2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana da doktorun biri olmaz dedi biride deli sıkmayacaksın heralde dedi. Bende gebeyken aldığım hamile korsesi vardı fıtıktan dolayı. bazen taktım bazen takmadım. İki doktora da saygı duydum ikisini de dinledim

Canim geçmiş olsun , hayırlısıyla doğmuş inşallah kucağına almakta nasip olacak kısa zamanda. Iyi olsun da 2 kiloya çabucak gelir inşallah. Gözün aydın .

Ay iki saattir ev arıyorum. Oğlumun okuluna hastaneye yakın temiz görünümlü ev buldum. Gidip bakayım dedim verilen adreste yok öyle ev. Dolandım dolandım yok. Püff sıkıldım iyice. Neyse tek sıkıntı bu olsun artık

Çok sevindim gözünüz aydın Kısa bir sürede küvezden de çıkar doya doya öper koklarsınız inşallah

Kızlar adet olacakmış gibi sabahtan beri sancım var regl 1.günü gibi belim kasıgım da acaba sancım mı sıklaştı naptı dinleniyorum aynı dolaşıyorum aynı

monigrom irsal yapar ilac dokundugu icin degil yan etkisi o oldugu icin bence icmeye devam et karmplarin icin ben devam ediyorum irsalim ama dr zaten irsal yapar korkma diyerek yazmıştı canim ama yinede sen bilirsin

monigrom irsal yapar ilac dokundugu icin degil yan etkisi o oldugu icin bence icmeye devam et karmplarin icin ben devam ediyorum irsalim ama dr zaten irsal yapar korkma diyerek yazmıştı canim ama yinede sen bilirsin
Canim evde olsam sorun değil ama çalışıyorum hala.dışarda zor olur dayanmaya çalışıcam artık son zaman eve geçince kullanirim

canım aynı haftadayız benim kızımda 1 hafta önce 1900 gr 40 cm. olarak çıktı.. ama bence bunun standardı yok , aile yapısına göre değişiyor, yoksa benimki de bildiğin tosun oluyor birde benimkinde daha hiç karın çevres şöyle baş çevresi böyle diye hiç bişi demedi doktorum.. iyi herşeyi normal haftasıyla uyumlu diyip yolluyor. bende ona inanıyorumm. içini ferah tut,hepimizinki sağlıkla doğacak inşallah

Tak nolcakki diyeni seçebilirim ama belki başkasına sakıncalı gelir

bende alıcam sanırım. sürekli reklamı çıkıp duruyor zaten karşıma. eşimde diyorki sen al bunu doğuma kadar ben alayım belki biraz göbek erir :)

kız onu ben ne çektim. ev alırken bakıyoruz bir eve sahibinden vs sitelerden. güzel adrese bakıyoruz yeri güzel. arıyoruz adamı. tamam diyor buluşalım evi gösterelim. buluşuyoruz emlakçıya atıyorlar bizi arabaya anya dedikleri ev konyadan çıkıyor. ne söverdim ya. taktik o. bilerek yapıyorlar.

Kızlar adet olacakmış gibi sabahtan beri sancım var regl 1.günü gibi belim kasıgım da acaba sancım mı sıklaştı naptı dinleniyorum aynı dolaşıyorum aynı
kız ne dolanıyosun oturup dinlensene.. koy beline bir yastık ayaklar havaya. ileri marş marş.

gözün aydın, inşallah hemen 2 kiloyu geçer de evinize gidersiniz sağlıkla

Şimdi onların taktiklerine bişi derdimde bebeler etkilenmesin kötü örnek olmiyim ay bu tip pek hoşuma gitti

ciddiyim canim kendisi magnezyum ilacin adıda monogrom suda eriyo iciyosun duzenli kullanimda irsal yapıyo eger dr sakinca gormezse agrin sizinda varsa magnezyum kullanmakda sakinca yok bence tabi en iyisini dr bilir :)
Benim kalça ağrım çok oluyordu o yüzden vermişti teeee 25.haftalarda. Hala bitmedi. haftada bir hap olarak kullanıyorum yetiyo. Ağrı başlayınca gene sma çok kabızım işte. Bu senin dediğini kullanayım

Herkese mrb kizlarrrr size bsy sorucam bn sali gunu konturola gitmiştim sezaryen gunu aldim birdahaki konturolum 2 ocakta ve doktorum sezaryen oncesi bazi kan tahlileri istedi şeker, kan sayimi, aso, birde toxiplazma bu tahlileri devlet hastanesinde yaptr burda pahliya gelir dedi simdi bunlari yaptrmak icin hangi bolume gidicem sekere dahiliye bakiyorda geri kalanlari icin hangi bolume gitmeliyim saglik ocagi yabanci oldugum icin kabul etmedi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…