- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.681
Maşallah defne kuzum allah en kisa zamanda kucağına almayi nasip etsinKızlar doğdu tam 10 da Defnem ben de odaya geleli yarım saat oldu uyuşuğum hala.. 1600 gr doğdu kızım durumu iyimiş doktor çok güzel ağladı haftasına çok iyi dedi yoğun bakım küvezde şimdi 2 kiloyu geçince çıkaracaklar ben yürümeye başlayınca gidip görebilirmişim eşim fotosunu gösterdi siyah saçlı çok güzel abisine benziyor
Kızlar merhabaaabir şey danışmak istiyorum size hamile kalmadan önce şeker hastası olup hamileliğinde şekerden yana hiç bir sorun yaşamadım ama kalp çıkmıştı , hızlı hızlı atmalar birden küüüt diye indirip sonru rutinine devam etmeler . Tam idrak edemiyodum ama bir sürüşikayetim oluyodu 20. Haftalarımda doktor yönlendirmiş ti kalp dpktoruna sol kapakçıkta kaçak var korkma bir engel yok şimdilik demişti. Kapasitesinin çok üstünde kan ürettiği için bazen klabiliyomuş ama şu aon bir haftadır kalbim hep küt küt küt küt sürekli nefes alamama , çarpıntı hissetme böyle şikayetleri olan var mı acaba benim rahatsızlığım mı ilerledi
inşallah dayanıcaklar inanıyorum canım :) sinirimi bozmaya çalışanlara inat dogurmucam :) :) 2 kilo bile olmazmış benim bebeklerim karnım küçükmüş onları söyleyenlere inat dayanıcaklar kızlarım
dibimdekiler yapıyo canım artık duymuyorum cevap bile vermiyorum ben inanıyorum benim kızlarım 1 kilo bile doğsa çok güçlüler ben 3 kişi gittiğim o hastaneden 5 kişilik aile olarak döneceğim desteğiniz için çok sağolun iyiki şu sayfa var hepinizi tanımadan ailem gibi görmeye başladım inşallah herkes evladına sağlıkla kavuşurSinirini bozanlardan uzak dur da gerisi hallolur emin ol. Saçmasalak konuşanlara da kapat kulaklarını. Minnacık insanlardan kocaman bebekler çıkıyor valla Allah ın işine karışmasınlar kendilerine baksınlar.
Cnm yeni gördüm geçmiş olsun inş dayanırlar nasıl Kasılmaların duruldu mu biraz bende yasadım 2 gün bugün daha iyiyim sanki.dibimdekiler yapıyo canım artık duymuyorum cevap bile vermiyorum ben inanıyorum benim kızlarım 1 kilo bile doğsa çok güçlüler ben 3 kişi gittiğim o hastaneden 5 kişilik aile olarak döneceğim desteğiniz için çok sağolun iyiki şu sayfa var hepinizi tanımadan ailem gibi görmeye başladım inşallah herkes evladına sağlıkla kavuşur
Sağol canım sanada geçmiş olsun ilaç iyi geldi gibi kasılmalar azaldı biraz tabi kalkmadan dinleniyorum onunda etkisi oldu galiba amin inşallah sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleriCnm yeni gördüm geçmiş olsun inş dayanırlar nasıl Kasılmaların duruldu mu biraz bende yasadım 2 gün bugün daha iyiyim sanki.
Bu bebekler aceleci vallahi.
Allah yardımcımız olsun hepimizin saglıkla kavuşalım
Salı günü kontrolümüz var hiç olmadı yine bir kardiyoloji doktoruna nuayene olurum ama sabredemedim size danışmak istedim eşim evham yapıyo geriliyorum bu sefer bendeNefes daralmaları filan hamileliğe bağlı olabiliyor ya da hızlı nefes almalar ama seninkine yorum yapmamız doğru olmayabilir canım. Doktoruna danış bence.
dibimdekiler yapıyo canım artık duymuyorum cevap bile vermiyorum ben inanıyorum benim kızlarım 1 kilo bile doğsa çok güçlüler ben 3 kişi gittiğim o hastaneden 5 kişilik aile olarak döneceğim desteğiniz için çok sağolun iyiki şu sayfa var hepinizi tanımadan ailem gibi görmeye başladım inşallah herkes evladına sağlıkla kavuşur
Bende oluyo. Bu cümleyi çok kuruyorum yahu. Hatta anlık oluyo boğazım sıkılıyo gibi çenemi ateş basıyo çarpıntı oluyo özellikle oturunca uzanınca. Ayakta çok hayırlamıyorum.Kızlar merhabaaabir şey danışmak istiyorum size hamile kalmadan önce şeker hastası olup hamileliğinde şekerden yana hiç bir sorun yaşamadım ama kalp çıkmıştı , hızlı hızlı atmalar birden küüüt diye indirip sonru rutinine devam etmeler . Tam idrak edemiyodum ama bir sürüşikayetim oluyodu 20. Haftalarımda doktor yönlendirmiş ti kalp dpktoruna sol kapakçıkta kaçak var korkma bir engel yok şimdilik demişti. Kapasitesinin çok üstünde kan ürettiği için bazen klabiliyomuş ama şu aon bir haftadır kalbim hep küt küt küt küt sürekli nefes alamama , çarpıntı hissetme böyle şikayetleri olan var mı acaba benim rahatsızlığım mı ilerledi
Zor gerçekten. Ben de farklı değilim. Oğlumla beraber gidip doğuracağım. Planlı doğum istdmiyorum şimdilik. İlki sezeryandı. Oğlum çok hareketli sıkılgan ondan korkuyorum. Sonrada diyorum derdimden büyük allahım var benim. Bu bünye neler atlattı. Daha yaşanmamış şeyler için kendimi üzmek saçma deyip devam ediyorum hayatıma. Ocağın sonunda ablam gelecek. Çocukları okul tatilinde olacak kendisi dönem arasına girecek. Belki o dönemde olur doğumum. Allah büyük zor da olsa herşey atlatılıyordibimdekiler yapıyo canım artık duymuyorum cevap bile vermiyorum ben inanıyorum benim kızlarım 1 kilo bile doğsa çok güçlüler ben 3 kişi gittiğim o hastaneden 5 kişilik aile olarak döneceğim desteğiniz için çok sağolun iyiki şu sayfa var hepinizi tanımadan ailem gibi görmeye başladım inşallah herkes evladına sağlıkla kavuşur
dibimdekiler yapıyo canım artık duymuyorum cevap bile vermiyorum ben inanıyorum benim kızlarım 1 kilo bile doğsa çok güçlüler ben 3 kişi gittiğim o hastaneden 5 kişilik aile olarak döneceğim desteğiniz için çok sağolun iyiki şu sayfa var hepinizi tanımadan ailem gibi görmeye başladım inşallah herkes evladına sağlıkla kavuşur
sifa olsun defnemize :))Günaydın kızlar ağrıdan acıdan gözlerimi yeni açabildim desem yeri , çok zor geçti ikinci sezaryen çok ağrım oldu uyuşukluk geçince şimdi iyiyim ama sadece yatıp kalkerken acıyor biraz.. Dün ilk sütümü gönderdim kızıma çok azda olsa ilk süt yağlı ve kıymetli oluyor , öğleden sonra da görmeye gidebilicem Defnemi :)
Kiz benimki tek oldugu halde bu kiloda sallama benimde esim kafama takip duruyor zayif gibi geliyor onada napim yani bebe fit dogcam ben diyorsabiri 1800 biri 1690 gr canım küçük hanımlar :)
Sifa olsun kuzumuza bal olsun kilo olsun inş :) toparlasın kendisini hemen kavuşun inş cnm benim sende en kısa zamanda toparlanırsın kıyamamGünaydın kızlar ağrıdan acıdan gözlerimi yeni açabildim desem yeri , çok zor geçti ikinci sezaryen çok ağrım oldu uyuşukluk geçince şimdi iyiyim ama sadece yatıp kalkerken acıyor biraz.. Dün ilk sütümü gönderdim kızıma çok azda olsa ilk süt yağlı ve kıymetli oluyor , öğleden sonra da görmeye gidebilicem Defnemi :)
Afiyet olsun güzel kuzuya.şifa olsun.Günaydın kızlar ağrıdan acıdan gözlerimi yeni açabildim desem yeri , çok zor geçti ikinci sezaryen çok ağrım oldu uyuşukluk geçince şimdi iyiyim ama sadece yatıp kalkerken acıyor biraz.. Dün ilk sütümü gönderdim kızıma çok azda olsa ilk süt yağlı ve kıymetli oluyor , öğleden sonra da görmeye gidebilicem Defnemi :)
bende sordum asistana doğumdan sonra bakılıp ikinize vurulur dediBen yaptırdım canım benim de negatifti. Ama 28.haftada ilk iğne yapıldı. Bebek doğduğunda kan grubuna bakılacak ve eğer bebeğin kan grubu pozitif ise tekrar iğne yapılacak dediler.
canım hugges yok mu genelde amerıkada falan onu tercih ediyorlar diye duymuştumPremium care burada yok maalesef, ben mecburen ya pampers ya da molfix alacağım Türkiye ye dönene kadar, acaba hangisi daha iyi
yaa yerim ben onları dayanıp zmaanında gelirler inşallahKizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz yaticakmisim artik inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
ben oluyor canım baya ıslaklıkta oluyor ama terden ve akıntıdan dıye dusunuyorum hamıle kalmadan önce hatta kızlıgımda da cok olurdu yapısaldı sanırımKızlar iki gündür aklıma takıldı, bazen benim de çamaşırım da minik ıslaklık olabiliyor. Fındık kadar diyeyim size. Sizlerde de oluyor mu?
gökçecim şifa olsun defne kıza iyi olmana sevindim yakında ikinizde saglıklka cıkacaksınız oradan içini ferah tut dinlenmeye çalış kafana bsy takma sütün bol olsun :)Günaydın kızlar ağrıdan acıdan gözlerimi yeni açabildim desem yeri , çok zor geçti ikinci sezaryen çok ağrım oldu uyuşukluk geçince şimdi iyiyim ama sadece yatıp kalkerken acıyor biraz.. Dün ilk sütümü gönderdim kızıma çok azda olsa ilk süt yağlı ve kıymetli oluyor , öğleden sonra da görmeye gidebilicem Defnemi :)
Bende.oluyor 2 gundur. Buaralar isler yogun ona yoruyorum. Cunkunyorulunca daha cok artiyor. Karnim sert kaiskalrima agirlik.oluyor vs gibi.kızlar adet agrım gibi agrım var
dün yürüyüs yaptık cok ıyı gelıyor ama sonra belim öyle bi batıyor ki ne dogrulabılıyorum ne donebiliyorum
midem felaket gece midem agzıma geldi ona uyandım gaviscon içtim
sonra sola yatıyorum kalbım sıkısıyor nefes alamıyorum sağa yatıyorum nefes alamadım düz yattım nefes yıne alamadım ayaga kalktım oturur pozisyonda kaldım ama nasıl uyuklkuyorum anlatamam sonra kenara sızmısım öyle
nefes darlıgı ceken var mı benim gibi dün karnımda acayip sertti çok gazım vardı ondan mı acaba diye düşündüm
Şifa olsun kızına, affiyet olsunGünaydın kızlar ağrıdan acıdan gözlerimi yeni açabildim desem yeri , çok zor geçti ikinci sezaryen çok ağrım oldu uyuşukluk geçince şimdi iyiyim ama sadece yatıp kalkerken acıyor biraz.. Dün ilk sütümü gönderdim kızıma çok azda olsa ilk süt yağlı ve kıymetli oluyor , öğleden sonra da görmeye gidebilicem Defnemi :)
Geceleri iki yastikla uyu cok iyi geliyor, benimde ayni sikinyim vardi. Kafan bedenden yukarda kalsin geceleri. Ben toplam 5yastikla uyuyorum anca rahat ediyorumkızlar adet agrım gibi agrım var
dün yürüyüs yaptık cok ıyı gelıyor ama sonra belim öyle bi batıyor ki ne dogrulabılıyorum ne donebiliyorum
midem felaket gece midem agzıma geldi ona uyandım gaviscon içtim
sonra sola yatıyorum kalbım sıkısıyor nefes alamıyorum sağa yatıyorum nefes alamadım düz yattım nefes yıne alamadım ayaga kalktım oturur pozisyonda kaldım ama nasıl uyuklkuyorum anlatamam sonra kenara sızmısım öyle
nefes darlıgı ceken var mı benim gibi dün karnımda acayip sertti çok gazım vardı ondan mı acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?