2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Amanın onlarda aceleci çıktı desene, iki hafta daha dayansınlar da 1 yaş büyük görünmesinler :)

4 kutu iğne, 3 kutu aspirin, tüm vitaminlerle geldim :) iğnem biterse de burada varmış dediklerine göre.

Yok canım demiyorlar

140 150 arası çıkıyor genelde canım. En çok da sabahları yükseliyor. Tek sabah 3 ünite yapcam insülini. Düşük bi doz dedi dr. Senin ölçümlerin nasıl çıkıyor
Geçmiş olsun canm bn evde ölçmüyorum iki cihazimda yanlış olcuyo her hafta konturola gidiyorum iyi cikiyordu ama bu aralar susuyorum dudagim kuruyo kesin yukeliyo Pazartesi gunu konturolum var bakalim nasil sonuc alicam insülini gobektenmi yapiyosun canm

cennet35 canm geçmiş olsun insal bi iki hafta daha dayanirlar bu şubat bebisleri cok aceleci ciktilar hic birisi subati beklemek istemiyo
Allah yardimcin olsun skma canini bak bi kactane bebesimiz dogdu masallah toparliyorlar

Kizlar bugun cogu yerlerde indirimler var 21araliktan dolayi bilginiz olsun. Ben simdi chicco liteway 2 bebek arabasini 539a aldim mesela. Boylelikle bu kismida halletmis olduk

Son düzenleme:
Hm anladım canım baya da sancı çekmiş sin hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlarda gerisi mühim değil
Evet cok cektm allah biliyor az kalsın kızımı kaybediyorduk doktor yuzunden güvenemiyorum artık doktorlara.
Hep bir tedirgin oluyorum sanırım benim dogumlar sancılarla baslıyacak hep

Doktorla gorustum hematolojiye gitmen lazim dedi.100binin altinda olmasi problem hatta 50bine kadar cok problem degil ama hematoliye git mutlaka dedi.operasyon sorun olabilirmis pihtilasma az oldugu icin.Sag salim atlatsaydik su son haftalari.
Ayyy bende kontrole gittiğimde sorarım. Hematolojiye gittiğinde ne diyecek haber verir misin cnm

Yok canım koldan yada bacaktan dedi daha yapmadım hiç yarın sabah başlıycam

Ya hadi inşallah Az kalmış 1 hafta sonra randevun. Sağol canım biliyorum unutmazsın ben seni de merak ettim hem ondan sordum farklı bir ülke sonuçta farklı bir göz ne bileyim insan merak ediyor doktor nasıl şeyler söyleyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…