2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim oğlum 40+3de 3250 doğdu oyüzden çok bişey beklemiyorum benden tosun çıkmaz ama annelik işte aklıma takılıyor neyse sağlıklı olsun da dediğin gibi genetik de bu şeyler

Hepsini kadın doğumcu isteyebilir canim

benim o tahlillerin hepsini kadın doğum yaptı. ama toksoplazmayı vs neden bu aya istedi senden anlamadım. bana gebelik öncesi yapmıştı hepsini. ayrıca gebelik başında tekrar yapmıştı. toksoplazma gebelikte sorun yaratabilecek bir şey zaten.

Hepsini kadın doğumcu isteyebilir canim
Bnm gittigim yer ozel hastane canm doktorum kagit verdi bu tahlileri yaptr dedi burda biraz pahli istersen devlet hastanesinde yaptr dedi bnde sormayi unuttum hangi bolume yaptriyim demeyi
Devlet hastanesine kadin doguma randevu alip gitsem yaparlarmi acaba

Bnde gebelik oncesinden birde gebeligin ilk aylarinda yaptrmistim canm neden istedi anlamadim ama ASO yu istemisini nedeni gebeligim boyunca bu enfeksiyon hic inmedi hp yuksek cikti hep antibiyotik kullandim iyilesmedi onu tekrar bakmak istiyor da toxsiplazmayi anlamadim bnde devlet hastanesine gidip soylesem yaparlarmi acaba? Saglik ocagi yapiyormus ama bni kabul etmediler

Evet yaparlar canim

Saglik ocagi niye yapmadi ki? Devlet hastanesine git doktorun istedigi tahlilleri iste yaparlar.

Saglik ocagi niye yapmadi ki? Devlet hastanesine git doktorun istedigi tahlilleri iste yaparlar.
Yabanci oldugum icin kayit yapılmıyormuş saglik ocagina oyuzdn orda tahlil yaptramiyormusum oyuzden devlete gidiym insallah hepsini yaptrirum bilgi icin cok saol canm

Pl
Plt benimde referansın altında. Doktorum sonuçlara birşey dememişti. Benimde tansiyonum normal ve idrarda protein kaçağı yok. Bende tedirgin oldum şimdi

Plt benim de referansın az bişey altında çıkmış, sendeki değer kaç çıktı?

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah hadi hemen toparlanacak inşallah bir an önce kucağına alırsın

Yine kadın doguma git o senı olmadı yonlendırır hepsini kadın dogumcu isteyebilir
toksoyu zaten baska bölüm istek yapamaz devletten randevu al cnm

Tak nolcakki diyeni seçebilirim ama belki başkasına sakıncalı gelir
Benim bir arkadaşım normal doğumdan sonra korse takmış canım sonra baya sancılanmış rahmin de kan pıhtısı mı birikmiş küçük bir operasyonla almışlar sanırım. Dikkat etmek lazım doktora danışmak lazım

Evet. Arkadaş bölüm olarak onu söylemek istemiş sana canım

Direkt preeklampsiden mi suphelendi napti bilmiyorum korkuttu doktor biraz simdiye kadar bu deger hep referansin ustundeydi simdi 124binlerde.
Pl

Plt benimde referansın altında. Doktorum sonuçlara birşey dememişti. Benimde tansiyonum normal ve idrarda protein kaçağı yok. Bende tedirgin oldum şimdi
Seninki kacti canim bu ay boyle dusuk cikti doktor hemen tekrarini istedi.sonuclar cikinca arayacagim doktoru bana mutlaka haber ver sonuclari dedi.
Plt benim de referansın az bişey altında çıkmış, sendeki değer kaç çıktı?
124binde canim seninki kac doktorun bise dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…