2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah defne kuzum allah en kisa zamanda kucağına almayi nasip etsin

Nefes daralmaları filan hamileliğe bağlı olabiliyor ya da hızlı nefes almalar ama seninkine yorum yapmamız doğru olmayabilir canım. Doktoruna danış bence.

Sinirini bozanlardan uzak dur da gerisi hallolur emin ol. Saçmasalak konuşanlara da kapat kulaklarını. Minnacık insanlardan kocaman bebekler çıkıyor valla Allah ın işine karışmasınlar kendilerine baksınlar.

Sinirini bozanlardan uzak dur da gerisi hallolur emin ol. Saçmasalak konuşanlara da kapat kulaklarını. Minnacık insanlardan kocaman bebekler çıkıyor valla Allah ın işine karışmasınlar kendilerine baksınlar.
dibimdekiler yapıyo canım artık duymuyorum cevap bile vermiyorum ben inanıyorum benim kızlarım 1 kilo bile doğsa çok güçlüler ben 3 kişi gittiğim o hastaneden 5 kişilik aile olarak döneceğim desteğiniz için çok sağolun iyiki şu sayfa var hepinizi tanımadan ailem gibi görmeye başladım inşallah herkes evladına sağlıkla kavuşur

Cnm yeni gördüm geçmiş olsun inş dayanırlar nasıl Kasılmaların duruldu mu biraz bende yasadım 2 gün bugün daha iyiyim sanki.
Bu bebekler aceleci vallahi.
Allah yardımcımız olsun hepimizin saglıkla kavuşalım

Sağol canım sanada geçmiş olsun ilaç iyi geldi gibi kasılmalar azaldı biraz tabi kalkmadan dinleniyorum onunda etkisi oldu galiba amin inşallah sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleri

Nefes daralmaları filan hamileliğe bağlı olabiliyor ya da hızlı nefes almalar ama seninkine yorum yapmamız doğru olmayabilir canım. Doktoruna danış bence.
Salı günü kontrolümüz var hiç olmadı yine bir kardiyoloji doktoruna nuayene olurum ama sabredemedim size danışmak istedim eşim evham yapıyo geriliyorum bu sefer bende . İnsan anında danışabileceği sorabileceği birilerinin varlığını hissedince bile mutlu oluyor iyi var kadınlar kulübü

Eminim canım zaten en yakın gibi görünenler en fesat sözlerle can yakmaya çalışırlar. Takılmaya değmeyecek küçük insanlar onlar boşver.

Ne kadar zengin bir ailen olacak sen onu düşün, sonrası mutlulukların en büyüğü zaten

Bende oluyo. Bu cümleyi çok kuruyorum yahu. Hatta anlık oluyo boğazım sıkılıyo gibi çenemi ateş basıyo çarpıntı oluyo özellikle oturunca uzanınca. Ayakta çok hayırlamıyorum.

Zor gerçekten. Ben de farklı değilim. Oğlumla beraber gidip doğuracağım. Planlı doğum istdmiyorum şimdilik. İlki sezeryandı. Oğlum çok hareketli sıkılgan ondan korkuyorum. Sonrada diyorum derdimden büyük allahım var benim. Bu bünye neler atlattı. Daha yaşanmamış şeyler için kendimi üzmek saçma deyip devam ediyorum hayatıma. Ocağın sonunda ablam gelecek. Çocukları okul tatilinde olacak kendisi dönem arasına girecek. Belki o dönemde olur doğumum. Allah büyük zor da olsa herşey atlatılıyor

Günaydın kızlar ağrıdan acıdan gözlerimi yeni açabildim desem yeri , çok zor geçti ikinci sezaryen çok ağrım oldu uyuşukluk geçince şimdi iyiyim ama sadece yatıp kalkerken acıyor biraz.. Dün ilk sütümü gönderdim kızıma çok azda olsa ilk süt yağlı ve kıymetli oluyor , öğleden sonra da görmeye gidebilicem Defnemi :)

Benim ananem teyzemi bundan 30 kusur sene once 6 aylikken 1 kilo dogurmus. Ve o 6 ayda 30 kilo almis. Maharet 30 kilo almakta afedersin g.t gobek salmakta degil saglikli beslenip bebeleri buyutmekte. Ben dort kilo aldim simdiye kadar 1.750 bebek zaten. Hic kafani takma bunlara. Hamileliginin son zamanlarinin tadini cikarmaya bak

sifa olsun defnemize :))
Şubat bebeleri aceleci ama hepside canavar gibi masallah :))

Sifa olsun kuzumuza bal olsun kilo olsun inş :) toparlasın kendisini hemen kavuşun inş cnm benim sende en kısa zamanda toparlanırsın kıyamam

Afiyet olsun güzel kuzuya.şifa olsun.

Ben yaptırdım canım benim de negatifti. Ama 28.haftada ilk iğne yapıldı. Bebek doğduğunda kan grubuna bakılacak ve eğer bebeğin kan grubu pozitif ise tekrar iğne yapılacak dediler.
bende sordum asistana doğumdan sonra bakılıp ikinize vurulur dedi
herkes çok değişik seyler söyluor devlet doktoruda vurmak zorundaydı aslında ama dıye bıtırdı kafam karıstı iyice

Premium care burada yok maalesef, ben mecburen ya pampers ya da molfix alacağım Türkiye ye dönene kadar, acaba hangisi daha iyi
canım hugges yok mu genelde amerıkada falan onu tercih ediyorlar diye duymuştum
yaa yerim ben onları dayanıp zmaanında gelirler inşallah
şubat kızları aceleci çıktı
benimkide sankı erken gelecekmiş gibi doğuyor içime ya hayırlısı :)
Kızlar iki gündür aklıma takıldı, bazen benim de çamaşırım da minik ıslaklık olabiliyor. Fındık kadar diyeyim size. Sizlerde de oluyor mu?
ben oluyor canım baya ıslaklıkta oluyor ama terden ve akıntıdan dıye dusunuyorum hamıle kalmadan önce hatta kızlıgımda da cok olurdu yapısaldı sanırım

gökçecim şifa olsun defne kıza iyi olmana sevindim yakında ikinizde saglıklka cıkacaksınız oradan içini ferah tut dinlenmeye çalış kafana bsy takma sütün bol olsun :)

kızlar adet agrım gibi agrım var
dün yürüyüs yaptık cok ıyı gelıyor ama sonra belim öyle bi batıyor ki ne dogrulabılıyorum ne donebiliyorum
midem felaket gece midem agzıma geldi ona uyandım gaviscon içtim
sonra sola yatıyorum kalbım sıkısıyor nefes alamıyorum sağa yatıyorum nefes alamadım düz yattım nefes yıne alamadım ayaga kalktım oturur pozisyonda kaldım ama nasıl uyuklkuyorum anlatamam sonra kenara sızmısım öyle
nefes darlıgı ceken var mı benim gibi dün karnımda acayip sertti çok gazım vardı ondan mı acaba diye düşündüm

Bende.oluyor 2 gundur. Buaralar isler yogun ona yoruyorum. Cunkunyorulunca daha cok artiyor. Karnim sert kaiskalrima agirlik.oluyor vs gibi.

Bende hematologa geldim simdi. Bakalim o ne diyecek :/

Şifa olsun kızına, affiyet olsun

Geceleri iki yastikla uyu cok iyi geliyor, benimde ayni sikinyim vardi. Kafan bedenden yukarda kalsin geceleri. Ben toplam 5yastikla uyuyorum anca rahat ediyorumikisi bas altina, ikisi bacak ayak altinda, ufak bitaned gobek altina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…