2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben gittigidiyordan almıştım. all sense amniyotik sızıntı pedi diye geçiyor.

haklısın tatlım stres yapmıycam dahada strese gireriz :)

Ben üniversitedesiniz sanıyordum cnm. bugün konuştuk kıclarla bebek doğunca su kaybediyor zatdn. Bunlarıda hayırlıdıylz atlatacaksın inşsllah

Evet bende sonradan gördüm ama çok uygun kalkan felan

Evet var bakinca...e-bebekte yarin.bazi urunlerde indirim yapacakmis. Web sitesinde ana sayfada çıkıyo. Hepsiburada sözde 21 Aralik en uzun gece v.s. diyo ama bakalim indirim namına elle tutulur bisey olacak mı.

Ben 80 ile başladığım icin 10 kilo bana cok fazla oldu bel batması çok oluyor kalsiyum aldım ama sadece azalttı geçirmedi

Karpel tunel sendromu el uyuşması için bileklik alan arkadaşlar olmuştu kim olduğunu hatırlamıyorum bana mesaj atabilir misiniz özelden bileklik ile ilgili bişeyler sormak istiyorum
Ben aldım cnm dizini tedavi doktoru verdi açıkcası ufacık bi faydası oluyor ilk zamanlar faydası vardı ama şimdi cok şiddetlendi olmasada oluyor

Oii kizcemiz büyüyor masallah
3. Doz ciğer geliştiriciyi oldum 4 saat önce bnm doktor bayağı garantici çıktı herhalde inşallah şifa olsun
Defne kıza şifa olsun yarasın
Canım tuvalete ne zaman gitsem çamaşırım ıslak oluyordu ben de idrar kaçırıyorum sanıyordum suymuş o sızanlar
Benimde öyle ama akıntım cok ona yoruyorum doktorda hep suyun iyi diuo devlet doktoru da oyle dedi suyun iyi diye ama ben şimdi endişelendim alayım bu pedden
Ben hamile kalmadan öncede cok akıntım olurdu yine ıslanırdı bu kadar
Kafamda deli sorular

Bebek bakımı ile ilgili önerebileceğiniz kitap var mı?

Ben çok satanlar ve okuyucularin puanlamasına bakarak bu iki kitabı aldım D&R' dan... (internetten aldım...D&R magazalar ile web fiyatlari epey farkli hem netten alirken 10 Tl de indirim kuponu geldi hem de kargo bedava günleri takip ettim, mağazasında fiyatlari toplamda 30 Tl fark ediyodu).

Merhaba Bebek bitmek üzere...benim gibi hic bebek bakımi bilmeyenler icin iyi fikir veriyor ve özgüvenimi getiriyo gibi sanki. 2.kitaba daha başlamadım. Anlatımı nasıl bilmiyorum ama okuyucular olumlu yazmışlardı.

Eklentiler

• 20171220_215402-1-1-1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 20171220_215402-1-1-2.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62

Bende yarin fiziğe gidicem bileklik icin

almayım mı yada hiç mi gitmeyim o zaman yoksa doktora bir işe yaramiyorsa

Bende yarin fiziğe gidicem bileklik icin

almayım mı yada hiç mi gitmeyim o zaman yoksa doktora bir işe yaramiyorsa
Belki doktorun farklı bsy der önerir git bence benim parmaklar aksama kadar çalışıyor o yüzden daha ağır geçiriyor olabilirim sen kesinlikle git bence cnm belki sana faydası olur al benim eller hiç boş durmuyor sürekli yazı yaziuorum klavyede

Bebek bakımı ile ilgili önerebileceğiniz kitap var mı?
canım ben şu an mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum. ders kitabı gibi çize işaretleye okuyorum. inşallah kolik molik olmaz çocuğum. kolik bebeklerden bahsediyor. onları sakinleştirme ve susturmaya yönelik. daha bitmedi ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…