2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Nisan koy canım benim kız olsaydı nisan koycaktım. Hem bolluk bereket demek çok hoş duruyor

G gokce41 nasıl oldunuz canım merak ettim
İyi akşamlar kızlar :)

İyiyiz canım dün öğlen taburcu oldum ben evdeyim iyileşmeye çalışıyorum hergün 14:00-15:00 arası Defne yle görüşümüz var onu görmeye gidiyoruz makineye falan bağlı değil 40 gr almış bile iyiye gidiyor canım şükür :) Ağlıyor uyanıyor bize bakıyor kuvezin içinden çok güçlü fena bir kız ciril ciril gözleri :)

Sağol canım teşekkür ederim aminn :)

Bakamıyorum da buralara ama iyileşiyorum artık yavaş yavaş :)
Süt sağıyorum o da biraz biraz artacak inşallah şimdilik 3-4 saatte 25 ml çıkıyor ilk başlarda daha azdı yarımım biraz duygusal dalıp gidiyorum arada gece kabus falan görüyorum Defne mi özlüyorum tam lohusa modundayım :)

Savasci cunku defne. Kisa zamanda kucagina gelecek bence :))

Maşallah fıstığa:) ikiniz de daha iyi olacaksınız inşallah canım. Sütün de gayet iyi bence artacaktır zamanla. Yaz ara ara haberdar et bizi

Aslında artik 3 haftada bir muayene olmamız gerekiyor 30dan sonra.ben de sabredemiyorum hep göresim geliyor

Ayy maşallah defneye daha iyi olcaksiniz insallah

Benim 30 dan sonra 2 haftada bire düştü. Sanıtım 36 dan sonra her hafta olacak
30da bende gitmistim 32 de gel dedi. Sonra 2 haftada 1 e dusuyor normalde ama benim ucretsiz kontrol suresi 10 gunde 1 zaten. 10 gunde 1 gelin dedi doktorda. :)) 36 dan sonra haftada 1 olacak sanırım. Son zamanlara dogru gunde 1 e duser mi acaba :))

ben choreme aldim epey oldu alali canım benim e bebekdeki arkadasim onerdi uygun fiyatlı ve kullanislı dedi bende aldim kullaninca daha net fikrim olur ama cift yonlu olmasinı begenmistim bende canım

Sırada sen mi varsın şimdi
Benim 30 dan sonra 2 haftada bire düştü. Sanıtım 36 dan sonra her hafta olacak
bizim doktor 32 ye kadar 6 haftada bir çağırdı şimdi 2 haftada bire düşürdü. 36 dan sonra her haftaymış. Bizimki fazla rahat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…