2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 32. Hafta oldu bizde hala isim yok eşim hiç bir ismi beğenmiyor, o böyle yapınca bende soğuyorum . Zilliye bir isim bulamadık nolur yardım edin

Duru
Asel

Başka da var tabi ama ben anlamlara takiliyorum...Liya ismi de güzel misal sabrin en guzeli demekmis. Cok hos geliyo kulaga ama ben acaba cocuga surekli sabir ve sabretmesi gereken olaylar enerjisi mi yukluyorum gibi dusunerek yazmadim yukariya oysa ne alakasi var, bir sabrin mukafati gibi düsünmek gerek. Futbolcu V.Demirel var ya hani kizlarina Yade ismini koymuslar önceleri degisik gelmisti ama manasi iyimiş hatıra, anı, yad etmek demekmiş. Aklini karistirmiym...anlamlarina bak bir istersen cünku bazi isimlerin anlamlari degisik yerlerde baska yazabiliyo.

Biz eşimle erkek ismi ararken Ateş ismiyle yola çiktık ama ateş yanar mi - yakar mi surekli ateslenir mi, yangin m olur gibi vaz gectik...kodlariz diye...cocuk hala isimsiz.kafamda deli sorular

Ayy sevindim çok gerçekten ben de s li isimleri çok severim. İçinize sindirsin Allah .

Bu arada isim araştıran arkadaşlara önerim turk dil kurumunun isimler sozlugunden baksinlar anlamlara internette cok fazla uydurulmuş anlam var birde hangi dilden gelme falan bence önemli tdknın sitesinden bakin derim

Kızlar nasılsınız cok şükür ben iyiyim günde 3 4 sefer siddettli sancı giriyor oda 100 oluyordur cihazda ögle agrı girdiğinde 100 e cıkıyordu cünkü iyiyim ama sanırım hazırlık sancısı yasıyorum kızımda da 1 hafta öncesinden baslamış günlükte yazıyor aynı şeyleri yaşamışım odada 36 haftada dünyaya getirmişim.
Buda mı sabırsız olacak diyorum :)
Sata göre 34+ yım ultrasonda 35+ 1 hafta hep önde gidiyorduk biz zaten bakalım nasip ne zaman olursa dogum

Canım benimde öyle sat a göre 1 hafta gerideyim ama ultrasona göre 1 hafta ilerde. Bu en basından beri böyleydi. Gittiğim bi doktor erken yumurtlamışsın ondan demişti. Ben 1 hafta önce adet olurdum. O yüzden doğumu hep ultrasona göre ayarlıyorum sana bişey dedi mi doktorlar bu konuda

Ya bende çok kararsızım canım maalesef. Ben sadece çok ağır olurlar mı acaba diye düşünüyorum choreme baya güzel yoksa

Tek bir doktora baglı olmadığımdan hepsi sasırıyor ultrason la sat arasındaki farkı.
Bende erken yumurtadım biliyorum cünkü pko hastasıydım ve inofolic alıyordum az gelmişti zaten 1 mayısta.
Ben 25 mayısta gebe oldugumu ögrenmiştim adetim geçikmemişti bile kese gördüğümüzde o yüzden bende ultrasonu alıyorum

Biz de koyamadık ki canım, erkek ismi emin ol daha da zor :)

Hayırlı aksamlar subat anneleri nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler
Hepimiz yasıyoruz galiba agrılar nefes darlıkları
Rabbim saglıcakla kavustursun yabrularımıza

Hanımlar benim gibi 1 ay muayene için sabredemeyen var mı? En ufak şeylerden huylaniyorum yarın iş yerime yakın bi yerden randevu aldım gidiyim bi içim rahat etsin diye. Bebek az hareket edince veya akinti problemim olunca kafaya fazla takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…