2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anlamadığım konu bi kaç gün önce hareketliyken niye birden azalıyo
Benimde azalmıştı birden , iki gün bekledim sonra dayanamadım dün doktora gittim bi sorun yoktu. Doktor niye azaldı hissettin bi sorun yok, yeri daraldığı içindir dedi ama öyle olursa muayeneye gelmesen bile direkt nst ye girebilirsin dedi bana da.

aynen öyle canım oğlum çok şükür zorlamiyo yanımda oyun oynar çizgi film izleriz bi yemek hazırlıyorum bi tuvalete götürüyorum kuzumu maşallah anlayışlı çocuk

Yok onları bilmiyırdum faydası oluyor mu. Su da içemiyorum o kadar ya çay kahvem yok zaten şekersiz hiç cazip gelmiyo:/ su haricinde kahvaltıda 1 bardak ıhlamur akşam da bi tane maden suyu içiyorum. 2 buçuk litre ancak oluyordur. Kahvaltım genel olarak iki dilim ekmek peynir zeytin oluyo. Bazen yumurta ekleniyo yiyebileceğim şekilde. Kaşarlı omlet yapmıştım mesela bugün

Uzan dinlen canim kendini yorma insallah kuveze girmeyecek kizceler dikkat et kendine dayanacaklar güclu kizlar onlar :)

Kizlar hala hastane cantasi hazirlamayan varsa linke baksin. bugun bu yazi cikti karsima benimde ekleyecegim bir iki eksik buldum ben mesela cantaya
http://annemisin.com/YAZI/daha-dogurmadan-cildirtan-en-kapsamli-hastane-cantasi

Çok kapsamli olmuş ben abarttim diyodum benden abartanıda varmış :))

Anlamadığım konu bi kaç gün önce hareketliyken niye birden azalıyo
Pozisyonlarindan kaynaklı surekli donuyolar bazen gobegine tekme atiyo donuyo surtunuyo hissediyosun bazense ayaklar rahme dogru oluyo iceri tekme atıyo donerken az bi kipirti hissediyosun ama bu kadar panik olma cogu uzman 12 saatte 10 hareket yeterli diyo sakinlestor kendini bence

Kimse sınanmadigi bir aci ustune konusmasin diye bagirasim var boyle hadsizlere...hic birseyine guvenmesinler...dun bi hemsire arkadasim soyledi "2 kg dogup taburcu ettigimiz ve 4 kg olup kuvezde tuttugumuz bebekler cok".
aynen canım doktorum bile sen moralini bozma küçük doğan daha iyi toparlar dedi

Uzan dinlen canim kendini yorma insallah kuveze girmeyecek kizceler dikkat et kendine dayanacaklar güclu kizlar onlar
inşallah canım dikkat ediyorum artık ben kızlarıma güveniyorum onlar o kadar ağır sporlar yaptım oğlumu kucağımda taşıdım da 7 haftaya kadar kendilerini sakladilar bişey olmadı çok şükür bugünlere geldik onlar bana hiç ummadığım anda korunurken geldiler şimdide kolay pes etmezler

hepsi zamanında gelsin inşallah canım

Kiz benimki tek oldugu halde bu kiloda sallama benimde esim kafama takip duruyor zayif gibi geliyor onada napim yani bebe fit dogcam ben diyorsa
canım zaten kilo takıntısı yok bende ilk çocuğum 38+2 de 3100 gr doğdu büyüdüde abi bile oluyo paşam doğan büyüyor Rabbim sağlık versin isterse zayıf isterse kısa olsun sağlık önemli işte insanlar herseye laf söylemeye bayılıyor ya ona kızıyorum doktor 2500 olur diyo doğuma kadar hala ısrarla doktora 2den az doğacak bunlar diyorlar doktordan iyi mi bilcekler yani

doktor da kimmiş ola ne anlar doğomdan millet tarlada doğormuş , doğunca bir kenara koyup çalışmaya devam etmiş hatta aman boşverelim biz en iyisi bizden tombul bebe çıkmayacak belli sağlıklı olsunlarda hayırısıyla

aynen canım ilk doğumda bi sürü laflar duydum alışkınim zaten söyleyeceklerine duymuyorum artık cevap vermiyorum Sağlikla gelsin minik meleklerimiz

bu ülkede diplomasız mahalle akraba doktoru
mahalle öğretmeni kaldırım mühendisi çok hep en iyisini zaten onlar bilir doktor boşa okumuştur zaten
sen moralini bozma ağzı olan konusuyor 2 de olsa büyüyecekler sonucta önemli olan saglıklı olmaları

Ay sinir oldum valla tamam dogsunlar 2nin altinda biz de onlara kina yakalim bildiler diye. Insanlarin isi gucu yok. Bir de bir kisim var ki kotu gunde yaninda biterler guya dostlar ama hepsi meraktan. Simdi icimi dokesim geldi :) benim gecen sene Aralik basinda 6 aylik hamileligim sonlandirilmisti. Doktor yasamaz dedi sonra iste tahliller falan hayatimizin en kotu gunlerini geciriyoruz, tokat yemis gibi, ne yapacagimizi bilmiyoruz caresiz doktordan doktora kosuyoruz. O zamanlar neler oluyor diye meraktan catlayip gunde 2 defa arayan insanlar , simdi 31. Haftamdayim daha 1 defa nasilsin biseye ihtiyacin var mi diye sormadilar.

aynen öyle canım

geçmiş olsun Rabbim bu evladına uzun ömürler versin canım aynen öyle kötü bişey olsa mutlu oluyorlar sanki küçükte olsa benim evladım onlar istemeyen almaz kucağına olur biter işin kötüsü lohusalikta yanımda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…