2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canım inşallah dayanırlar yat hiç kalkma temel ihtiyaçların dışında Allah yardımcınız olsun

Evet cok cektm allah biliyor az kalsın kızımı kaybediyorduk doktor yuzunden güvenemiyorum artık doktorlara.
Hep bir tedirgin oluyorum sanırım benim dogumlar sancılarla baslıyacak hep
Allah korusun ya gercekten doktor çok önemli inşallah bu sefer daha sorunsuz geçer. Valla ben daha olumsuz bir şey yaşamadan güvenmiyorum doktora allah kötü getirmesin ne diyelim

Allah korusun ya gercekten doktor çok önemli inşallah bu sefer daha sorunsuz geçer. Valla ben daha olumsuz bir şey yaşamadan güvenmiyorum doktora allah kötü getirmesin ne diyelim
Tabiki tatlım hem bebegin hem kendimizin canı ona emanet inş güzel doktorlara denk geliriz de paradan önce sağlığımızı düşünen merhamet sahibi insanlar olur inş

Aa insülin kullaninca diyet yapilmaz diye düşündüm canm neye gore uydurdiysam artik
Belki yüksek doz verse dediğin gibi olabilir ama cok düşük bi doz dedi. Ve sabahları yğksek çıktığı için tek sabah. Sadece O yüksek çıkan şekeri düşürmek için yeterli sanırım bu doz

Canım benim sağlıkla en kısa zamanda bir ataya gelin hiç ayrılmayın inşallah

Belki yüksek doz verse dediğin gibi olabilir ama cok düşük bi doz dedi. Ve sabahları yğksek çıktığı için tek sabah. Sadece O yüksek çıkan şekeri düşürmek için yeterli sanırım bu doz
Anladim canm cok geçmiş olsun bakalim bnm doktorum ne diycek belli banada kullandırır

Geçmiş olsun canım inşallah dayanırlar yat hiç kalkma temel ihtiyaçların dışında Allah yardımcınız olsun
Sağol canım kalkmadan olmuyoki işte 3 yaşında oğlum var yardım eden yok moral bozan çok artık dikkat edicem ama kalsın evin işi vs. bebeklerimden önemli hiç bişey yok

G gokce41 Allah analı babalı büyütsün canım. En kısa zamanda Defne hanım toparrlanıp kucagına gelecek inşallah. Sen kendi moralini yüksek tut ki bebişine güzel sütler biriksin. Biran önce toparlan bebişin sana çok ihtiyacı var...

Kızlar merhabaaa bir şey danışmak istiyorum size hamile kalmadan önce şeker hastası olup hamileliğinde şekerden yana hiç bir sorun yaşamadım ama kalp çıkmıştı , hızlı hızlı atmalar birden küüüt diye indirip sonru rutinine devam etmeler . Tam idrak edemiyodum ama bir sürüşikayetim oluyodu 20. Haftalarımda doktor yönlendirmiş ti kalp dpktoruna sol kapakçıkta kaçak var korkma bir engel yok şimdilik demişti. Kapasitesinin çok üstünde kan ürettiği için bazen klabiliyomuş ama şu aon bir haftadır kalbim hep küt küt küt küt sürekli nefes alamama , çarpıntı hissetme böyle şikayetleri olan var mı acaba benim rahatsızlığım mı ilerledi

cennet35 canm geçmiş olsun insal bi iki hafta daha dayanirlar bu şubat bebisleri cok aceleci ciktilar hic birisi subati beklemek istemiyo
Allah yardimcin olsun skma canini bak bi kactane bebesimiz dogdu masallah toparliyorlar
Sağol canım yok moral bozmuyorum zaten doktorum korkma riskli zamanları geçti sadece biraz kilo alsın ve ciğer gelişimi tamamlansin sorun yok diyor bu senenin bebekleri çok aceleci gerçekten :)

Amanın onlarda aceleci çıktı desene, iki hafta daha dayansınlar da 1 yaş büyük görünmesinler :)
inşallah dayanıcaklar inanıyorum canım :) sinirimi bozmaya çalışanlara inat dogurmucam :) :) 2 kilo bile olmazmış benim bebeklerim karnım küçükmüş onları söyleyenlere inat dayanıcaklar kızlarım

bu bebeler 2018 değil 2017li olmak istiyor galiba pek aceleciler :) sağlıkla gelsinlerde gerisi boş canım

Bende yeni yeni böyle bişey olmaya başladı. Yani bir anda kalbim çok hızlı atıp bir kaç saniye içinde tekrar normale döndü. Yani son zamanlarda bir kaç kez yaşadım az kaldı doğuma ama bizde az kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…