr kontrolum var bakalım bizde durumlar ne bende sancı cekiyorum baya

O pedleri nerden almıştınız? Ben eczanede bulamadım. Sonra doktorum amnisure testi yaptı da öyle rahatlamistim. Ama tekrar şüpheye düşsem sürekli doktora test yap da denmez. Pedlerden bulabilsem alırdım iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…