2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
2300 çıktı boyunu sormadım

Bizimki neden ögle dedi ozaman aklım karıştı şimdi bana maksimum 150 160 dedi
Cnm yeğenimde 190 ı bulmuştu korkmuştuk doktor sakin sıkıntı yok dediydi. Gerçi o doğumu yakındı. Ama benim kızın ki çok inişli çıkışlıydı 10 gün önce. Boşver istirahat et dinlen. Sen de heyecan yapma. Benim gibi çekirdek çitle az kavrulmuş tuzsuz. Strese birebir

Sen nasılsın cnm
Teşekkürler şimdi geldim hastaneden. Kızım yavaş yavaş büyüyor artık denizlideyim hastaneye yakın bı apart tuttuk. Ordan gelip gidiyorum Gökçe kuşa. 1410gr doğmuştu verdi aldı 15gundur bugün 1440 olmuş sevindim. Beynimizdeki kist duruyor inşallah zamanla o da geçer böyle işte bizden haberler.

şubat bebeleri hepimizi yüreğimiz ağzımızda bekletiyor. ama hepsi toparlayacak inşallah :)

detaylıda varmıydı canım kisti.bak ne güzel büyüyor çok çok kocaman olucak daha bizim gökçemiz

O nasıl oluyor ya idrar gibi mi ki su gelince tutamazsın idrar gibi değil filan diyorlar. Neyse canım hakkınızda hayırlısı neyse ki iğneleriniz vuruldu bir sorun olmaz inşallah sağ salim doğurursun allah yardımcın olsun

Canım geçmiş olsun okuldan ancak geldim ve şimdi okuyorum mesajları neyse ki korkulacak bir şey yokmuş dikkat et yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…