- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.621
Gözün aydın canım inşallah guzel kızında kısa zamanda yanında olacak rabbim sağlıklı uzun ömürler versinKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Canim gecmis olsun sıkma canini hepsi halledilecek problemler bence. Insuline 24. Haftalarda baslayanlar var bizim az kaldi artik. Bir de son haftalarda sekerde yukselme oluyormus. Ben birkac defa tokluk 140-150 gordum doktor stres ya da uykusuzluk neden olabilir dedi. Benim simdilik diyete devam ama yukselirse beni de baslatir heralde. Sen benden 2 hafta ondesin.Senin sabah aclik kac cikiyor? Mesela benim hep 70lerdeydi son 1 haftadir cok dikkat etmeme ragmen 90 siniri goruyorum.Bir de suyun bu kadar onemli oldugunu tahmin etmezdim herseye iyi geliyor. Ben bu aralar Gunde 4 litreyi geciyorum.Kızlar bugün benim kontrollerim vardı canım sıkkın döndüm:/ sabah tokluklarım biraz yüksek çıkıyordu 2 haftadır. insülin başlamamız gerekiyor dedi dr. Yarın sabahtan itibaren başlıycam. Haftaya tekrar kontrol.
Nst de de düzensiz sancı çıktı. Alttan muayene etti dr rahim ağzı ymuşamış ama açılma yok dedi. İshalim vardı bugün tahlil istedi susuz kalmış vücudum yatırıp serum takalım dedi. İstemedim. Evde kızım var yanımda kalacak kimse yok diye. Devam ederse yarın acile gideriz artık. İdrar yollarında yine enfrksiyon çıktı toz ilaçtan verdi yine. Ben de durumlar böyle. Bebiş iyi şükür 2300 kg olmuş
Pampers amerikadaki tüm bezlerde. Prima aslında. Yani mantıklı olan bence onu kullanmak yinePremium care burada yok maalesef, ben mecburen ya pampers ya da molfix alacağım Türkiye ye dönene kadar, acaba hangisi daha iyi
Canim bu tazdigini simdi gordum. Kusura bakma cok soruyorum ama benim de tedirgin oldugum konu. Dikkat etmene ragmen mi 150 cikiyor?140 150 arası çıkıyor genelde canım. En çok da sabahları yükseliyor. Tek sabah 3 ünite yapcam insülini. Düşük bi doz dedi dr. Senin ölçümlerin nasıl çıkıyor
Canım inşallah dururlar minik kuzular dualarımız sizinleKizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz yaticakmisim artik inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
Burada işler çok hızlı değil tatlım bir de Noel girdi araya, ama randevumu alabildik çok şükür. 28 Aralık ta tanışacağım Yen'i doktorumla inşallah. İğne konusunda neler diyecek yazacağım sana aklımda
Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz yaticakmisim artik inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
Kızlar bugün benim kontrollerim vardı canım sıkkın döndüm:/ sabah tokluklarım biraz yüksek çıkıyordu 2 haftadır. insülin başlamamız gerekiyor dedi dr. Yarın sabahtan itibaren başlıycam. Haftaya tekrar kontrol.
Nst de de düzensiz sancı çıktı. Alttan muayene etti dr rahim ağzı ymuşamış ama açılma yok dedi. İshalim vardı bugün tahlil istedi susuz kalmış vücudum yatırıp serum takalım dedi. İstemedim. Evde kızım var yanımda kalacak kimse yok diye. Devam ederse yarın acile gideriz artık. İdrar yollarında yine enfrksiyon çıktı toz ilaçtan verdi yine. Ben de durumlar böyle. Bebiş iyi şükür 2300 kg olmuş
Benim de daha önce 90 ı hiç geçmezdi açlığım ama şu son haftalarda 90 küsür çıktığı oldu bi kaç defa. Sonlata doğru kontrol altına almak zorlaşıyor sanki onu anladımCanim gecmis olsun sıkma canini hepsi halledilecek problemler bence. Insuline 24. Haftalarda baslayanlar var bizim az kaldi artik. Bir de son haftalarda sekerde yukselme oluyormus. Ben birkac defa tokluk 140-150 gordum doktor stres ya da uykusuzluk neden olabilir dedi. Benim simdilik diyete devam ama yukselirse beni de baslatir heralde. Sen benden 2 hafta ondesin.Senin sabah aclik kac cikiyor? Mesela benim hep 70lerdeydi son 1 haftadir cok dikkat etmeme ragmen 90 siniri goruyorum.Bir de suyun bu kadar onemli oldugunu tahmin etmezdim herseye iyi geliyor. Ben bu aralar Gunde 4 litreyi geciyorum.
Sor tabi cnm birbirimize destek olmak için burdayız. Evet dikkat ettiğim halde görüyorum bu rakamları. Mesela bugün ishal ve mide bulantım vardı. İki dilim ekmeği bitşremedim bile peynir zeytin yedim ekmekle. 142 çıktı.Canim bu tazdigini simdi gordum. Kusura bakma cok soruyorum ama benim de tedirgin oldugum konu. Dikkat etmene ragmen mi 150 cikiyor?
Ay öyle olsa keşke daha çok dikkat et diyete dedi:/ ama sabahları hiç yetmiyordu yediğim belki sonuçlara göre biraz daha artırırım dediğn gibi:) alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş züğürt tesellileriyleDuzensiz sancilar sanirim.artik normal. Yolun sonuna az kaldi neticede. Enfeksiyonu da takma bu aylarda bebek idrar torbasina baski yaptigi icin bobrege idrar kaciyormus geri bu da enfeksiyon sebebiymis. Yani olmazsa sasariz bu durum demisti benim doktor.
Insuline gelince en azindan artik rahat rahat yer icersin. Agir bir diyet yapmana gerek yok artik. Yani tabiki her gun igne yapmak guzel bisey degil ama iste zugurt tesellisi.
Aceleci çıktı grubun bebisleri :) inşallah ilaçlar keser kasılmalariKiz ilaclarini tam alip gitmistirsin umarim.oraya. gerci aradan gecen yaklasik 10 yılda neler değişmistir bilmiyorum ama 10 yil.once bir agri kesici alamamistim eczanelerinden onu cok net hatirliyorum. Aspirinden baska bisey vermemizlerdi o olduren migren ağrısına.
Gerci ilaçlarinida sokabildinmi ucaga onuda bilmiyorum. Bazen kil bir gorevliye denk gelince insulin ignesi bile sokulmuyor.
Bizim subat bebeleri cok haylaz. Insallah ilaclar ise yarar canim. Iyi dusun iyi olsun.
Inşallah canım sağolCanım inşallah dururlar minik kuzular dualarımız sizinle
Anladim canim, peki 142 1. Saat ki 2. Saat mi?Benim de daha önce 90 ı hiç geçmezdi açlığım ama şu son haftalarda 90 küsür çıktığı oldu bi kaç defa. Sonlata doğru kontrol altına almak zorlaşıyor sanki onu anladım
Sor tabi cnm birbirimize destek olmak için burdayız. Evet dikkat ettiğim halde görüyorum bu rakamları. Mesela bugün ishal ve mide bulantım vardı. İki dilim ekmeği bitşremedim bile peynir zeytin yedim ekmekle. 142 çıktı.
Benim dr da açlığın yüksek olmasına takılmıyor. Ara öğünlere dikkat etiğimi düşünüyor hatta açlık yüksek çıkınca. Ama işte toklukların yüksek gitmesini affetmedikızlar ilginç olan ne biliyormusunuz benim tokluklarım hep iyi çok nadir 140 lari görüyorum.
Ama açlıklarım çok yüksek 95 altı görmüyorum.ve diyetisyenim çok normal artık bu haftalarda altı beklenmez vücut sarsılır diyor.
100 bile görüyorum açlıkta.ama tokluklarım hep iyi.
1. Saat cnmAnladim canim, peki 142 1. Saat ki 2. Saat mi?
Canini sıkma bana da baslicaklar muhtemlen inusilin okadar dikkat etmeme ragmen acligim son 1 haftadir 95in altina dusmuyor napalim ne gerekiyorsa onu yapacagiz artik.İnşallah canım sağol. En çok insüline canım sıkıldı. Canım sıkıldıkça da şekerim yükseliyor kısır döngü:) suyu artırmam gerekiyor haklısın. rahim ağzının yumusaması tehlikeli bişey mi o konu da bişey demedi dr
Valla once bende anlam veremiyordum aclik yuksek diye niye sekerim var gibi davraniyorlar diye ama bozuk seker mi ne diyorlar acligin yuksek olmasi da problem ve muhtemelen haftaya baslicam inusiline.100 acliga inusilin gerek demediler mi sana.kızlar ilginç olan ne biliyormusunuz benim tokluklarım hep iyi çok nadir 140 lari görüyorum.
Ama açlıklarım çok yüksek 95 altı görmüyorum.ve diyetisyenim çok normal artık bu haftalarda altı beklenmez vücut sarsılır diyor.
100 bile görüyorum açlıkta.ama tokluklarım hep iyi.
2 gün sonra gideceğim zaten sorarım cnm. Uff sıkıntılar hiç bitmiyor. İnşallah önemli bişey değildir.
Doktorla gorustum hematolojiye gitmen lazim dedi.100binin altinda olmasi problem hatta 50bine kadar cok problem degil ama hematoliye git mutlaka dedi.operasyon sorun olabilirmis pihtilasma az oldugu icin.Sag salim atlatsaydik su son haftalari.Benim sonuçta referans aralığı 142-424 yazıyor, bendeki değer 140 çıkmış, çok faxla bir düşüklük değil gibi, doktorumla ptesi randevum var henüz sonucumu görmedi.
Böyle giderse ben de doğurucam hemen. Kalbim dayanmıyo kız. 2018 şubat anneleri 9 doğuruyo. Ne sabırsız çıktık. Geçmiş olsun canım. Sağlıklı olun hepiniz de erken geç önemseme. İnşallah kazasız belasız evinize dönersiniz.Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz yaticakmisim artik inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
İnşallah canım sağol. En çok insüline canım sıkıldı. Canım sıkıldıkça da şekerim yükseliyor kısır döngü:) suyu artırmam gerekiyor haklısın. rahim ağzının yumusaması tehlikeli bişey mi o konu da bişey demedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?