- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.721
bızımde hıcbır seyımız hazır degıl evde olsam sıkılırım ama artık alt tarafım cok agrıyor zor gelıyor gelmke sabhları da gece uyuyamadıgım ıcın kalkmam zor oluyor uyku duzenım degıstı cunkuMide insanın yaşam kalitesini bitiriyor. İlk aylar Allahtan benim fazla çalışmam gerekmedi yazı nerdeyse evde geçirdim. Çalışmam gerekse çalışamazdım o halde. Şimdi o yanmalara göre hiç bir şey değil bu kadarı. Bende 2 ocakta alıcam raporu, dr günü önemli dedi aslında 1 ocak oluyor 32.hafta ama resmi tatil olduğundan 2snde alıcam. Ondan sonra da Allah bilir ne zaman çıkacağımı. Duruma göre karar vericem.
Bide hala hazır değilim ben doğuma. Daha odamız gelmedi yarın gelicek. Hastane için düşündüğüm şeyleri bitiremedim. Bebeğin eşyaları yıkanacak yerleşecek çanta hazırlanacak. Yatak nevresimleri diktiricem daha alamadım kumaşları. Bunları düşününce daralıyorum
yıne karısık bsyler demısDoktora soruyorum bu durumda napmak lazim diye doz dusururdum ben olsam diyo. Bebege riski varmi diyorum var diyo. Napayim o zaman diyorum bence aynen devam et diyo. Adamin agzindan laf alana kadar canim cikti.
Hicc sorma hic :))
Benide bu aralar bir panik havasi sariyor arada. Dogunca nasil olacak neler yapicam vs diye :)
Doktora soruyorum bu durumda napmak lazim diye doz dusururdum ben olsam diyo. Bebege riski varmi diyorum var diyo. Napayim o zaman diyorum bence aynen devam et diyo. Adamin agzindan laf alana kadar canim cikti.
Hicc sorma hic :))
Benide bu aralar bir panik havasi sariyor arada. Dogunca nasil olacak neler yapicam vs diye :)
Diger testlerde sikinti yok aslinda. Sadece bagirsak parlakligi. Icimi rahatlatin biraz saol
bızımde hıcbır seyımız hazır degıl evde olsam sıkılırım ama artık alt tarafım cok agrıyor zor gelıyor gelmke sabhları da gece uyuyamadıgım ıcın kalkmam zor oluyor uyku duzenım degıstı cunku
bende cok tatktım bu ara ne yapacagım cocukla evde nasıl olacak dıye ve sureklı bı aglama modundayım
buna bı bakayım cnm
yıne karısık bsyler demıs
neysekı sonunda net bsy soyleyebılmıs
bende aynı durumdayım duygusala bagladım yaprak dusse aglayacak moda gırdım
işin ironik kısmı benim eşim mobilyacı ama su bu derken tmm olur hallolur haftaya olur dıye dıye 32. haftayı ettik ve hazırda hiçbir şey yok adamlar gelip ölçü alacak diyor her pazartesi ama gelen giden yokŞimdi eşime mobilyacıyı arattım çünkü cumartesi getireceğiz diye beni tekrar aramaları lazımdı aramadılar. Sonuç haftaiçi getireceğiz havalar soğuk mobilya cilası kurumadı demişler. Aklıma gelen başıma gelir.
Benimde uyku düzenim berbat, kalitesiz. Çalışmaya alışkınız illa ki evde bebekle biraz sıkılabiliriz ama yapacak bişey yokçok düşünme bence akışına bırak. En ilkel insan canlısı getireceğiz dünyaya bunu baştan bi kabullenelim
biz yeni eve eylül ayında taşındık. evde bir tane gömme dolap var. içine raf ve askı yapılacak. bunuda mutfağı yapan mobilyacı yapacak.eylülden beri gelip yapacak ama bekliyoruz habire bugün yarın bugün yarın. mutfakta da eksikler var zaten. menteşeler sıkıntılı filan.. sonunda geçen hafta mesaj attım. abi bu hafta geldin geldin gelmedin facebookta yorum yapacağım eklediğin mutfak resmimin altına haberin olsun diye. dün geldi ölçü aldı. salı gelip yapacak.işin ironik kısmı benim eşim mobilyacı ama su bu derken tmm olur hallolur haftaya olur dıye dıye 32. haftayı ettik ve hazırda hiçbir şey yok adamlar gelip ölçü alacak diyor her pazartesi ama gelen giden yok
ahahahahbiz yeni eve eylül ayında taşındık. evde bir tane gömme dolap var. içine raf ve askı yapılacak. bunuda mutfağı yapan mobilyacı yapacak.eylülden beri gelip yapacak ama bekliyoruz habire bugün yarın bugün yarın. mutfakta da eksikler var zaten. menteşeler sıkıntılı filan.. sonunda geçen hafta mesaj attım. abi bu hafta geldin geldin gelmedin facebookta yorum yapacağım eklediğin mutfak resmimin altına haberin olsun diye. dün geldi ölçü aldı. salı gelip yapacak.
demek ki bu mobilyacıların hepsi aynı
Yer daraldigi icin bebegin hareketi kısıtlaniyor normal benim bildigimKızlar bebeğinin hareketleri eskiye göre azalan var mı? Benim 3 gündür yavaş normalde her yarım saatte bir kıpırdıyodu şimdi bi kıpırdıyo 1 saat yok. Carsamba gittim söylemiştim ozaman hareket etceği tuttu doktor tekrar ayrıntılı ultrason istedi önümüzdeki çarsambaya. Ama korkuyorum da biraz pimpiriklim de
ahahahahyok bizimki kendi müşterisine koşarak gider ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı yogunluktan vs kendi işini halledemiyor
1.5 senedir evliyiz evde zigon sehpa yok artık alacağım ikeadan dedim yok yok ben takıma göre yaptıracam dedi 1.5 sene oldu misafir gelince mutfak taburelerini kullanıyorum sehpa yerine tabi bizle beraber herkes gülüyor bu duruma
bı de bana engel oluyor uyku setı alayım olculerını ver dıyorum yatagının ben kumascıya dıktırırm dıyo ee 32 olduk surda ne zaman dıktıreceksın dıyorum bu hafta dıyo ama o hafta hiç gelmiyor
ne için tekrar ayrıntılı ultrason istedilerKızlar bebeğinin hareketleri eskiye göre azalan var mı? Benim 3 gündür yavaş normalde her yarım saatte bir kıpırdıyodu şimdi bi kıpırdıyo 1 saat yok. Carsamba gittim söylemiştim ozaman hareket etceği tuttu doktor tekrar ayrıntılı ultrason istedi önümüzdeki çarsambaya. Ama korkuyorum da biraz pimpiriklim de
valla yumurta totoya dayanınca yapacak bılıyorum mobılyamızda kınadan 1 gun önce gelmıstıallah kurtarsın bacım o zamansende kocan bir şey isteyince yapma. ne zaman yaparsın derse 3 vakte kadar dersin
Soyle saglam ahsaptan yapilmis iyi bir merdane varmi evdevalla yumurta totoya dayanınca yapacak bılıyorum mobılyamızda kınadan 1 gun önce gelmıstı
değişmiyor adam yıllardır aynı illaki bi zora sokulacak dibine gelecek o zamanın
Elma sirkesi ve çörekotu yağı tüketiyormusun cnm. Bide çok su içmen lazım. Benim çay kahveyle 5 litreyi geçiyordur. Benim ilk doktorum 140 ı az bişi geçse de önemli değil diyordu. Neler yiyorsun mesela kahvaltıdaKızlar ben bu insülini yapmayı becerememiş olabilir miyim yada dozu mu az geldi acaba? Sabah vurdum ama tokluğum 149 çıktı:/ insülin bile işe yaramıyo nasıl bi şeker varsa
Kan akışına bakılacak dedi doktorne için tekrar ayrıntılı ultrason istediler
Yer daraldigi icin bebegin hareketi kısıtlaniyor normal benim bildigim
canım senin yorgunluk durumanada bağlı hareketleri.Sen yorgunsan oda kıpırdamıyor.Ama sen rahatsan kıpır kıpır durmuyor.Anlamadığım konu bi kaç gün önce hareketliyken niye birden azalıyo
bence bizim bebişler heyecan yaratmak için yapıyorAnlamadığım konu bi kaç gün önce hareketliyken niye birden azalıyo
ama zaten normaldede 24 saat oynamıyorki benimkinden şahsen bazen saatlerce belirti olmuyor.Anlamadığım konu bi kaç gün önce hareketliyken niye birden azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?