2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Geçmiş olsun canım, ağrın sızın kalmaz minik kızı görünce

Dün benimde karnım taş kesildi. Nefeste zorlanma da oluyor ara ara. Dr bana miden yanıyorsa akşam yatmadan bir iki saat önce sıvı alımını bırak dedi. Ama benim sabahları yanma olmuyor öğleden sonra oluyor. Gaviscon değil rennie iç çok zorlanırsan dedi. Uyku da büyük problem. Uyuyamadım dün gece resmen uykum olduğu halde. Böyle böyle bitiricez canım yapacak pek bişeyimiz yok gibi

Kimse sınanmadigi bir aci ustune konusmasin diye bagirasim var boyle hadsizlere...hic birseyine guvenmesinler...dun bi hemsire arkadasim soyledi "2 kg dogup taburcu ettigimiz ve 4 kg olup kuvezde tuttugumuz bebekler cok".

Kizlar bebeginizin bagirsaginda parlaklik varmi sizinde? Yada baska bir bolgesinde. Bizimki hala gecmedi nedense dusunmekten kafayi yiyecem bazen.

Bebeginin iyi oldugunu gordukce toparlanacaksin canim. Dualarimiz seninle

Canım çok geçmiş olsun bol su içmen lazım gerçekten bu dönemde en büyük yardımcımız subebek sağlıklı ise hepsi hallolur inşallah

ikinci ikizlerimizde gelmek için sabırsızlanıyor demek ama 2 hafta daha beklerler inşallah.Rabbim yardımcınız olsun sağlıklıca çıkın inşallah hastaneden

Kızlar iki gündür aklıma takıldı, bazen benim de çamaşırım da minik ıslaklık olabiliyor. Fındık kadar diyeyim size. Sizlerde de oluyor mu?
bende o çok oluyor canım hiçte sormadım doktora çünkü özellikle çok yürüdüğümde yada tuvaletim geldiğinde oluyor,bence normal çünkü can taşıyoruz kolaymı

bu süper haber ilk sütüne kavuştu Defne prensesçok geçmiş olsun canım

Geceleri iki yastikla uyu cok iyi geliyor, benimde ayni sikinyim vardi. Kafan bedenden yukarda kalsin geceleri. Ben toplam 5yastikla uyuyorum anca rahat ediyorumikisi bas altina, ikisi bacak ayak altinda, ufak bitaned gobek altina
aynı ben eşim heryer yastık ben nerde yatacam diyor gece bi uyandım oda sarılmış yastığın birine garibim

Bende.oluyor 2 gundur. Buaralar isler yogun ona yoruyorum. Cunkunyorulunca daha cok artiyor. Karnim sert kaiskalrima agirlik.oluyor vs gibi.

Bende hematologa geldim simdi. Bakalim o ne diyecek :/
evet dün baya yürüdüm ondandır o zaman benimde gerçi ben 4 5 . aydadan beri ara ara çekiyorum bunu oturarak çalışıyorum sordugumda doktora normal rahim büyüyor demişti ama artık büyüüştür sanırım dahada büyüme yapacağını sanmam yorgunluk ya da bebek kilo aldıkça mı oluyor bilemedim
adetim başlayacak gibi hissediyorum resömen
Geceleri iki yastikla uyu cok iyi geliyor, benimde ayni sikinyim vardi. Kafan bedenden yukarda kalsin geceleri. Ben toplam 5yastikla uyuyorum anca rahat ediyorumikisi bas altina, ikisi bacak ayak altinda, ufak bitaned gobek altina
bende yastıkla hiç rahat edemedim göbeğim yukarda kalınca daha da nefes alamıyorum
kafaya fazla koyuncada horluyorum kendi horlamama uyanıp sinirleniyorum uykum kaçıyor
acaba kalın mı koyuyorum bacak arası oluncada innaıulmaz terliyorum
ama akcam ınce yastıkla deneyım en olmadı sırtıma koyayım sanki vucudum karnımdan asagıda kalınca oluyor gibi

ilk zamanlarda ki gibi gaz bombası olarak geziyorum resmen kas katı yürüyüş yaptım gaz attım ama banamısın demedi yine gece uyandım renne alayım bende valla bazen talcid tablet bıle emiyorum cok bıktım bu mide olayından sabah yine safra cıkardım
raporu uzattıgıma pısman oldum sanıreım yılbasından sonra gitmem grip raporu alıp takılacağım artık :)

Yapilan 4 tahlil gidilen 3 doktor sonunda ayni ilaca ayni dozda devam etmem gerektigi konusunda karara varildi
Aldi beni bir gulme
bu mu şimdi bunun içinmiydi bu kadar şey diyeydin
neyse ki şükür canım bi karara verilmiş ve ektra korkutucu bdsy cıkmamış

bu mu şimdi bunun içinmiydi bu kadar şey diyeydin
neyse ki şükür canım bi karara verilmiş ve ektra korkutucu bdsy cıkmamış
sabah hesapladım bak yaklaşık 500 600 lira masrafı oldu bu testlerin doktorların vs bana 4 kere test parası 2 kere muayene parası. diğer doktorun çalıştığı hastane tee cehennemin dibinde oraya kadar taksi parası vs vs derken 600 lira harcadım aldığım cevap aynen devam zaten 1 kere daha test yapalım deselerdi boşverin zaten çocuk doğdu doğacak diyecektim

neyseki artık aklında soru işareti kalmadı maddi külfetten cok ınsan manevi olarak yıpranıyor moral bozucu bsy olmasa bıle hamile hamile git gel kan ver doktora gir konus cık hepsi bi ugras ve yorulmaca
neyseki şükür aklında soru işareti kalmayacak artık
dediğin gibi çocuk dogum kendi teste gidecek duruma gelirdi artık

Mide insanın yaşam kalitesini bitiriyor. İlk aylar Allahtan benim fazla çalışmam gerekmedi yazı nerdeyse evde geçirdim. Çalışmam gerekse çalışamazdım o halde. Şimdi o yanmalara göre hiç bir şey değil bu kadarı. Bende 2 ocakta alıcam raporu, dr günü önemli dedi aslında 1 ocak oluyor 32.hafta ama resmi tatil olduğundan 2snde alıcam. Ondan sonra da Allah bilir ne zaman çıkacağımı. Duruma göre karar vericem.

Bide hala hazır değilim ben doğuma. Daha odamız gelmedi yarın gelicek. Hastane için düşündüğüm şeyleri bitiremedim. Bebeğin eşyaları yıkanacak yerleşecek çanta hazırlanacak. Yatak nevresimleri diktiricem daha alamadım kumaşları. Bunları düşününce daralıyorum

Yapilan 4 tahlil gidilen 3 doktor sonunda ayni ilaca ayni dozda devam etmem gerektigi konusunda karara varildi
Aldi beni bir gulme

Ay şükür neyse ki karar verebildiler

Doktora soruyorum bu durumda napmak lazim diye doz dusururdum ben olsam diyo. Bebege riski varmi diyorum var diyo. Napayim o zaman diyorum bence aynen devam et diyo. Adamin agzindan laf alana kadar canim cikti.

Hicc sorma hic :))

Benide bu aralar bir panik havasi sariyor arada. Dogunca nasil olacak neler yapicam vs diye :)

Kizlar bebeginizin bagirsaginda parlaklik varmi sizinde? Yada baska bir bolgesinde. Bizimki hala gecmedi nedense dusunmekten kafayi yiyecem bazen.
Benim bebegimde vardı ayrıntılı USG de çıkmıştı sonra bir kez daha girdim azaldığını söylemişti bı daha giremeden doğum yaptım zaten. Ama bı arkadaşımın bebeğine de aynı dediler doğdu sağlıklı kızı bı sıkıntısı yok. İkili üçlü testler temizse tek başına bı anlam ifade etmiyormus zaten canını sıkma

Diger testlerde sikinti yok aslinda. Sadece bagirsak parlakligi. Icimi rahatlatin biraz saol

Sağol canım kalkmadan olmuyoki işte 3 yaşında oğlum var yardım eden yok moral bozan çok artık dikkat edicem ama kalsın evin işi vs. bebeklerimden önemli hiç bişey yok
Aman milletin lafını boşver aynen su an önemli olan onların sağlığı boşver işi filan oğlunu da bir şekilde idare edersin sen koltukta uzanıp oyun oynasın elinden geldiğince dinlen tabi çocuğun yemeği tuvaleti onlar zor ama dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…