2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
G gubsej bir önceki ay tam sınırdaymış. Bu ay plt 130 bine düşmüş. Doktorum sonuçlarıma iyi demişti. Tekrar sorayım. Gözünden mi kaçtı acaba
Valla ya benim doktorun pimpirikligide olabilir okadar onemliymis gibi hemen tekrarlamaliyiz sonucu bana mutlaka bildir vs dedi.Bi kac saate ararim yazarim buraya sende sor istersen bi dahaki gidisinde dokoruna.

Valla ya benim doktorun pimpirikligide olabilir okadar onemliymis gibi hemen tekrarlamaliyiz sonucu bana mutlaka bildir vs dedi.Bi kac saate ararim yazarim buraya sende sor istersen bi dahaki gidisinde dokoruna.
2 gün sonra gideceğim zaten sorarım cnm. Uff sıkıntılar hiç bitmiyor. İnşallah önemli bişey değildir.

Ben yaptırdım canım benim de negatifti. Ama 28.haftada ilk iğne yapıldı. Bebek doğduğunda kan grubuna bakılacak ve eğer bebeğin kan grubu pozitif ise tekrar iğne yapılacak dediler.

Ohhh çok şükür, gözün aydın canım. Minik kızımız Defne ye sağlıklı, mutlu, şanslı bir ömür diliyorum. En kısa zamanda toparlar o kendini merak etme. Kardeşim de 1650 gr doğmuş 1450 e düşmüştü. 20 gün kadar sonra 2100gr dı ve eve geldi. O kadar hızlı büyüyordu ki :)

Benim sonuçta referans aralığı 142-424 yazıyor, bendeki değer 140 çıkmış, çok faxla bir düşüklük değil gibi, doktorumla ptesi randevum var henüz sonucumu görmedi.

ben prima premium care aldım resimdeki şekilde 246'lı olarak.Pampers'i hiç kullanan duymadım ben almadan önce sordum çevremde kullananlara ona göre aldım.Prima da zaten pampers'in farkı ne bilmiyorum ama

Premium care burada yok maalesef, ben mecburen ya pampers ya da molfix alacağım Türkiye ye dönene kadar, acaba hangisi daha iyi

Kızlar bugün benim kontrollerim vardı canım sıkkın döndüm:/ sabah tokluklarım biraz yüksek çıkıyordu 2 haftadır. insülin başlamamız gerekiyor dedi dr. Yarın sabahtan itibaren başlıycam. Haftaya tekrar kontrol.
Nst de de düzensiz sancı çıktı. Alttan muayene etti dr rahim ağzı ymuşamış ama açılma yok dedi. İshalim vardı bugün tahlil istedi susuz kalmış vücudum yatırıp serum takalım dedi. İstemedim. Evde kızım var yanımda kalacak kimse yok diye. Devam ederse yarın acile gideriz artık. İdrar yollarında yine enfrksiyon çıktı toz ilaçtan verdi yine. Ben de durumlar böyle. Bebiş iyi şükür 2300 kg olmuş

Homely_angel canım sen ne yaptın gittin mi orada doktora

Burada işler çok hızlı değil tatlım bir de Noel girdi araya, ama randevumu alabildik çok şükür. 28 Aralık ta tanışacağım Yen'i doktorumla inşallah. İğne konusunda neler diyecek yazacağım sana aklımda

Öncelikle bebiş iyimiş ki herşeyden önemlisi. İnsülin de çözüm canım o konuya çok kafa takma. Rahim ağzı yumuşadıysa progestan verseler olmaz mı acaba? Tabi doktor değiliz ama bana en son yolculuk öncesi verdiler, o yüzden sende de işe yarayabilir. Enfeksiyon için de su canım, zorlansan da 4 litre civarı içmelisin günde. Kendini strese sokma hepsi düzelir inşalah.

Geçmiş olsun canm sekerin cokmu yuksekti bnmde pzrtesi konturolum var bakalim ne olucak bu aralar cok susuyorum dudaklarim kuruyo bnce bnmde yukseliyo zaten son ayda biraz yukseliyormus insallah hepsini sorun olmadan atlatirsin Allah sifa versin stres yapma cok şükür caresi olan bsymis Allah dermansz dert vermesin

İnşallah canım sağol. En çok insüline canım sıkıldı. Canım sıkıldıkça da şekerim yükseliyor kısır döngü:) suyu artırmam gerekiyor haklısın. rahim ağzının yumusaması tehlikeli bişey mi o konu da bişey demedi dr

140 150 arası çıkıyor genelde canım. En çok da sabahları yükseliyor. Tek sabah 3 ünite yapcam insülini. Düşük bi doz dedi dr. Senin ölçümlerin nasıl çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…