2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bel fıtığı var bende birde ondan çok geldi heralde sağol canım teşekkür ederim.
Canim bende oturarak çalışıyorum günlük limitin dışına çıkınca Benim de belime vuruyor
Kalkamıyor oturduğum yattığım yerden diz kapaklarım agriyor kalsiym takviyesi almama rağmen
Sanırım aldığımız kilolar baskı yapıyor 10 kilo almadan önce böyle değildim bi de ağırlaştık ondan ama rutine bağlarsan fazla yürüyüşü ağrıtmıyor
Ara ara normalin dışına çıkınca agriyor
Seninde normalin dışına çıktığın içindir

evet canım bendede aynı oturduğum yerden kalkınca yürüyemiyorum felçli gibi dizkapaklarımda feci ağrı var elimdeki birşey yere düşünce oturup ağlayasım geliyor onu yerden almak yerine22 kilo kadar aldım birde

benim de yürüyüş yapmam lazım dr normal istiyorsan yürümelisin dedi. Havalar da çok iyi değil ama avmlerde yürüycem artık son zamanlarımda

Esime kalsa daha kalp atisini dogdugu gun yaptiracakti ben izin vermedim. Bende ayak yada el izini yaptıracağım. Beraber yaptiririz ben simdi hamileyken yaptiramam dedim tribe bağladım doğum sonrasina erteledim

Gelişim geriliğinden canım suyum da azalmıştı ya

Bende çok sinirliyim canım ya öyle kendi kendime sürekli bi şeyler düşünüyorum sonra onların sinirini eşimden çıkartıyorum . Çok agresif ve gergin oldum. Ama eşim bisey dese hemen ağlarım psikolojik olarak iyi değiliz bence. Hamileliğin etkisi diye düşünüp telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Inşallah duzeliriz tez zamanda.

Kızlar sıcak gelişme

Suyum bitmiş idrar kaçırıyorum sıkışıyorum derken giden sularımmış kese de yırtık olmuş sızıyormuş ordan anlamaman normal dedi doktor yarın sezaryene alıncam 24 saatin dolmasını beklicez iğnenin etkisi için

Canim geçmiş olsun sakin ol sen. Bebek senden etkilenir , inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz .

Cok gecmis olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bi belirti sikayetin varmiydi?

Geçmiş olsun canım , inşallah sezeryanin da iyi geçecek , bebeğin de iyi olacak bol bol dua et. Içini ferah Tut. Hayırlısıyla bugünlerde geçecek bebeginle eve döneceksin onları düşün .

Karpel tunel sendromu el uyuşması için bileklik alan arkadaşlar olmuştu kim olduğunu hatırlamıyorum bana mesaj atabilir misiniz özelden bileklik ile ilgili bişeyler sormak istiyorum

Hayırlısı böyleymiş demekki.Bebek için zararı olmazmı beklemek peki suyun bittiyse.

Bak gordun mu iyiki doktor seni kontrol altina almis. Insallah hersey yoluna girecek. Inaniyorum ben

Bende hergun tartiya cikmaya basladim, cok artacak diye korkuyorum daha dogrusu catlak en buyuk korkum kiloyla baglantili cunki

Sağlıkla gelsin bebişimz inşallah. kontrol altında olman daha iyi oldu demekki bu durumda. Yeni mi bitti acaba suyun 48 saate kadar susuz durabiliuordu bildiğim kadarıyla

vay eşek sıpası. İlla gelecek cimcime. Hayırlısı olsun canım. İnşallah ikinizde sağlıklı mutlu olursunuz. Kv yetişemeyecek ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…